• Stránka 1 z 1
/info (rank) na Jail Breakoch
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, aký význam má rank na JB.
Veľa ľudí hrá na rank, nachytáva kôli killom, JB sa už nehrá na atrakcie ale reakcie. Normálne sa CT bijú o ten kill. Určite niesom jediný, ktorému to vadí, ajtak to je prd platné
Napíšte teda svoj názor, možno sa niečo zmení

chcem sa spýtať, aký význam má rank na JB.

-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
-
Potato20 - Mistr
/info (rank) na Jail Breakoch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: /info (rank) na Jail Breakoch
Todle už bylo několikrát řečeno v Nápadech na JB, ale bůh ví, zda nás někdo vyslyší...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Úplne súhlasím..
Najlepšie by bolo keby príkaz /info zrušili lebo sa s toho pomaly stáva public s nevýhodou teroristov 

Čosijak
-
Ervin - Amatér
Kľudne nech tie štatistiky budú, ale len na stránke. niektorí sú príliš leniví aby si to pozreli 

-
Hoover - Spamer
Máš pravdu, CT len čakajú ako supi kedy simon niekoho hitne a oni ho už vyzieraju a nenávidím to že ak som simon a ZAKÁŽEM ZABÍJAŤ tak oni ho aj tak zabijú lebo "to simon nemôže zakázať" a nenávidím ešte ak je nejaký "múdri simon" čo ma 20 T v cele zabije 18 len pri reakciách a z poslednými 2 T má 30 minútové kolo -_- takých to ľudí nepochopím prečo sa *ebú k CT!

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
přesně tak jak říkaš!! Jako mě to více baví za CT než za T davám atrakce ale sice zabijim skoro za každou blbost ale jde mi o to aby se hráči naučili pravidla
a tak chodim k CT ale popravdě sem pro to aby se rank na JB zrušil! 

-
Michalbudis - Amatér
Rank je podle mého názoru na JB úplná blbost. Zebřičky co nemají ani ten mikrofon a nemůžou k CT tak se jim špatně dělají vzpoury (až na některé skillery) a nemají vůbec šanci se nějak chytit v ranku. Na HLSTATS mi je rank úplně jedno a na jb (/info) totálně. CT i tak před rankem si naháněly killy, ale kvůli bodů. Tímto se to nějak zhoršilo. Sajmony, co dávají jen reakce už radši hážu k T, i když v poslední době na JB nejsem 2x tolik aktivný na to, abych to dělal. Snad ten rank zruší. JB je o zábavě a ne o nejlepším killerovi 

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
DiEs píše:Rank je podle mého názoru na JB úplná blbost. Zebřičky co nemají ani ten mikrofon a nemůžou k CT tak se jim špatně dělají vzpoury (až na některé skillery) a nemají vůbec šanci se nějak chytit v ranku. Na HLSTATS mi je rank úplně jedno a na jb (/info) totálně. CT i tak před rankem si naháněly killy, ale kvůli bodů. Tímto se to nějak zhoršilo. Sajmony, co dávají jen reakce už radši hážu k T, i když v poslední době na JB nejsem 2x tolik aktivný na to, abych to dělal. Snad ten rank zruší. JB je o zábavě a ne o nejlepším killerovi
na publicích jsou v mínusu , tak na JB musí mít skore na okrasu a pak se chluběj jaký jsou skilly ale přitom si koupí spída'' běží dopředu a drží spoušt

-
BwernCz - Mistr
BwernCz píše:DiEs píše:Rank je podle mého názoru na JB úplná blbost. Zebřičky co nemají ani ten mikrofon a nemůžou k CT tak se jim špatně dělají vzpoury (až na některé skillery) a nemají vůbec šanci se nějak chytit v ranku. Na HLSTATS mi je rank úplně jedno a na jb (/info) totálně. CT i tak před rankem si naháněly killy, ale kvůli bodů. Tímto se to nějak zhoršilo. Sajmony, co dávají jen reakce už radši hážu k T, i když v poslední době na JB nejsem 2x tolik aktivný na to, abych to dělal. Snad ten rank zruší. JB je o zábavě a ne o nejlepším killerovi
na publicích jsou v mínusu , tak na JB musí mít skore na okrasu a pak se chluběj jaký jsou skilly ale přitom si koupí spída'' běží dopředu a drží spoušt
njn MFKillovat umí každej blbec, ale na Publicu by je hned zabili

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
• Stránka 1 z 1