• Stránka 1 z 1
IGNORACIA
Na servery vam pobehuje cheater otravuje a zabija ostatných ludí kradne, griefuje pomocou svojich hackov, netuším čo všetko má, minimálne fly a wallhack a 3 admini čo sú online vratane noblemara ktorý zjavne spí kedže ho vidno online ale neraguje a ostatní nepohnú ani prstom preto aby toho úbožiaka zabanovali a vyriešili tento problém?
Akože úroveň TOP.
Ale najlepšie na tom je že jeden z adminov reaguje iba na to ked napíšem že dotyčný cheater je sráč tak ma ZABANUJE na 10 minut za nadavanie
To je čerešnička na torte toto fakt tlieskam!
Asi by ste si mali urobiť nejaký ten poriadok a prehodnotiť svoje priority ak chcete mať administratorov na úrovni.
Bolo by viac než len ohladuplne keby ste to poriešili lebo ja a Thycon a mnoho dalších čo budu obeťami tohto sociopata prestanu na vašich serveroch hrávať.
Za pochopenie a skoru odpoveď vopred Ďakujem.
Akože úroveň TOP.

Asi by ste si mali urobiť nejaký ten poriadok a prehodnotiť svoje priority ak chcete mať administratorov na úrovni.
Bolo by viac než len ohladuplne keby ste to poriešili lebo ja a Thycon a mnoho dalších čo budu obeťami tohto sociopata prestanu na vašich serveroch hrávať.
Za pochopenie a skoru odpoveď vopred Ďakujem.
- Joloz
- Kolemjdoucí
Re: IGNORACIA
Neumíš se chovat nebudem se s tebou bavit viz pm. Lock
-
noblemar - Spamerův sluha
Re: IGNORACIA
Jen aby to tu bylo do budoucna:
Kdyz jsem ja na serveru, tak s nekym neco resim a piseme si v admin chatu. Diky tomu mi chat utika ohromnou rychlosti. Je pravda, ze nadavky a jine urazky jsou v chatu videt lepe nez obsah (zpracovava je jina uroven mozku).
Ten ban o kterem mluvis je od XxDrakoXx a priste alespon napis kdo na tom serveru byl.
Noblemar kdyz je na serveru tak se snazi s hraci komunikovat co nejvice (i kdyz ho to dost spomaluje).
Je pravda, ze takoveto veci maji admini resit, ale i admini maji pravo si v klidu zahrat.
Na konec se hodi rict, ze na nahlaseni cheatu (a obecne poruseni pravidel) je tu specialni sekce
Kdyz jsem ja na serveru, tak s nekym neco resim a piseme si v admin chatu. Diky tomu mi chat utika ohromnou rychlosti. Je pravda, ze nadavky a jine urazky jsou v chatu videt lepe nez obsah (zpracovava je jina uroven mozku).
Ten ban o kterem mluvis je od XxDrakoXx a priste alespon napis kdo na tom serveru byl.
Noblemar kdyz je na serveru tak se snazi s hraci komunikovat co nejvice (i kdyz ho to dost spomaluje).
Je pravda, ze takoveto veci maji admini resit, ale i admini maji pravo si v klidu zahrat.
Na konec se hodi rict, ze na nahlaseni cheatu (a obecne poruseni pravidel) je tu specialni sekce
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1