[Z] IlaiG/EventMaster/survival

Příspěvekod IlaiG » 13 bře 2019, 15:34

Dobrý den, vítám Vás u mé žádosti, ve které bych si rád zažádal o pozici EventMastera na Vašem serveru. Přeji příjemné čtení. :D

1) Nick na serveru: IlaiG

2) Věk: 13

3) Originální MC: ne

4) Denní aktivita: 3-6 Hodin.

5) Přestupky na Gamesites: V minulosti bany na JB, byl reset banlistu takže jedu s čistým štítem. Na minecraftu žádné přestupky nemám.

6) Přestupky mimo Gamesites: O žádných nevím.

7) Něco o sobě: Jmenuji se Martin, je mi 12 let. Mezi mé koníčky patří hraní Airsoftu a hraní počítačových her. Rád chodím ven. Na TeamSpeak3 serveru se objevuji skoro denně. Minecraft hraju od přibližně šesti let, takže s příkazama to rozhodně nebude žádný problém. Jsem studentem na základní škole v 5. ročníku. Zabývám se amatérským zkoumáním různých věcí pod mikroskopem. Myslím si, že jsem nekonfliktní hráč. Právě naopak, se snažím konflikty vyřešit s chladnou hlavou a člověku normálně v klidu něco vysvětlit.

8) Proč právě ty: Jelikož mám s minecraftem dlouholeté zkušenosti, ovládám příkazy a dle ostatních, ovládám i gramatiku. Co se většinou tak ptám lidí, co mě neznají, tak mě typujou na 18+, což zní celkem fajn :D. Prošel jsem si několika pozicema od Zk.Eventera až po Spolumajitele. Něco málo se vyznám v pluginech, přepisuji configy, ale žádný JAVA Master nejsem. Jsem nekonfliktní hráč, snažím se vycházet všem vstříc. Na serveru jsem se pokusil udělat eventy, ale zatím mi vyšli pouze otázky. Toto je jeden z důvodů, proč bych chtěl být Event Master.

9) Event ze singlu: Následující eventy nejsou nějak úžasné, ale dělal jsem je jen chvilku, samozřejmě dokážu postavit i o mnoho lepší eventy, čehož bych v případě že by má žádost byla úspěšná učinil.

Zde jsou nějaké fotografie a vysvětlení:

Event1

Na tomto eventu jde o to, že jedete v minecartu a za jízdy střílíte do item framu s ingotama uvnitř. To co si vystřílíte, je Vaše.

Event2

V tomto eventu prostě musíte najít truhlu na pevnosti v netheru... Není to ale zdaleka tak jednoduché! Hráči na eventu dostanou stejné věci ( Full iron + luk a šípy, 8x Steak ) a můžou se zabíjet mezi sebou! ( Teamování není zakázáno ) Výherce je ale pouze ten, co opíše z truhly kód, kterým je pojmenován item schovaný v chestce po celé pevnosti. Pokud nikdo nenajde skrytý kód, vyhrává ten, co přežije jako poslední :)

Event3

Další a poslední event který vám ukážu je klasický fallout. Eventeři si dají invis a budou podkopávat ze spoda. Kdo spadne, spadne! :)

Samozřejmě se všemi eventami bych si na serveru dal větší práci a určitě je nějakým způsobem zkrášlil, Udělal jsem to jen jako aby jste viděli nějaké zvláštní druhy eventu. Většinou na serveru vidím parkour, takže by byla i nějaká změna, tím nechci poškodit Event Master team ani nijak podobně. :) Neberte to nějak zle nebo tak něco.

Doufám že mi dáte aspoň šanci na to, ukázat, co ve mně je. I kdybych neuspěl, tak mi to nevadí a zkusil bych to znovu jindy.

Velice Vám děkuji za přečtení mé žádosti. Velice si toho cením, v případě nějakých otázek mě můžete kontaktovat v SZ nebo tady v odpovědích ( Pouze příslušné osoby... )
IlaiG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 15
Registrován: 19 úno 2019, 16:03

[Z] IlaiG/EventMaster/survival

od Rumcajz » 13 bře 2019, 15:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: IlaiG/EventMaster/survival

Příspěvekod JeffyGS » 13 bře 2019, 15:36 VIP

Jsi akademik 3 dny a žádáš si?
Přečti si prosím pravidla akademie. Nemáme je tam pro srandu.
Napiš mi PM na webu, vysvětlim ti to.
Uživatelský avatar
JeffyGS
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1788
Registrován: 03 zář 2013, 17:00
Bydliště: Trutnov

Re: IlaiG/EventMaster/survival

Příspěvekod IlaiG » 13 bře 2019, 15:49

nemuzu nejde mi to
IlaiG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 15
Registrován: 19 úno 2019, 16:03

Re: IlaiG/EventMaster/survival

Příspěvekod DogeTennant » 15 bře 2019, 19:19 VIP

Takže kolik ti je? Nejdřív píšeš 13, pak 12 a na serveru píšeš, že ti je 11. Ať už je pravda jakákoliv, minimální věk na eventmastera je 15. Vyjímka by byla možná s akademií, kterou ale nemáš dokončenou a pochybuju že máš povolení od Tommyho, aby sis mohl žádat dřív. Kromě toho si také žádáš o admina a těch žádostí před touhle máš asi 5.

Výrazně ti doporučuji dokončit akademii a dřív si žádat ani nezkoušej.

Zamítnuto.

edit: Teď jsem si navíc zjistil že větší část žádosti je zkopírovaná, takže odemě přijmutí rozhodně v blízké době nečekej.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA
 
Příspěvky: 2235
Registrován: 15 dub 2015, 15:56

Re: [Z] IlaiG/EventMaster/survival

Příspěvekod steve256 » 22 čer 2019, 20:36

kámo lul prvně věk: napíšeš 13 a pak "jmenuji se martin a je mi 12" wtf
steve256
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 44
Registrován: 16 úno 2018, 21:01


Zpět na Nábor Adminu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků