I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]*III*Angelsword*III* / Knife-1

Příspěvekod Fooren » 15 srp 2019, 14:25

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
Hraji na serveru, připojuji se do konverzace a najednou dostanu ban za nadávky. Prosím tedy o vysvětlení.
2. Důkazy - screenshot / demo / výpis z konzole

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: *III*Angelsword*III*
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Fooren
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:178019815
[=] Zabanovana IP: 95.82.135.169
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
„Zvyk je železná košile.“
Fooren
Amatér
Amatér

[Vyriešené]*III*Angelsword*III* / Knife-1

od Rumcajz » 15 srp 2019, 14:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: *III*Angelsword*III* / Knife-1

Příspěvekod Fooren » 15 srp 2019, 14:28

Omlouvám se za spam, rád bych ještě poukázal na nečinnost toho admina při nadávkách u jiných hráčů a zároveň je také nečinný při cheatování na serverech. Několikrát, když byl na serveru on jsem musel psát KickMeDown nebo romanvesmir. Doporučuji toto řešit, jelikož mám za to, že admin je na serveru hlavně od toho, aby tyto situace řešil. A stížností jsem tu na něj viděl také dost.
Fooren
Amatér
Amatér

Příspěvekod aprikas » 15 srp 2019, 15:34

Ahoj, na serveru se rozjela nějaká situace ohledně bot. Nějaký kluk si dal na avatara svoje boty a všichni do něj rýpaly že se s nimi vychloubá. Ano taky jsem si rýpnul. Omlouvám se neměl jsem to dělat a měl jsem to ukončit hned ze začátku už se to nestane. Potom se tam začala vézt konverzace ohledně toho že ti to kupuje otec a celkově na finanční situaci tvé rodiny. To už se mi přestávalo líbit tak jsem napsal že z toho rodinu vynecháme psal jsem to do chatu a také 2 na sklo upozornění bylo, dost myslím si že tam padl aji kick ale to si nejsem jist :). Ty a Venom ste jeli dál. Venom napsal něco o rodině co se mi ale vůbec nelíbilo tak dostal 10 minut. Nadávky na rodinu se banují na 12 hodin oba dva ste dostali 10 tak buď rád :) Ty jsi napsal co je na screenech. To je odemne asi vše.

http://leteckaposta.cz/688915738

A to co píšeš že jsem nečinný admin nebo co :D. Je podle mě hloupost a admin je taky jenom člověk. Navíc nejsem knife admin a banuju pouze nadávky a řeším DIP. jelikož si neodvážím banovat cheaty aby nevznikaly zbytečné UB žádosti a stížnosti. A to že zavoláš jiného admina je jenom dobře. Oprávněnou stížnost tu na mě najdeš jenom 1 která už je nějakou dobu vyřešená.
„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
---------------------------------------------

*III*Angelsword*III*
aprikas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Veenom » 15 srp 2019, 16:38

Co ??? To co mě do toho zatáhli.. však ten "kluk" retoš byl úplně vymydlenej, však se podívejte na jeho chat. Hned co tam přišel tak jen rýpal a nádával a pořád si chtěl něco tím dokazovat, že má otce právníka, že má drahé oblečení a že šikanuje nuly. Na to jsem mu poslal svoji adresu kde bydlím, že ať dojde nás vytahat za uši, jak on říká. Ale stále jenom nádával na mě a na hráče Fake, že jsme nuly a že by nás oba zbušil. No prostě úplnej idiot.

A ohledně mého banu. Ano, viděl jsem jak si napsal, že rodinu do toho tahat nebudem, ale když si to poslal, tak já zrovna dopisoval zprávu kde jsem psal, že "je to idiot s demencí 13 letého děcka a že až bude dospělej a odstěhuje se od otce, tak co si počne" a to vůbec nemělo být myšleno jako nadávka na rodinu. A ještě žádný kick jsem nedostal a na ty skla si začel psát až po mém banu, takže si nemyslím, že za toto bych měl mít ban na 12 hodin.. a spíš si myslím, že jsem neměl mít vůbec ban, protože jsem nebyl dostatečně upozorněn a nebyl jsem si vědom, že za toto bych mohl mít ban .. ty si jenom řekl, že do toho nebudem tahat rodinu (1. upozornění), což jsem ani nechtěl a hned po té mé větě, co nebyla myšlena zle na rodinu jsem dostal ban... a žádný kick u mě nepadl. Pro mě to upozornění prostě nebylo dostatečné, kdybych dostal kick a řekl by si mi, že se ti ta věta nelíbí, kvůli tomu, že jsem tam patrně zmínil jeho otce, tak už o tom vůbec nepíšu ...
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Příspěvekod Flax99 » 15 srp 2019, 16:39

Nic ine ako nadavky ta nezaujima. Ked niekto blokuje, vlakuje alebo cheatuje to nechas tak. Dobre chapem ze niekedy si to nevsimnes ale nie ze je plny server kidov ktorí tam opakovane robia hovadiny a ty sa tam zabavas s bunnyhopom
Flax99
Drbna
Drbna

Příspěvekod aprikas » 15 srp 2019, 16:51

Venom:
Upozornění bylo několik.

Flax:
. Navíc nejsem knife admin a banuju pouze nadávky a řeším DIP. jelikož si neodvážím banovat cheaty aby nevznikaly zbytečné UB žádosti a stížnosti.

*III*Angelsword*III*
aprikas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 15 srp 2019, 17:10

Nevidím tu žiadny dôkaz, ktorý by vyvracal adminovu verziu... Riešenie problému na serveri banom na 10min bolo adekvátne situácii.

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]*III*Angelsword*III* / Knife-1

Příspěvekod Veenom » 15 srp 2019, 18:00

Několik upozornění bylo až po mém banu, ale je mi to fuk, jak to berete vy.
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Příspěvekod Flax99 » 15 srp 2019, 18:23

Vlak blok spam voice chat,....su cheaty vravis
Flax99
Drbna
Drbna

Příspěvekod aprikas » 15 srp 2019, 19:39

eXtr3mer píše:Nevidím tu žiadny dôkaz, ktorý by vyvracal adminovu verziu... Riešenie problému na serveri banom na 10min bolo adekvátne situácii.

Sťažnosť zamietnutá

:)

*III*Angelsword*III*
aprikas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Fooren » 31 srp 2019, 07:47

Ahoj,
prosím o posouzení v rámci stížnosti ještě jiného admina z vedení. Dle mého názoru je nefér, aby extremer řešil všechny stížnosti na AngelSworda. Bylo tu x stížností na AS a všechny řešil on. Dle mého názoru není nadávka "tvoje sestra byla včera u mě a moc jako právník nevypadala." jedná se o konstatování, není v tom jediná urážka, ani nadávka, tedy prosím o uznání stížnosti jako oprávněné.
Děkuji za férové řešení situace a nenadržování adminovi.
Fooren
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 31 srp 2019, 08:31

Riešim všetky sťažnosti mimo JB, takže neviem čo ti na tom príde nefér :) Nedodal si dôkaz, ktorý by vyvracal adminovu verziu o hádke a ťahaní rodiny do hádky, preto som to zamietol. Vzhľadom na to, že šlo o 10min. ban a teba aj Venoma poznám zo servera, tak mi 10min nepríde nič neprehnané. Hlavne keď to upokojilo celý server...
Napriek tomu bol však admin, aj na základe inej sťažnosti, znova poučený o tom ako trestať nadávky :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Fooren » 31 srp 2019, 08:41

eXtr3mer píše:Riešim všetky sťažnosti mimo JB, takže neviem čo ti na tom príde nefér :) Nedodal si dôkaz, ktorý by vyvracal adminovu verziu o hádke a ťahaní rodiny do hádky, preto som to zamietol. Vzhľadom na to, že šlo o 10min. ban a teba aj Venoma poznám zo servera, tak mi 10min nepríde nič neprehnané. Hlavne keď to upokojilo celý server...
Napriek tomu bol však admin, aj na základe inej sťažnosti, znova poučený o tom ako trestať nadávky :)

Zpochybňuješ tedy možnost posouzení jiným hlavním adminem v rámci férovosti. Já pouze ve hře reaguji na lidi, pokud někdo uráží, urážím též. Admin tento důkaz dodal sám, respektive zamítnutí stížnosti za nedodání důkazu je irelevantní, přičemž jako důkaz se uvádí též výpis z konzole. Nejde o 10 minut, 5 minut, dvě hodiny či jiný časový úsek banu, ale o to, proč bych tento ban měl vůbec dostat. Tuto stížnost považuji jako neřešenou a zamítnutou na základě domněnek a kamarádství s adminem. Hezký obrázek GS.
Fooren
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 31 srp 2019, 23:19 VIP

Ban na 10 minut v rámci pravidel dostačující.

Vyřešeno.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy