Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

/info (rank) na Jail Breakoch

Příspěvekod Potato20 » 22 kvě 2014, 18:11

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, aký význam má rank na JB. :? Veľa ľudí hrá na rank, nachytáva kôli killom, JB sa už nehrá na atrakcie ale reakcie. Normálne sa CT bijú o ten kill. Určite niesom jediný, ktorému to vadí, ajtak to je prd platné :D Napíšte teda svoj názor, možno sa niečo zmení :? 8-)
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
Potato20
Mistr
Mistr

/info (rank) na Jail Breakoch

od Rumcajz » 22 kvě 2014, 18:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: /info (rank) na Jail Breakoch

Příspěvekod Karmik66 » 22 kvě 2014, 18:21 VIP

Todle už bylo několikrát řečeno v Nápadech na JB, ale bůh ví, zda nás někdo vyslyší...
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Ervin » 22 kvě 2014, 21:52

Úplne súhlasím.. :( Najlepšie by bolo keby príkaz /info zrušili lebo sa s toho pomaly stáva public s nevýhodou teroristov :D
Čosijak
Ervin
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoover » 23 kvě 2014, 06:56 VIP

Kľudne nech tie štatistiky budú, ale len na stránke. niektorí sú príliš leniví aby si to pozreli :D
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod TESLAJEPAN » 23 kvě 2014, 12:28 VIP

Máš pravdu, CT len čakajú ako supi kedy simon niekoho hitne a oni ho už vyzieraju a nenávidím to že ak som simon a ZAKÁŽEM ZABÍJAŤ tak oni ho aj tak zabijú lebo "to simon nemôže zakázať" a nenávidím ešte ak je nejaký "múdri simon" čo ma 20 T v cele zabije 18 len pri reakciách a z poslednými 2 T má 30 minútové kolo -_- takých to ľudí nepochopím prečo sa *ebú k CT!
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Michalbudis » 23 kvě 2014, 14:18

přesně tak jak říkaš!! Jako mě to více baví za CT než za T davám atrakce ale sice zabijim skoro za každou blbost ale jde mi o to aby se hráči naučili pravidla :) a tak chodim k CT ale popravdě sem pro to aby se rank na JB zrušil! :)
Obrázek
Michalbudis
Amatér
Amatér

Příspěvekod Diesko » 23 kvě 2014, 20:00

Rank je podle mého názoru na JB úplná blbost. Zebřičky co nemají ani ten mikrofon a nemůžou k CT tak se jim špatně dělají vzpoury (až na některé skillery) a nemají vůbec šanci se nějak chytit v ranku. Na HLSTATS mi je rank úplně jedno a na jb (/info) totálně. CT i tak před rankem si naháněly killy, ale kvůli bodů. Tímto se to nějak zhoršilo. Sajmony, co dávají jen reakce už radši hážu k T, i když v poslední době na JB nejsem 2x tolik aktivný na to, abych to dělal. Snad ten rank zruší. JB je o zábavě a ne o nejlepším killerovi :evil:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod BwernCz » 23 kvě 2014, 20:45

DiEs píše:Rank je podle mého názoru na JB úplná blbost. Zebřičky co nemají ani ten mikrofon a nemůžou k CT tak se jim špatně dělají vzpoury (až na některé skillery) a nemají vůbec šanci se nějak chytit v ranku. Na HLSTATS mi je rank úplně jedno a na jb (/info) totálně. CT i tak před rankem si naháněly killy, ale kvůli bodů. Tímto se to nějak zhoršilo. Sajmony, co dávají jen reakce už radši hážu k T, i když v poslední době na JB nejsem 2x tolik aktivný na to, abych to dělal. Snad ten rank zruší. JB je o zábavě a ne o nejlepším killerovi :evil:

na publicích jsou v mínusu , tak na JB musí mít skore na okrasu a pak se chluběj jaký jsou skilly ale přitom si koupí spída'' běží dopředu a drží spoušt :D
Obrázek
BwernCz
Mistr
Mistr

Příspěvekod Diesko » 23 kvě 2014, 23:36

BwernCz píše:
DiEs píše:Rank je podle mého názoru na JB úplná blbost. Zebřičky co nemají ani ten mikrofon a nemůžou k CT tak se jim špatně dělají vzpoury (až na některé skillery) a nemají vůbec šanci se nějak chytit v ranku. Na HLSTATS mi je rank úplně jedno a na jb (/info) totálně. CT i tak před rankem si naháněly killy, ale kvůli bodů. Tímto se to nějak zhoršilo. Sajmony, co dávají jen reakce už radši hážu k T, i když v poslední době na JB nejsem 2x tolik aktivný na to, abych to dělal. Snad ten rank zruší. JB je o zábavě a ne o nejlepším killerovi :evil:

na publicích jsou v mínusu , tak na JB musí mít skore na okrasu a pak se chluběj jaký jsou skilly ale přitom si koupí spída'' běží dopředu a drží spoušt :D

njn MFKillovat umí každej blbec, ale na Publicu by je hned zabili :D (jako třeba mě :( :lol: )
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Zpět na Volná debata