I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

HYPERAKTIVNIMUSIK/JailBreak#7

Příspěvekod Ero » 15 led 2015, 18:57

Zdravím. DŇA 15.1.2015 o 16:56 som dostal BAN od admina HYPERAKTIVNIMUSIK. Stalo sa to takto: Bol som CT, začalo kolo (hral sa jail_crime) a zobral som si simona. T-čkam som prikázal ísť na čiaru. Keď na ňu všetci došli, tak som im nariadil doplňovať bližšie k zbrojke. Ct-čko sa ma spýtalo, či mali zákazy (áno dal som im). Povedal som, že áno a mali tiež doplňovať. Na to som zabil hráča, ktorý nedoplnil a hráč, ktorý sa pýtal na zákazy zabil hráča za ním (údajne skočil). Na to ma admin grabnul a pýtal sa, že som ho prečo zabil. Keďže som si myslel, že admin bol hráč, ktorého zabilo druhé CT-čko tak som to poprel. Nejaký čas ma držal v grabe a potom povedal: Kuknem sa do konzole a ak si ma zabil ty, tak ti dám ban. V tom mi došlo, že admin bol hráč, ktorý nedoplnil. Tak som mu odpovedal: Ahá, tak to si bol ty... mal si doplniť a tak sa nestalo! Na to mi chladnokrvne a bezhlavo dal ban na 2 hodiny... Tie 2 hodiny by mi nevadili, keby to bol oprávnený ban! Ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=2809

Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20260-150115161 ... me.dem.zip
Viem, že tam nie je počuť voice, ale bol by som rád, keby sa admin prizval k vlastnej chybe. Ďakujem.
Ero
Pokročilý
Pokročilý

HYPERAKTIVNIMUSIK/JailBreak#7

od Rumcajz » 15 led 2015, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HYPERAKTIVNIMUSIK/JailBreak#7

Příspěvekod Ero » 15 led 2015, 19:07

Ešte by som sa chcel doplniť, že kolo začalo v 38 minúte dema a je dosť zreteľne vidieť, že všetci doplnili až na admina.
Ero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OMV » 15 led 2015, 19:11 VIP

Ero píše:Zdravím. DŇA 15.1.2015 o 16:56 som dostal BAN od admina HYPERAKTIVNIMUSIK. Stalo sa to takto: Bol som CT, začalo kolo (hral sa jail_crime) a zobral som si simona. T-čkam som prikázal ísť na čiaru. Keď na ňu všetci došli, tak som im nariadil doplňovať bližšie k zbrojke. Ct-čko sa ma spýtalo, či mali zákazy (áno dal som im). Povedal som, že áno a mali tiež doplňovať. Na to som zabil hráča, ktorý nedoplnil a hráč, ktorý sa pýtal na zákazy zabil hráča za ním (údajne skočil). Na to ma admin grabnul a pýtal sa, že som ho prečo zabil. Keďže som si myslel, že admin bol hráč, ktorého zabilo druhé CT-čko tak som to poprel. Nejaký čas ma držal v grabe a potom povedal: Kuknem sa do konzole a ak si ma zabil ty, tak ti dám ban. V tom mi došlo, že admin bol hráč, ktorý nedoplnil. Tak som mu odpovedal: Ahá, tak to si bol ty... mal si doplniť a tak sa nestalo! Na to mi chladnokrvne a bezhlavo dal ban na 2 hodiny... Tie 2 hodiny by mi nevadili, keby to bol oprávnený ban! Ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=2809

Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20260-150115161 ... me.dem.zip
Viem, že tam nie je počuť voice, ale bol by som rád, keby sa admin prizval k vlastnej chybe. Ďakujem.

Ahoj, napísal si to celkom pekne a na úrovni to Ťa musím fakt pochváliť, fajn k veci. Ako si zobral Simona dal si nám príkaz "chodte na čiaru a doplnte bližšie ku zbrojke, ja som doplnil. Ako náhle ste zabili pár hráčov predo mnou, tak ja som už nemusel/mohol doplňovať. Prečo? Ty si povedal doplňte bližšie ku zbrojke. to si povedal len raz. Zabil si ma. Vzal som si Ťa do grabu a spýtal som sa Ťa začo si mi dal kill? Ty si začal koktať a nakoniec si sa prekecol. To ja nie to to druhé CT. Moja verzia, ok ja sa pozriem do konzole a ak si ma zabil Ty dám ti BAN. Konzolu som si prešiel. Áno zabil si ma predsa len Ty. Po pozretí konzole som išiel back do hry a vzal Ťa opäť do grabu a povedal som Ti niečo v takomto zmysle, "zabil si ma ty a dal si mi FK". Keby si si priznal ten FreeKill tak Ťa nechám pokračovať v hre, ale ty si mi to zapieral tak som Ťa hodil o zem a dal Ti ban. To si myslím, že je odo mňa všetko.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Ero » 15 led 2015, 19:17

No tak akože nehnevám sa, v poho... ban vypršal ale ja som vážne nevedel, že ktorý si bol ty... Pred tebou sme nikoho nezabili a ty si celý čas pozeral na hráča (bol si otočený chrbtom k zbrojke) a kýval si hlavou. Mal si tam medzeru a nedoplnil si. A ešte k časti keď som koktal: myslel som, že si bola zebra, na ktorú si kýval (tú zabil druhý hráč). Prosím pozri si demo v 38 minúte.
Ero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Ero » 15 led 2015, 19:20

Aha :D Tak som tomu pochopil... ja som to povedal len raz... Prepáč za stiažnosť a za tú bezhlavosť a chladnokrvnosť. Mal som povedať automaticky doplňujte bližšie ku zbrojke. Ďakujem za stručné vysvetlenie.
Poprosím o LOCK.
Ero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OMV » 15 led 2015, 19:23 VIP

Ero píše:No tak akože nehnevám sa, v poho... ban vypršal ale ja som vážne nevedel, že ktorý si bol ty... Pred tebou sme nikoho nezabili a ty si celý čas pozeral na hráča (bol si otočený chrbtom k zbrojke) a kýval si hlavou. Mal si tam medzeru a nedoplnil si. A ešte k časti keď som koktal: myslel som, že si bola zebra, na ktorú si kýval (tú zabil druhý hráč). Prosím pozri si demo v 38 minúte.

Ako je možné, že Ty si nevedel ktorý som bol Ja? Ako som vošiel na čiaru doplnil som k zbrojke a potom ste tam zabíjali ostatných hráčov, tým pádom Ja som už nemusel DOPLŇOVAŤ. A to, že tam mám medzeru to je na mne, že či ju doplním alebo nie, lebo ty si povedal len raz doplňte k zbrojke. Počkám si na vyjadrenie vyšších nejdem to tu spamovať.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2015, 20:00

Příště si na to dej pozor :)
Kdyby ses alespoň omluvil nebo snažil situaci pochopit rychleji, admin by tě třeba jen přesunul k T a nebanoval.. ;)
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy