Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Ilko / JB 4

Příspěvekod V1DrIlko » 26 črc 2017, 22:13 VIP

Ahojte, chcel by som požiadať o práva na JailBreak

Nick v hre : Ilko

Nick na forum : V1DrIlko

Profil na forum : v1drilko-u33389.html

Vek : 17

SteamNick : Ilko

SteamID : STEAM_0:1:77153065

HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=174328

Nejaké bany alebo prehrešky : áno mám 3bany, jeden mám na teamspeaku na 10minút od Noblemara a 2 neviem už ani začo ale to už je dosť dlhá doba, odvtedy nemám žiadni ban/vacban.

Niečo o mne : Ahojte, volám sa Jakub.Pochádzam z malého mesta pri Trenčíne ktoré sa volá Nemšová.Chodím na Strednú odbornú školu.Hrávam futbal už od svojich 9 rokov, rok a pol späť som mal vážne zranenie, utrhol som si oba väzy v kolene a nemohol som hrávať bolo to ten čas čo som pôsobil ako admin na gamesites.Aktuálne hrávam za Nemšovú.Ale okrem futbalu medzi moje koníčky patrí aj tenis ktoré mu som aktívne venoval 2roky a tiež si rád zaplávam a zahrám neaké tie hry na počítači.

Prečo práve ja ? Ako som spomenul ako admin na Gamesites som už pôsobil a veľmi dobré viem že čo obnáša post admina a veľmi ma bavilo robiť túto prácu.Ako admin som pôsobil na modoch furien,cod,zombie,jump,ctf a tiež som mal práva na CSGO a CSGO SUPPORTA.A bavilo ma chodiť na sever robiť poriadok a nechcel som aby iný hráči znepríjemnovali hru ostatním.A viem si spraviť na servery poriadok.

Dodám ešte jednu vec ktorá nieje vo Vzore ako si žiadať o tou je to všetko čo sa stalo od môjho zrušenia a ešte predtým.
Napíšem to aby ste všetci vedeli o tom ako to bolo.Včase čo som pôsobil ako admin na modoch ktoré som vypísal už vyššie som si požiadal o rozšírenie na jb, všetko vpohode HLSA jb úplne super že ma vezmú ku testu.Po teste som sa dozvedel že som to lízol o jednu chybu, áno naštvalo ma to hrozne po pohore som písal Aweemu a vzhladom nato že som bol admin už na GS neakú tu dobu mi chcel udeliť výminku stým že by som mal neakú podmienku.Bol som štastný že mi chcel udeliť výnimku no vtedy sa to dokašlalo a prišla na mna stažnosť do sekcie že som nadával hráčovi do PM na steame lebo ma hrozne naštval, viem nemal som sa takto zachovať ale žial bohu som sa tak zachoval.Vten čas čo mi mala byť udelená ta výnimka tam bola ta stiažnosť a Awee začal o mne pochybovať "ani sa mu nečudujem" a proste nechal to tak, no lenže som ho začal vtedy spamovať úplne zbytočnými PMkami na webe a on mi povedal že stačí a mám si počkať na další pohovor 3mesiace.Aj týmto sa chcem ospravedlniť Maxipsovi a Awee vtedy sa vzniknuté problémy a moje neadekvátne chovanie.Viem bol som nedočkavý prehnal som to, no od vtedy prešiel rok už nie som taký blbý aby som niečo takéto urobil.Na gamesites som urobil podla mňa dosť práce až na pár vecí za tých 8 mesiacov napr. pomáhal som Brutarysovi v mesačních kontrolách,robil na porušovanie pravidiel dosť dlhú dobu vidno na príspevkoch,pomáhal som organizovať turnaje či na serveroch alebo som mal sútaž Hadaj kto ? na teamspeaku a robil som na serveroch celú tu dobu poriadok a ani raz ma HLSA neupozornilo na aktivitu.Prečo nechcem podstúpiť akademiu ? Všetci si myslíte že sa chcem vyhnúť povynnostiam, ale ja som nebol do slova zrušení za demenciu, necheatoval som ani nič podobné a chybu som si uznal.Na servery si dokážem spraviť poriadok a ako akademik by som nedokázal splniť enormnú hranicu 150bodov, pozrite si môj HLSTATS a uvidíte ako sa správam na servery upozornujem hráčov,ak im nieje niečo jasné tak im to vysvetlím a to že dá hráč nejaký kill ktorý nechcel a ja nato budem číhať a nahlásim ho keď to ten hráč nechcel a uvedomil si svoju chybu alebo som mu to vysvetlil a dalšie kolo nahlási VDčko tak to je správne.Chceme naučiť pravidlá aby hráči neporušovali pravidlá a nie im dať ban a oni prídu a spravia znova to isté...Ak je už moc zle hneď volám admina na steame ktorý sú veľmi aktívni a radi mi pomôžu na 4ke ako je : Poland,David,Larken,NoSwear,Spawee a tak dalej.Nechajte ich nech sa vyjadria ku žiadosti a podla mňa nemôžu mať nič zlé lebo na severy som slušní, snažím sa, som aktívny a tý čo tam chodia to dobre vidia.Ďakujem vám za prečítanie tejto žiadosti,dal som si na nej záležať už len to ukazuje že o tie práva stojím...viem že sa hovorí všetko sú len slová ale chcem vidieť aj skutky, predtým som mal na jb 10dní nahratých teraz mám síce málo ale môže ťe si všimnúť že keď niesom na ts alebo s frajerkou tak hrám na gamesites a skustky vedia admini ktorých volám a môj HLstats.
V1DrIlko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Zamitnuto] Ilko / JB 4

od Rumcajz » 26 črc 2017, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ilko / JB 4

Příspěvekod Maxipes » 27 črc 2017, 08:16

Pises mi, ze chces byt adminem. Ja ti stanovim podminky, za kterych si o prava muzes pozadat. Ty mi pak pises, proc bys je vlastne nemel plnit. Znovu ti zopakuju stejne podminky. Dale za mnou chodis a vymyslis, jak bys ty podminky obesel. Znovu ti to zopakuju. Jak zareagujes? Niceho nedbas a rovnou si pozadas.

Zamitnuto na pul roku.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů