• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Internetový problém
Ahojte, potřebuju pomoct, vždy když zapnu CSko tak mi začně padat internet, např. každý 3 min. mi padne na 15 sec. a pak zas znova jede a znova po 3 min. nejde a takhle furt dokola, ale když nemám zaplé CSko, tak mi jede net úplně v pohodě.
Jsem připojenej přes wifi
Zkusil jsem tento warning-cl-flushentinypacket-t62406.html i tento nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html tutorial a nepomohlo.
Díky.
Jsem připojenej přes wifi
Zkusil jsem tento warning-cl-flushentinypacket-t62406.html i tento nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html tutorial a nepomohlo.
Díky.
-
Nocky - Profesionál
[Vyřešené] Internetový problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Internetový problém
Jediné co bych ti mohl poradit zjistit si u operátora nebo na jejich webu jestli nezmenšili signál na tvojí lokalitu.
Protože od 1.2 měnili skoro všichni aby měli po "celém ČR" 100% signál, ale to není pravda měl jsem to a pomohlo mi když jsem se podíval na moji oblast kde bylo zmenšené připojení a přešel jsem k jinému a problém byl destroyed.
Protože od 1.2 měnili skoro všichni aby měli po "celém ČR" 100% signál, ale to není pravda měl jsem to a pomohlo mi když jsem se podíval na moji oblast kde bylo zmenšené připojení a přešel jsem k jinému a problém byl destroyed.

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
jejdik píše:Jediné co bych ti mohl poradit zjistit si u operátora nebo na jejich webu jestli nezmenšili signál na tvojí lokalitu.
Tento problém mam už dlouho, ale ted už se to nedá vydržet, takže si nemyslím ,že by mi snížily dosah. Každopádně zkusím tam přes týden zavolat.
useless píše:Máš stále ten tvůj trhač asfaltu?
Co tím myslíš ?

-
Nocky - Profesionál
No, pamatuju si, že náš starý notebook měl něco podobného. A už v té době byl odpad.
Buď nestíhal, nebo měl problém s teplotou.
Buď nestíhal, nebo měl problém s teplotou.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
No jako mam furt starej počítač
Ale jako, možná by to tím mohlo být.

-
Nocky - Profesionál
Ahoj měl jsem stejný problém,
a bohoužel jak psal Uselles problém bude v přehřívaní NTBK.Moje řešení bylo takové že jsem si pořídil chladící desku,a vyměnil pastu na procesoru. A pokud nechceš čekat 3min. na napojení tak pomůže když se přes wifi rychle odpojíš a zase rychle napojíš a místo 3min. to bude pár sekund. Ale počítej s tím že to budeš dělat velmi často
!

Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
Dobře zkusím, díky moc 
Můžete dát vyřešeno.

Můžete dát vyřešeno.
-
Nocky - Profesionál
• Stránka 1 z 1