Porušuje nekdo pravidla na Furien serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] HZR GAJDYN | Multihack-Aimbot | Furien 1

Příspěvekod F3N0M3N » 29 črc 2017, 14:20 VIP

Zdravím, tento hráč je poměrně těžší natočit, takže to podle toho bude vypadat, ale jdeme na to... PS: tohle je jeden z dalších lidí z klanu HZR, kteří rozhodují o turnajích s cheaty a neustále jim to prochází, takže pokud toto nahlášení projde, rád bych porposil i blacklisk na GSlize (to stejné Palfy, který už díky mě dostal 1 permu a ještě dnes vyčasuju nové situace po UB s cheaty) + je zároveň první v HLstats :roll:

Nick: HZR GAJDYN 3oofps
SID: STEAM_0:0:90752435
Důkaz + ss sid: http://leteckaposta.cz/775924263

Takže hned pro začátek, stahujte demo palfyagajdyn, je to záznam z HLTV, bohužel bez práv, jsem musel vždy najdřív umřít, než jsem mohl točit hráče a to mi ubíralo nějaký čas. Navíc jsme zároveň točil i Palfyho. Ty ostatní dema "g" jsou moje z mapy ze hry, které jsem já zaznamenal, něco tam bude stejné, takže jen tak jako "potvrzení".
Hráč má dle mého názoru ESP, WH, Aimbot (silenth) a pravděpodobně nějaký script na SGS, ačkoliv v tomto si můžeme odporovat díky jeho vysokým FPS a také NoRecoil, ale ten na gamesites díky Ggamesites anti-cheatu špatně funguje, každopádně jde přece jen vidět lehký rozdíl u stylu střelby jednotlivých zbraní např. u MP5, schválně zkuste srovnat...
Časy:
5:50 - konec kola - 100% jasné AB, špatně si to nejspíš nastavil, protože nejde o silenth aim, kdy lítají pouze střely na enemy, i když míří troch uvedle, ale jde o normální AIMBOT, můžete vidět, jak se to snaží maskovat tím, že moc nestřílí, ale pak se tam objeví víc furienů a už to cuká - na základě tohoto bych chtěl hlavně udělit ban
13:55 - nastavuje cheat pomocí tlačítek, kterým ise pohybuje v menu - nic víc zde není, ale dělá to poměrně často, hlavně když se zdá, že je možná zaplý, a pak najednou tohle a střílí jako moje babička
18:00 první kill se mi úplně nezdál jakoby by mu to hodně táhlo na tělo furiena, ale potom už nic...
23:35 - vybral jsem tuhle situaci, protože se mi zdálo, že tady zrovna aimbot neměl zaplý a jde to poznat, samozřejěm takových je víc, prostě se snaží střílet jak os ním, ale nedává
24:30 WH a.k.a. ESP, dává si na to pozor, hlavně od prvního banu Palfyho, když jsem ho vyčasoval, ale tady je jedna ze situací, kde se ukáže, situací bývá pár za mapu, takže můžu kdyžtak stáhnout další dema z HLTV a najít další...
29:35 - situaci jsem vybral, protože je tam T na spawnu (AFK), kterému GAjdyn míří dobřen a hlavu, ale prostě ji ne,ůže dát na 2 pokusy - jasný úkaz silenth aimu, ačkoliv prostě jen stojí a s deagle mzamíří, střelí to o něco níž, kam je aimbot nastavený, hlavně můžete vidět prokazatelný rozdíl oproti první situaci v 5:50
Hráč byl bohužel nejvíc zapnutý první kolo mapy, ale to bohužel na HLTV chybí jako vždycky a to jsem ho teprve zaregistroval jako živý hráč...
Chápu, že tohle časování možná vypadá směšně, protože jediná prokazatelná jasná situace je na 5:50, ale jak říkám, dávají si pozor, proto není divu, že "jsou tak dobří" a jsou např. první v HLstats, ale bohužel ne dostatečně. Rozhodně, pokud máte čas, se podívejte ale na víc jeho kol za CT, jak to vypadá, prostě uvidíte jasné rozdíly, kde je využit nějaký Silenth Aim a kdy ne, občas to zapne a vypne v průběhu jednoho kola. A bohužel se jedná o velmi kvalitní nastavení cheatu a na furienu to vypadá téměř nenápadně (oproti třeba Publicu, kde by to šl ovidět lépe). No zároveň si myslím ,že používá i KB za T a hlavně WH, kdy ví, kam letět a kdy a využívá tooh především se SK takový "moment překvapení". Určitě, pokud nedostane teď ban za tyhle situace (opakuji hlavně tu první 5:50), ačkoliv rád ale i nerad si stáhnu více HLTV dem a vyčasuji je, tak mi prosím topic nezamykejte v případě, že bude verdikt nedostatečný. No i přes to si myslím, že 5:50 je jasná situace s prokazatelným Aimbotem (hlavně můžete vidět, že si to hráč sám uvědomuje, a tak se snaží střílet opatrně po jedné střele, aby to tolik necukalo, ale stejně to nevydrží) a je tam znát úplně jasný rozdíl mezi jeho ostatními situacemi.

Díky, F3N0M3N
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Vyriešené] HZR GAJDYN | Multihack-Aimbot | Furien 1

od Rumcajz » 29 črc 2017, 14:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HZR GAJDYN | Multihack-Aimbot | Furien 1

Příspěvekod NZNk1 » 30 črc 2017, 11:09 VIP

Osobne mne pomohli tie tvoje "g" dema.. Prvé demo je jasný aimbot. Tam mu to skáče na hlavy jedna radosť. Dalšie situácie sú už také skoro nedostačujúce, až na nejake tam kde som si pozrel ja sám nejaké iné časy..

Každopádne Banned za Aimbot.

Ďakujeme za nahlásenie. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Furien Servery