• Stránka 1 z 1
HYPERAKTIVNIMUSIK/JailBreak#7
Zdravím. DŇA 15.1.2015 o 16:56 som dostal BAN od admina HYPERAKTIVNIMUSIK. Stalo sa to takto: Bol som CT, začalo kolo (hral sa jail_crime) a zobral som si simona. T-čkam som prikázal ísť na čiaru. Keď na ňu všetci došli, tak som im nariadil doplňovať bližšie k zbrojke. Ct-čko sa ma spýtalo, či mali zákazy (áno dal som im). Povedal som, že áno a mali tiež doplňovať. Na to som zabil hráča, ktorý nedoplnil a hráč, ktorý sa pýtal na zákazy zabil hráča za ním (údajne skočil). Na to ma admin grabnul a pýtal sa, že som ho prečo zabil. Keďže som si myslel, že admin bol hráč, ktorého zabilo druhé CT-čko tak som to poprel. Nejaký čas ma držal v grabe a potom povedal: Kuknem sa do konzole a ak si ma zabil ty, tak ti dám ban. V tom mi došlo, že admin bol hráč, ktorý nedoplnil. Tak som mu odpovedal: Ahá, tak to si bol ty... mal si doplniť a tak sa nestalo! Na to mi chladnokrvne a bezhlavo dal ban na 2 hodiny... Tie 2 hodiny by mi nevadili, keby to bol oprávnený ban! Ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=2809
Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20260-150115161 ... me.dem.zip
Viem, že tam nie je počuť voice, ale bol by som rád, keby sa admin prizval k vlastnej chybe. Ďakujem.
Viem, že tam nie je počuť voice, ale bol by som rád, keby sa admin prizval k vlastnej chybe. Ďakujem.
-
Ero - Pokročilý
HYPERAKTIVNIMUSIK/JailBreak#7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HYPERAKTIVNIMUSIK/JailBreak#7
Ešte by som sa chcel doplniť, že kolo začalo v 38 minúte dema a je dosť zreteľne vidieť, že všetci doplnili až na admina.
-
Ero - Pokročilý
Ero píše:Zdravím. DŇA 15.1.2015 o 16:56 som dostal BAN od admina HYPERAKTIVNIMUSIK. Stalo sa to takto: Bol som CT, začalo kolo (hral sa jail_crime) a zobral som si simona. T-čkam som prikázal ísť na čiaru. Keď na ňu všetci došli, tak som im nariadil doplňovať bližšie k zbrojke. Ct-čko sa ma spýtalo, či mali zákazy (áno dal som im). Povedal som, že áno a mali tiež doplňovať. Na to som zabil hráča, ktorý nedoplnil a hráč, ktorý sa pýtal na zákazy zabil hráča za ním (údajne skočil). Na to ma admin grabnul a pýtal sa, že som ho prečo zabil. Keďže som si myslel, že admin bol hráč, ktorého zabilo druhé CT-čko tak som to poprel. Nejaký čas ma držal v grabe a potom povedal: Kuknem sa do konzole a ak si ma zabil ty, tak ti dám ban. V tom mi došlo, že admin bol hráč, ktorý nedoplnil. Tak som mu odpovedal: Ahá, tak to si bol ty... mal si doplniť a tak sa nestalo! Na to mi chladnokrvne a bezhlavo dal ban na 2 hodiny... Tie 2 hodiny by mi nevadili, keby to bol oprávnený ban! Ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=2809
Ahoj, napísal si to celkom pekne a na úrovni to Ťa musím fakt pochváliť, fajn k veci. Ako si zobral Simona dal si nám príkaz "chodte na čiaru a doplnte bližšie ku zbrojke, ja som doplnil. Ako náhle ste zabili pár hráčov predo mnou, tak ja som už nemusel/mohol doplňovať. Prečo? Ty si povedal doplňte bližšie ku zbrojke. to si povedal len raz. Zabil si ma. Vzal som si Ťa do grabu a spýtal som sa Ťa začo si mi dal kill? Ty si začal koktať a nakoniec si sa prekecol. To ja nie to to druhé CT. Moja verzia, ok ja sa pozriem do konzole a ak si ma zabil Ty dám ti BAN. Konzolu som si prešiel. Áno zabil si ma predsa len Ty. Po pozretí konzole som išiel back do hry a vzal Ťa opäť do grabu a povedal som Ti niečo v takomto zmysle, "zabil si ma ty a dal si mi FK". Keby si si priznal ten FreeKill tak Ťa nechám pokračovať v hre, ale ty si mi to zapieral tak som Ťa hodil o zem a dal Ti ban. To si myslím, že je odo mňa všetko.
-
OMV - Spamerův sluha
No tak akože nehnevám sa, v poho... ban vypršal ale ja som vážne nevedel, že ktorý si bol ty... Pred tebou sme nikoho nezabili a ty si celý čas pozeral na hráča (bol si otočený chrbtom k zbrojke) a kýval si hlavou. Mal si tam medzeru a nedoplnil si. A ešte k časti keď som koktal: myslel som, že si bola zebra, na ktorú si kýval (tú zabil druhý hráč). Prosím pozri si demo v 38 minúte.
-
Ero - Pokročilý
Aha
Tak som tomu pochopil... ja som to povedal len raz... Prepáč za stiažnosť a za tú bezhlavosť a chladnokrvnosť. Mal som povedať automaticky doplňujte bližšie ku zbrojke. Ďakujem za stručné vysvetlenie.
Poprosím o LOCK.

Poprosím o LOCK.
-
Ero - Pokročilý
Ero píše:No tak akože nehnevám sa, v poho... ban vypršal ale ja som vážne nevedel, že ktorý si bol ty... Pred tebou sme nikoho nezabili a ty si celý čas pozeral na hráča (bol si otočený chrbtom k zbrojke) a kýval si hlavou. Mal si tam medzeru a nedoplnil si. A ešte k časti keď som koktal: myslel som, že si bola zebra, na ktorú si kýval (tú zabil druhý hráč). Prosím pozri si demo v 38 minúte.
Ako je možné, že Ty si nevedel ktorý som bol Ja? Ako som vošiel na čiaru doplnil som k zbrojke a potom ste tam zabíjali ostatných hráčov, tým pádom Ja som už nemusel DOPLŇOVAŤ. A to, že tam mám medzeru to je na mne, že či ju doplním alebo nie, lebo ty si povedal len raz doplňte k zbrojke. Počkám si na vyjadrenie vyšších nejdem to tu spamovať.
-
OMV - Spamerův sluha
Příště si na to dej pozor 
Kdyby ses alespoň omluvil nebo snažil situaci pochopit rychleji, admin by tě třeba jen přesunul k T a nebanoval..
lock

Kdyby ses alespoň omluvil nebo snažil situaci pochopit rychleji, admin by tě třeba jen přesunul k T a nebanoval..

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1