Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Irelia

Příspěvekod SponErko » 14 čer 2015, 20:55 VIP

Irelia
Obrázek
vůle mečů


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Ionská zuřivost (Passivka)
Obrázek

Zkracuje dobu trvání všech omezujících efektů v závislosti na tom, kolik je v okolí nepřátelských šampionů.

Prudká ostří (Q)
Obrázek
Dosah: 650

Irelia se vrhne dopředu a udeří svůj cíl. Pokud tím svůj cíl zabije, přebíjecí doba Prudkých ostří se obnoví a Irelii se vrátí 35 bodů many.

Irelia skočí k cíli, způsobí mu fyzické poškození a aplikuje zásahové efekty.Pokud tím svoji oběť zabije, přebíjecí doba Prudkých ostří se vynuluje a Irelii se vrátí 35 many.

Hitenský styl (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Irelia je znalec umění Hiten, díky čemuž její fyzické útoky obnovují zdraví. Aktivací Hitenského stylu se jí zdvojnásobí míra regenerace zdraví a její základní útoky způsobují přímé poškození.

Pasivní efekt: Základní útoky obnovují zdraví.
Aktivace: Ireliiny základní útoky způsobují přímé poškození a na 6 sekund zdvojnásobují množství obnoveného zdraví.

Vyrovnávaný úder (E)
Obrázek
Dosah: 325

Ireliin útok vyváží rovnováhu, čímž cíl poškodí a zpomalí. Ale pokud má cíl větší % zdraví než Irelia, pak úder cíl místo zpomalení omráčí.

Irelia probodne svoji oběť, způsobí jí magické poškození a zpomalí ji o 60 %.Pokud má oběť procentuálně více zdraví než Irelia, pak ji namísto toho na stejnou dobu omráčí.

Prostupující čepele (R)
Obrázek
Dosah: 1000

Irelia vyvolá 4 přízračné čepele, kterými může mrštit a způsobit fyzické poškození a také vysávat zdraví nepřátelům, kterými čepele proletí.

Irelia vyvolá 4 přízračné čepele, které pak může vrhnout po nepřátelích. Každému, kým tyto čepele projdou, tak způsobí fyzické poškození. Sama se naopak uzdraví za 25 % poškození takto způsobeného šampionům a 10 % poškození způsobeného poskokům.


MYTOLOGIE

Při svých snahách o dosažení osvícení vyvinuli Ioňané některá z nejúžasnějších a nejnebezpečnějších bojových umění na celé Runeterře. Nejpozoruhodnější způsob boje s mečem však byl nečekaným vedlejším produktem zásahu zvenčí. Mistr Lito byl proslulý šermíř, jehož učení si získala nesmírnou oblibu mezi vládnoucí třídou téměř všech městských států. Podstata jeho umění byla přísně střeženým tajemstvím, povídalo se však, že v jeho rukou meče doslova ožívaly. Jednoho dne ale nečekaně onemocněl jakousi podivnou chorobou, nad níž i ti nejzkušenější lékaři Runeterry jen bezradně krčily rameny. Když zemřel, zanechal po sobě syna Zelose, dceru Irelii a jednu zcela unikátní zbraň. Zelos se stal seržantem v ionské armádě a těsně před vpádem noxijských vojsk do Ionie odjel do Demacie s prosbou o pomoc. Po dobu Zelosovy nepřítomnosti připadla starost o rodný dům Irelii. Když do města vtrhli noxijští, byla v něm úplně sama.

Ioňané bojovali statečně, přesto však jejich krev skrápěla zdi a vsakovala se do země pod nohama cizích útočníků. Ioňané se již chystali na Velkém náměstí kapitulovat, když tu najednou přispěchala Irelia, pozvedla nad hlavu otcův obrovský meč a vyzvala své spoluobčany, ať vytrvají, dokud se její bratr nevrátí. To jim vlilo novou sílu do žil. Strhl se zběsilý boj, při kterém Irelii zasáhla kletba noxijské nekromantky. Život z ní zvolna vyprchával a Soraka, dítě hvězd, se pokusila ukotvit její slábnoucí duši. Irelia se však nehodlala vzdát tak snadno. I přesto, že byla na pokraji smrti, náhle povstala - a společně s ní se do vzduchu vznesl i meč jejího otce. Pustila se opět do zuřivého boje a zřejmě ji ani nijak nepřekvapilo, že její zbraň tak nečekaně ožila. Meč kolem ní tancoval a bez sebemenší námahy pobíjel Noxijce, kteří tomu divadlu s hrůzou v očích příhlíželi. Útočníky se nakonec podařilo přemoci a přinutit k ústupu. Irelia byla jmenována kapitánkou ionské gardy, a když se obrana její země přesunula na Pole spravedlnosti, zamířila tam i ona.

„Ten meč tančil, jako by maloval krví na neviditelné plátno.“
-- z noxijského hlášení o průběhu bitvy


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Irelia
Nightblade Irelia (520 RP)
Aviator Irelia (520 RP)
Infiltrator Irelia (975 RP)
Frostblade Irelia (975 RP)
Order of the Lotus Irelia (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Irelia

od Rumcajz » 14 čer 2015, 20:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků