• Stránka 1 z 1
ILNEAR/NEVIM
Zdar.
Vaše Unique ID na TS: TwY+rdvVwBje2w5/weyANoaot3E=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <02:31:18> You are banned permanently. Reason: "bez možnosti unbanu"
Popis situace: Ještě jednou zdar a čest.No co mě se přináší?Jedna možnost bude ta, že jsem přišel vyměnit VIPka za UB pokud je to možné jsem schopný dát 3 VIPka i víc za UB, nevím co bych dal za UB, nedáte mi ho na vánoce?
Nebo skiny, krabice na gočku, já chci moc a moc UB až teď jsem si uvědomil co jsem tam dělal, ano za činy se má pykat, ale já pykám už dost dlouho, a někdy se ze mě chce brečet, Dwandy, slituj se moc prosím a dej mi unban
už poněkolikáté se vám tady omlouvám že jsem dementní krypl, co si neuvědomuje co dělá a zasloužil bych si pár facek, jsem jen malej kid (fracek) co se neumí chovat.Ale já se změnil! Lidé se mění! Pár hodin strávených u psychiatra a jste úplně jiný člověk, pro portál bych dělal jen a jen to nejlepší jak bych uměl, nikomu už nenadával,necheatoval apodobné programy co ulehčují člověku hru, přijde mi to nefér a taky jsem se na turnaji přiznal že jsem měl wallhack, už jen to vypovídá o tom že jsem poctivý člověk že jsem se tedy aspoň přiznal, poté si na mě zasedlo plno dalších lidí z vyšších pozic, nebudu jmenovat, ti určití vědí, no a tak mi začali dávat bany za "blbosti" je toho víc, protože jednou cheater navždy cheater, nebo ne? Takové motto mají i někteří admini na steamech jako avatar nebo na teamspeaku.Hm, ale pochybuju že mě tu někdo má rád, gamesites je byznys, a vy z toho máte peníze, no možná ne všichni, ale dwandy určitě ano, a pochybuju že se bude zajímat o fracka co tu kdysi adminoval, cheatoval a nadával mu do lidí, co jsou pod nim, ale jak jsem psal, lidé se mění
Nebudu z toho paf, že nedostanu UB, třeba přístě, třeba přístě vás oslovím jinou slohovou prací, nebo spíš pravdou co jsem vám tu napsal, a žádné lži
Vše je čistá pravda, i že jsem cheater, nebojím se to přiznat, jo a poprosím vynechte komenty: Ilnear ty si také děcko (vím to)
Ilnear boha sak si cheater nedostanes nikdy ub (vím to)
Ilnear pochop si kid (vím to)
Ilnear už nikdy! by Diaz (vím to)
Ale já to furt zkouším, zkouším moje štěstí, jestli mě má karma neopustila, ale pochybuju že se sem někdo dostal, protože jak uvidí, že jsem to založil já, tak tam napíšou: Unban zamítnut! Lock!
Už to vidím, no ale třeba ne, třeba nějaká hodna duše napíše něco co ve mě hrkne a já se poseru radostí a dostanu unban jako dárek pod stromeček k ježíškovi.Nestane se to karma je karma a karma je svině, já štěstí nikdy neměl, ale pokaždé jsem ho zkoušel, tak jako jiní zoufalci, ti co dostali permaban (Odysee,Petrys) a mnoho dalších dostali také po čase unban, a také Petrys měl i práva na serveru, odysee má už taky myslím unban, no ale to tu nechci už plést, mnoho dalších lidí tu mělo permu a teď jsou na pozici, na které by nikdo jindy nebyl, protože člověk si to uvědomí až v tu dobu, kdy tu chvilku posere, a říká si že je to dement, to samé jsem si říkal každý den, až jsem zašel na psychiatrii se vyléčit, nyní už jsem zdraví člověk a klidný povahou
Budu mocinky rád, když se tu vyjádří jen TI lidé co mají právo se sem vyjádřit.Byl by to moc krásný dárek pod stromeček, no děkuji za pozornost a krásné prožití svátků, snad mi aspoň k těm svátkům popřeje, díky a zdar
BTW: trošku jsem se rozepsal, snad neva
Vaše Unique ID na TS: TwY+rdvVwBje2w5/weyANoaot3E=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <02:31:18> You are banned permanently. Reason: "bez možnosti unbanu"
Popis situace: Ještě jednou zdar a čest.No co mě se přináší?Jedna možnost bude ta, že jsem přišel vyměnit VIPka za UB pokud je to možné jsem schopný dát 3 VIPka i víc za UB, nevím co bych dal za UB, nedáte mi ho na vánoce?

Ilnear boha sak si cheater nedostanes nikdy ub (vím to)
Ilnear pochop si kid (vím to)
Ilnear už nikdy! by Diaz (vím to)
Ale já to furt zkouším, zkouším moje štěstí, jestli mě má karma neopustila, ale pochybuju že se sem někdo dostal, protože jak uvidí, že jsem to založil já, tak tam napíšou: Unban zamítnut! Lock!
Už to vidím, no ale třeba ne, třeba nějaká hodna duše napíše něco co ve mě hrkne a já se poseru radostí a dostanu unban jako dárek pod stromeček k ježíškovi.Nestane se to karma je karma a karma je svině, já štěstí nikdy neměl, ale pokaždé jsem ho zkoušel, tak jako jiní zoufalci, ti co dostali permaban (Odysee,Petrys) a mnoho dalších dostali také po čase unban, a také Petrys měl i práva na serveru, odysee má už taky myslím unban, no ale to tu nechci už plést, mnoho dalších lidí tu mělo permu a teď jsou na pozici, na které by nikdo jindy nebyl, protože člověk si to uvědomí až v tu dobu, kdy tu chvilku posere, a říká si že je to dement, to samé jsem si říkal každý den, až jsem zašel na psychiatrii se vyléčit, nyní už jsem zdraví člověk a klidný povahou

BTW: trošku jsem se rozepsal, snad neva

-
Ilneart0p - Pokročilý
ILNEAR/NEVIM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ILNEAR/NEVIM
Nevím co napsat... jsi vocas ilneare, šanci bych ti osobně já třeba dal ale nikdo nikdy neví, kdy ti zase rupne v bedně...
Jestli se vážně stane že dostaneš unban, tak počítej s tím že budeš hlídaný a nějaký problém a letíš ^^
Jen aby jsi s tím počítal.. #Peace Kori
Jestli se vážně stane že dostaneš unban, tak počítej s tím že budeš hlídaný a nějaký problém a letíš ^^
Jen aby jsi s tím počítal.. #Peace Kori

majestro Kor1'
Hlavně buď dobrej kámo brácho. ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
HNS LEGENDA : - )
-
dropEZ - Kazatelův učeň
Když dodáš všechny tvoje VIPka, tak ti ten dárek umožnim, ale není to jen tak. Víš moc dobře, že pokud někdy uděláš zase sebemenší průser, tak ban znova dostaneš? Rozmysli si to dobře....
Pokud jsi rozuměl, tak mi napiš Pmku na webu s kodama + servery a tvůj email.
Pokud jsi rozuměl, tak mi napiš Pmku na webu s kodama + servery a tvůj email.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Já jsem proti, ale respektuju rozhodnutí vedení, stejně si myslím, že ti to moc dlouho nevydrží. Nechám se překvapit, uvidíme.
Diaz už si to s tebou vyřeší přes PM, tady zamykám.
Diaz už si to s tebou vyřeší přes PM, tady zamykám.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku