I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] IHope SO

Příspěvekod KhalDenny » 31 led 2019, 23:14 VIP

Název tématu : IHope SO
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/iHopeS0
Popis situace/prohřešku admina: Admin mi príde že niekedy vôbec nevníma hru
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/479561684
10:12 Hráč povie väzňom "vy šľapky poďte na čiaru. Admin sa tomu smeje a mrmle si po pod nos namiesto toho aby hráča upozornil povedal že by za to ani move nedostal. Mohlo to veľa hráčov alebo hračiek uraziť.
10:38 Hráč napíše do chatu: "Tvoja mama je šlapka" to by som ešte bral že mohol prehliadnuť
20:56 Zase hráč napísal: "Tvoja mama je šlapka" Admin nereagoval [Písal som mu do A-Chatu nech to vyrieši admin úplný ignor]
20:05 Hráč napísal do chatu: "Pi*a" zas ani upozornenie [toto moc ako vinu neuvádzam mohol to prehliadnuť ale v ten čas nič také nerobil že by nemohol sledovať ten chat]
24:37 Hráč napísal: "Tvoja mama po chvilke dopísal je žena a potom neskoršie poznám tvoju mamu pracuje v Albertu" Podľa mňa toto nieje vôbec urážka aj tak hráč dostal v tej chvíli kick.
Ale Potkanshi mohol písať odosť horšie veci
PS: Možno ďalej v deme sa ešte niečo stalo ale toto podľa mňa úplne stačí
KhalDenny
Spamer
Spamer

[Vyřešeno] IHope SO

od Rumcajz » 31 led 2019, 23:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: IHope SO

Příspěvekod TheSusupect » 01 úno 2019, 01:02

Ahoj,
Jelikož tato stížnost je směřována na mne, tak cítím určitou povinnost se vyjádřit.
První situace s Deadlym, ano hráč řekl doopravdy "tak vy šlapky".. ja jsem se pousmál, a zeptal jsem, jestli to slyšeli, ale Deadly popřel a řekl, že je nazval jinak, následně jsem dodal, že by ode mě move za toto bez upozornění nedostal, nikoliv jak jsi napsal ty, že by za toto move vůbec nedostal. Navíc v čase 20:51 nazval vězně opravdu "šálky" tudíž jsem si myslel, že jsem slyšel v ten daný moment špatně. A to co psal Potkan, zde uznávám moji chybu, prostě jsem to přehlédl.
V čase 20:05 Jsem si nevšiml (ani v demu) ničeho divného.
V moment, kdy napsal PotkaN: "Tvoja mama je šlapka" jsem byl na chvíli AFK (Jde vidět na demu) a navzdory tomu jsem si toho nevšiml, ale to je chyba na mé straně, ať už jsem důvody k tomu být chvíli AFK měl jakékoliv. (V případě dalšího řešení dodám důvody.)
A abych se vyjádřil k poslední věci.. Ano ten chat jsem sledoval tak jedním okem a všiml jsem si, jak jsi mi psal, že nadává ať si to zklidním, jelikož jsi mi neřekl, kdo nadává tak jsem v ten moment jen začal sledovat chat a vidím jak hráč "jsem borec" píše něco o něčí mámě. Tento hráč už dostal kick minulou mapu a vím co tento hráč svede, tudíž jsem neviděl jediný problém v tom ho kicknout ze serveru. Jelikož jsi mi nenapsal, koho si mám zklidnit, myslel jsem si, že jsi měl na mysli tohoto hráče. Na chat jsem si poté dával pozor, ale PotkaN už nic nenapsal.
Uznávám svojí chybu, příště si na chat musím dávat větší pozor.

Děkuji za pochopení
S pozdravem
iHope
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
TheSusupect
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 01 úno 2019, 08:55 VIP

První situace s Deadlym, ano hráč řekl doopravdy "tak vy šlapky".. ja jsem se pousmál, a zeptal jsem, jestli to slyšeli, ale Deadly popřel a řekl, že je nazval jinak,
Prečo tu klameš po 1. si tam povedal niečo vo štýle počuli ste že ste šľapky po 2. ako viem ty máš vždy demo takže si sa na to mohol kuknúť za 10 sec a aspoň ho upozorniť alebo nwm ako ti funguje na Nvidia ale čosi také si hovoril že si môžeš pozrieť demo 5 min späť čož podľa mňa by ťa moc nezabilo na tom servery.
následně jsem dodal, že by ode mě move za toto bez upozornění nedostal, nikoliv jak jsi napsal ty, že by za toto move vůbec nedostal.
Zase na demu si povedal niečo v zmysle že Hráč by ani upozornenie ani move nedostal ale možno som zle počul.
V čase 20:05 Jsem si nevšiml (ani v demu) ničeho divného.
Možno to je trošku neskôr
V moment, kdy napsal PotkaN: "Tvoja mama je šlapka" jsem byl na chvíli AFK (Jde vidět na demu)
Jasne chápem každý nemôže byť prítomný v tej hre stále ale tam mi neprišlo že by si bol afk nejak dlho v pohode si to mohol zastihnúť. Ale dobre toto nebudeme brať do úvahy
A abych se vyjádřil k poslední věci.. Ano ten chat jsem sledoval tak jedním okem a všiml jsem si, jak jsi mi psal, že nadává ať si to zklidním, jelikož jsi mi neřekl, kdo nadává tak jsem v ten moment jen začal sledovat chat a vidím jak hráč "jsem borec" píše něco o něčí mámě.
Hope dalšie klamstvo ani si sa nespýtal kto, ani nič keď si to videl. Ani si mi neposlal private správu.
Jelikož jsi mi nenapsal, koho si mám zklidnit, myslel jsem si, že jsi měl na mysli tohoto hráče. Na chat jsem si poté dával pozor, ale PotkaN už nic nenapsal.
Zase klamstvo keď som to napísal tak by sisi mal pozrieť chat pred tým nie až po tom ja som to napísal hneď v ten čas čo hráč to napísal.

PS: Ja už tento príspevok spamovať nejdem toto je posledne čo som napísal čakám na HLSA alebo vyšších nech to vyriešia
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod Trsak » 03 úno 2019, 21:58 VIP

Admin chyboval - především z důvodu, že se nevěnoval dostatečně hře.
Jelikož nejde o jedinou stížnost, která pramení z toho, že admin nesleduje hru, tak byl admin důrazně upozorněn. Věřím, že v budoucnu už se podobné situace nebudou opakovat a admin radši hru opustí, než aby byl na serveru AFK a předešel tak podobným situacím.

Stížnost oprávněná.
Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy