Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

Všeobecné Informace pro Akademiky

Příspěvekod Habs » 25 bře 2018, 23:06 VIP

Všetkých akademikov dôrazne vyzývam k tomu, aby nahláseniami, ktoré sú určené len na bodový osoh, nemárnili náš čas. Ak nechápete významu slova Akadémia, nemáte v nej čo robiť. To znamená, že ak nájdem Akademika, ktorému ide o bodový zisk na úkor skutočnej podstaty akadémie, preberiem jeho ďalšie zotrvanie v Akadémii. Takýchto Adminov predsa nechceme.

Vašou úlohou je v rámci Vaších možností viesť hráčov k poznaniu a porozumeniu pravidiel či situácii s nimi spojenými. Nie nahlasovať každý prehrešok bez sebamenšej snahy naň hráča upozorniť, veď vidina bodov za nahlásenie je viac priateľná, že ? Blbosť! Radšej nahodím Akademika, ktorý ma 10 nahlásení, ale vidím, že má chuť pomáhať, ide mu o dobro veci a hráčov sa snaží usmerňovať, pričom nahlásenie je pre neho len otázka úmyselného porušovania pravidiel, či krajného východiska, kde slovo Akademika nie je dostačujúce, ako Akademika, ktorý má 100 nahlásení, ale je evidentné, že jeho cieľom je čo najrýchlejšie úspešne ukončiť akadémiu, pričom za sebou zanechá viac škody ako osohu.

Ak si ktokoľvek z Vas myslí, že úspešne ukončená akadémia = budem admin, vyvádzam ho z omylu.

K PP kontrolórom smerujem svoju požiadavku o dôsledné vyriešenie nahlásení a to najmä u Akademikov. Poprosím, aby sa dbalo na to, či je na Deme aj kolo nasledujúce po prehrešku, či bolo v záujme Akademika hráča upozorniť, usmerniť a pod. a podľa týchto kritérií adekvátne vyriešiť daný Topic. Ak sa nájde nahlásenie, ktoré by nie celkom, prípadne vôbec nekorešpondovalo s mojimi odporúčaniami a požiadavkami, ktoré som ešte do nedávna bral ako alfa - omega celej Akadémie, obráťte sa na HLSA či vedenie akadémie. Nahlásenia budeme intenzívne sledovať.

Ďakujem za pochopenie.

Pre Kontrolórov sa týmto nič nemení.

Ak narazíte na situáciu, kde hráč porušuje pravidlá, no Akademik to má v riti a chce iba body, normálne ho za to potrestáte. Ak to bude na BAN, tak BANom.
Uživatelský avatar
Habs
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1454
Registrován: 05 črc 2015, 13:23

Všeobecné Informace pro Akademiky

od Rumcajz » 25 bře 2018, 23:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Všeobecné Informace pro Akademiky

Příspěvekod AJayy » 14 led 2023, 16:33 VIP

Stále vidím jak dáváte dema na úschovnu, přičemž tato stránka není ani ve vzoru pro nahlašování, tak to zde napíšu ještě jednou.

Nenahrávejte dema na úschovnu.
Jdou lehce smazat a akorát to stěžuje práci vám i kontrolorům. Platí to pro všechny a ne jen akademiky.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1214
Registrován: 16 čer 2018, 18:16

Re: Všeobecné Informace pro Akademiky

Příspěvekod AJayy » 03 črc 2023, 17:42 VIP

Rozhodli jsme se lehce upravit vzor nahlášení, na který se již můžete podívat. Nejedná se o velké změny, ale spíše ulehčení práce jak vám, tak i našim kontrolorům.

Pokud nahlašujete hráče a chcete dodat vlastní demo, stačí napsat po zapnutí dema nebo v době kdy je daný hráč na serveru "status" do konzole a dál nemusíte nic řešit ohledně screenu. Dodáváte-li HLTV nebo jste nedali během dema status do konzole, musíte povinně dodat takový SID z dané mapy, aby nebyla sebemenší pochybnost o jeho falšování.
Pokud bude mít kontrolor jakoukoliv pochybnost ohledně screenu, automaticky vám dané nahlášení zamítne a musíte udělat nové.

Příklad správného screenu.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1214
Registrován: 16 čer 2018, 18:16


Zpět na JailBreak Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků