Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[V řešení] Inferno only/Kubel

Příspěvekod Kubel » 01 kvě 2017, 00:25

Ahoj, rád bych požádal o práva na vašem serveru Inferno only.

Můj nickname ve hře je: Kubel.. (někdy mám i nick unnamed)

Můj nick na fóru je: Kubel

Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/kubel-u55685.html

Jsem narozen v Březnu 1995, takže je mě 22 let.

Steam nick mám: ston3_cz

Steam ID: STEAM_0:1:12982843

Hlstats: Nemůžu vyhledat, jelikož hrávám jen inferno only a občas only de_dust2 1, 2, 3, 4, 5, 6

Bany/Prohřešky: V minulosti na serverech gamesites jsem nikdy nedostal ban. Naposledy co jsem dostal ban, tak před 7 lety na portálu gigaparba za nadávky adminovi, že nerozpozná skill od cheatu. Adminovi nakonec vzali práva a mě dali unban. Od té doby jsem problém nikde neměl.

Něco o sobě: Zdravím tě, jmenuji se Miroslav Kuba. Jak už jsem víše zmiňoval je mi 22 let. Jsem z České republiky a bydlím kousek od Brna ve městě Rousínov. Mám vystudovanou střední školu stavební a teď jsem na odborném učilišti na oboru zedník. Ve volném čase rád cvičím, hraju fotbal, šachy, ale také rád vyrazím někam s přáteli mezi lidi.

Proč by jsem chtěl na GS adminovat? Na tuhle otázku je jednoduchá odpověď. Counter strike 1.6 hraji s přestávkami už 8 let. Tahle hra mě nikdy neomrzí, ale vždy mě zamrzí když na serveru potkám člověka co porušuje pravidla hry, ať už jde o jaká koliv. A co nesnáším nejvíce tak jsou cheateři. Bohužel co mě také mrzí je to, že na mém oblíbeném serveru inferno only je stále někdo kdo používá cheaty, nebo porušuje pravidla hry a proto jsem se rozhodl, že vám napíšu o nábor.
Adminem jsem byl už v minulosti, ale musel jsem to ukončit, jelikož mě vyhořel PC, po té jsem CS 1.6 nehrál cca rok a půl, ale teď jsem zpět a rád bych vám pomohl.
Kubel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V řešení] Inferno only/Kubel

od Rumcajz » 01 kvě 2017, 00:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Inferno only/Kubel

Příspěvekod Izmael » 01 kvě 2017, 01:06 VIP

Zdravím,

nahraj 20 hodin, nahlaš nějaké hříšníky do PP a pak mi napiš soukromou zprávu a domluvíme se na pohovoru.
V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení] Inferno only/Kubel

Příspěvekod Kubel » 01 kvě 2017, 15:19

Jasný. :) Není problém. Díky moc :)
Kubel
Kolemjdoucí