• Stránka 1 z 1
Ice-B VIP
Nickname na serveru: Ice-B
Kde mám VIP: CTF3
Jak je VIP staré: Cca 4 měsíce +-
Zdravím .. Měl jsem VIP .. do koupi steamu pak mi přestalo fungovat ... chtěl jsem ho reaktivovat ale Email na ktery to mam je smazán protože se dlouho nepoužíval ..... Kod od VIP mam aj od EVIP aktivovany na svuj nick ale nejde mi .. je nějake řešení ? Nebo zda by šlo na CTF3 z meho nicku odstranit VIP/EVIP abych si ho přinejhorším nově zaplatil pokud by nebyla jiná možnost .. Děkuji Ice-B
Kde mám VIP: CTF3
Jak je VIP staré: Cca 4 měsíce +-
Zdravím .. Měl jsem VIP .. do koupi steamu pak mi přestalo fungovat ... chtěl jsem ho reaktivovat ale Email na ktery to mam je smazán protože se dlouho nepoužíval ..... Kod od VIP mam aj od EVIP aktivovany na svuj nick ale nejde mi .. je nějake řešení ? Nebo zda by šlo na CTF3 z meho nicku odstranit VIP/EVIP abych si ho přinejhorším nově zaplatil pokud by nebyla jiná možnost .. Děkuji Ice-B
-
IceB - Kolemjdoucí
Re: Ice-B VIP
Ahoj, ak dobre chapem tak ty si si kupil STEAM a nejde ti tam dat vip ?
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
Kopil jsem si Steam a přestalo mi fungovat vip .. tak jsem si ho chtěl reaktivovat stejně jako na CTF 2 .. jenže na CTF3 jsem to měl na jiny email a ten smazali takže si nemužu odkliknout reaktivaci a tim padem mi nejde .. nvm proč .. ani když znovu zadam vip a e vip .. tak mi to napiše že tento učet už ma evip ale nemam ani po načtení další hjry furt jsem normal hrač bez evip nebo vip .. a ten email už nefunguje na ktery to mam .. ale kody mam vše zvlaš jetě napsane na papíře radši .
-
IceB - Kolemjdoucí
IceB píše:Kopil jsem si Steam a přestalo mi fungovat vip .. tak jsem si ho chtěl reaktivovat stejně jako na CTF 2 .. jenže na CTF3 jsem to měl na jiny email a ten smazali takže si nemužu odkliknout reaktivaci a tim padem mi nejde .. nvm proč .. ani když znovu zadam vip a e vip .. tak mi to napiše že tento učet už ma evip ale nemam ani po načtení další hjry furt jsem normal hrač bez evip nebo vip .. a ten email už nefunguje na ktery to mam .. ale kody mam vše zvlaš jetě napsane na papíře radši .
Napis PEto pm tu na webe.. A dodaj mu tam aj:
Vip kod
Server
Meno
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1