Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

[BOT] Inquisitor

Příspěvekod Abit » 26 pro 2016, 19:38

Během dnešního dne jsem napsal vlastního Minecraft bota i když se musím přiznat k tomu, že jsem použil utility, které jsem už měl napsané. Zítra jej pustím na server.

Tento bot má za účel se připojit na server, přihlásit se (popřípadě se zaregistrovat a ověřit) a poté si s hráči povídat.
Nejedná se o SPAM bota! Jeho jediným cílem je prověřit zabezpečení serveru (na kterém jsem částečně dělal) a poukázat na jeho slaviny. Taktéž se jedná o experiment ohledně Minecraft protokolu a jeho použitelnosti pro boty.

Pokud s tímto botem nebude mít GameSites problém, rád bych jej (postupně) rozšířil o funkce jako těžba (prověření anti-xray) popřípadě i PvP (tam by se nejednalo o nic jako KillAura, ale spíše bych si hrál s tím přelstít hráče a ukazat jim par veci, ktere ani s Hacknutym klientem nezvladnou => třeba se pak bude moc udělat turnaj a můžu vám i (témě) jistě zaručit, že ani s tou KillAurou nevyhrají 1v1 :D ).
Ve finále bych chtěl, aby byl bot schopen hrát na serveru jako normalni hráč (což je více jak většina hráčů).

Tremble at my name, for I am The Inquisitor!

PS: Zdrojový kód bota nebude v dohledné době zveřejněn. Jediné co jsem ochotel uvolnit budou algoritmy chování, které se "pouze" napojují na API samotného bota (tudíž se dají použít i jinde).
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[BOT] Inquisitor

od Rumcajz » 26 pro 2016, 19:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [BOT] Inquisitor

Příspěvekod Nylight » 26 pro 2016, 19:55