• Stránka 1 z 1
Imperator/CoD MW:1
Chci podat stižnost na admina imperatora jelokiž hraji na tomto serveru snipera tak se pohybuji velice málo.
Každý snad ví že se s AWP rushovat neda proti ostatním klasám jako např. protektor apod.
Bohužel tento admin asi neví naco je sniper určen a dal mi ban na 30 min. ikdyž sem se pohyboval sice ne každe 2 sekundy ale třeba za 10-15 sekund jsem se přesunul.
Když sem mu napsal že nebudu rushovat se sniperem jeho odpověď byla pouze pokud budeš mít dalši takove kecy dostaneš ban nato jsem mu odpověděl pouze tak se ukaž a už sem ten ban měl a to sem na serveru byl necelych 10 minut.
Nic proti vaším serverum hraje se tu dobře a lidé zde jsou taky dobří. Ale zjišťuji čím dál více že adminy tu máte víceméně na baterky a každej admin se tu oháni pravy a tim že da hrači ban jen za to že mu normalně řekne pravdu a on ji neunese.
Toď vše co jsem chtěl říci.
Nežádám postih ani nic podobného jen žádám vedení serveru aby si udělalo pořádek ve svých řadách.
Děkuji
Každý snad ví že se s AWP rushovat neda proti ostatním klasám jako např. protektor apod.
Bohužel tento admin asi neví naco je sniper určen a dal mi ban na 30 min. ikdyž sem se pohyboval sice ne každe 2 sekundy ale třeba za 10-15 sekund jsem se přesunul.
Když sem mu napsal že nebudu rushovat se sniperem jeho odpověď byla pouze pokud budeš mít dalši takove kecy dostaneš ban nato jsem mu odpověděl pouze tak se ukaž a už sem ten ban měl a to sem na serveru byl necelych 10 minut.
Nic proti vaším serverum hraje se tu dobře a lidé zde jsou taky dobří. Ale zjišťuji čím dál více že adminy tu máte víceméně na baterky a každej admin se tu oháni pravy a tim že da hrači ban jen za to že mu normalně řekne pravdu a on ji neunese.
Toď vše co jsem chtěl říci.
Nežádám postih ani nic podobného jen žádám vedení serveru aby si udělalo pořádek ve svých řadách.
Děkuji
-
SidNex - Kolemjdoucí
Imperator/CoD MW:1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Imperator/CoD MW:1
Když seš T máš jít na plant či pro drop, nehledě na class. Ty si čekal než CT vylezou z kat a tam si je střílel, nezájem. Byl jsi upozorněn nacož tvoje odpověď byla v podobě arogance jako ukaž se, dostal si další upozornění ale tvoje arogance jen stoupala, tak si dostal ban. Když neumíš jít s awp na plant, nehraj snipera. Arogantní hráče mám fakt rád, ještě jednou se budeš chovat arogantně a dostaneš další ban, popřemýšlej o ssvém chování, já se ti nemám zaco omlouvat.
Když se ztratíš v lese, kompas ti vždy pomůže ztratit se víc na sever..
-
xxx0wn3edxxx - Pokročilý
nic jineho než ukaž se jsem ti nenapsal takže se spíš zamysli ty
se snipou sem se přesouval furt ve spod a nahoru a to že si zrovna vylezl když sem tam došel neznamená že tam sem celou dobu
navic bombu jsem šel položit pokud ji někdo dropnul po smrti takže nechapu co to tu vymýšlíš za blbosti
dukaz nemam klidně si to lokněte
a nikdo tu nemluvil o omluvě chtělo by si to to přečist než odepišeš 

-
SidNex - Kolemjdoucí
Já si spíše myslím, že jako T máš povinost Plant a jako CT defuse. Kemp není povinost
prostě jedno jaký class, ale neplníš povinnost mapy

prostě jedno jaký class, ale neplníš povinnost mapy

-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Jako T máš povinnost splnit cíl mapy, což je plantnout bombu. Pokud jsi i po upozornění nesplňoval povinnosti mapy a kempil jsi, tak byl ban správný. Nicméně tu nejsou žádné důkazy o pochybení admina a je to pouze slovo proti slovu.
Stížnost se zamítá, lock.
Stížnost se zamítá, lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1