• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Invalid config, clean your config file error
Ahoj mám tu malý problém se servery. Vždy když se chci připojit na nějaký server. Jakýkoliv napíše mi to Invalid config, clean your config file. Koulal jsem se na internetě na mým configu a nic špatného jsem tam neviděl. Nic jsem tam nemělnil protože já si s takovými věci nehraji aby se mi nepo***l pc nebo steam či něco jiného. Mám steam csko a nechci si reinstalovat svoje csko. Někdo ví co stim?

-
Lukemoon - Zkušený
[vyřešeno] Invalid config, clean your config file error
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Invalid config, clean your config file error
Lukemoon píše:Ahoj mám tu malý problém se servery. Vždy když se chci připojit na nějaký server. Jakýkoliv napíše mi to Invalid config, clean your config file. Koulal jsem se na internetě na mým configu a nic špatného jsem tam neviděl. Nic jsem tam nemělnil protože já si s takovými věci nehraji aby se mi nepo***l pc nebo steam či něco jiného. Mám steam csko a nechci si reinstalovat svoje csko. Někdo ví co stim?
EDIT: Nyní mi to ukazuje jen na gamesites.

-
Lukemoon - Zkušený
Zdar, přesuň na plochu ze složky cstrike všechny cfg soubory (autoexec.cfg, userconfig.cfg, config.cfg).
Poté se zkus připojit na server, pokud ti to půjde, bude chyba ve tvém configu. Když to ještě dnes stihneš, můžeš mi ho poslat a já se kouknu, kde je chyba. Pokud to nestihneš, můžu se na to kouknout až za tejden.
Poté se zkus připojit na server, pokud ti to půjde, bude chyba ve tvém configu. Když to ještě dnes stihneš, můžeš mi ho poslat a já se kouknu, kde je chyba. Pokud to nestihneš, můžu se na to kouknout až za tejden.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Zdar, přesuň na plochu ze složky cstrike všechny cfg soubory (autoexec.cfg, userconfig.cfg, config.cfg).
Zkoušel jsem přendat zpět můj config a zjistil jsem že ten error způsobuje muj cfg.
https://www.mediafire.com/?mytqjsctsja4srr

-
Lukemoon - Zkušený
Re: [řešíme] Invalid config, clean your config file error
Bindoval sis tam něco?
Na F2,F3,F4,F5 jsou nabindované nějaké chorvatské bindy (pravidla hry) - doporučuji ti ten config smazat celkově a nechat si udělat zapnutím hry nový.
BTW jestli tam máš nějaké hlášky (protože jsem je tam našel - třeba bind "h" "say /Knife PrO' BoDy is a best " ) tak ti je sem můžu klidně vypsat aby jsi o ně nepřišel a nabinduješ si je znovu.
Na F2,F3,F4,F5 jsou nabindované nějaké chorvatské bindy (pravidla hry) - doporučuji ti ten config smazat celkově a nechat si udělat zapnutím hry nový.
BTW jestli tam máš nějaké hlášky (protože jsem je tam našel - třeba bind "h" "say /Knife PrO' BoDy is a best " ) tak ti je sem můžu klidně vypsat aby jsi o ně nepřišel a nabinduješ si je znovu.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1