Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] ITKnedlik/JailBreak

Příspěvekod Knedlajs » 06 říj 2016, 23:02 VIP

Zdravím.

Rád by som požiadal o Administrátorské práva na serveroch JailBreak.

Nick v hre: ITKnedlik

Nick na fóre: ITKnedlik

Profil na fóre: itknedlik-u49369.html

Vek: 19

Steam nick: ITKnedlik

Steam ID: STEAM_0:0:182471270

HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1223117

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Raz dávno som na NonSteame dostal 3 bany. FK, Nadávky, Nerešpektovanie prehodenia. Na Steam účte som nedostal, a ani nemám v pláne dostať žiadny ban. :)

Niečo o sebe: Volám sa Marek, ale mám kopec prezývok.
Momentálne žijem v malej dedinke na východe Slovenska, ale po ukončení Strednej školy Elektrotechnickej v Prešove (odbor IST - 4. ročník) budem asi veľa času tráviť v hlavnom meste Slovenskej Republiky, keďže sa tam chystám na výšku.
Veľa ľudí taktiež vie, že milujem hudbu, spev, tanec a všetko, čo k tomu patrí. :) Na gitare už hrám nejaký ten piatok a snažím sa to spájať aj so spevom. Niekedy z toho aj vykĺzne niečo pekné, čo sa dá počúvať. Skladám vlastné piesne a verím v to, že ich raz bude poznať more ľudí. :)
Rád športujem, keď mám čas. Najradšej si zahrám s kamošmi basket alebo pingpong.
Práve včera som si objednal nový notebook MSI kvôli tomu možnému pobytu v Bratislave. Keďže rád pracujem s grafikou, videami, strihom a masteringom, tak som potreboval konečne niečo lepšie ako Intel Celeron. :D
V škole sa snžím "prejsť", keďže odbor IST na škole, kam chodím, nie je žiadna malina. Aj preto som sa rozhodol ďalej v živote nepokračovať touto cestou programátora a sieťara. V BA sa chystám študovať Slovenčinu a pravdepodobne si budem robiť titul Mgr. možno Doc., podľa toho, ako to bude v budúcnosti so mnou vyzerať. Ale v každom prípade som rád, že som si vybral práve túto školu, lebo momentálne počítačové technológie hýbu svetom, a ja som rád za všetko, čo som sa tu naučil. Určite to ešte v živote využijem. :)
Na živobytie si však neplánujem zarábať zamestnaním. Podľa mňa je aktívne zarábanie peňazí veľmi riskantné. Kedykoľvek sa Vám niečo môže stať a Váš príjem sa zastaví. Preto je podľa mňa lepšie za pár rokov vybudovať systém, ktorý bude zarábať peniaze za Vás a Vás už k tomu nebude treba (pasívny príjem). A tak sa nechcem stať profesorom na strednej, či vysokej škole preto, aby som mal prachy, ale preto, lebo cítim, že by ma to bavilo a napĺňalo.
Okrem toho všetkého ešte milujem svoju rodinu a "mastím" Csko, čo to dá! :D

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak to, čo som spomenul minule, stále platí. Neznášam, keď niekto nadáva na serveri. Podľa mňa je to úbohé a trápne a hráči si tým asi fakt musia niečo dokazovať. A preto by som bol rád, ak by som mohol hráčov na serveri ukľudňovať aj inak, ako len prirodzenou autoritou.
Taktiež sa mi nepáči to nespočetné množstvo Free Killov, ktoré v týchto časoch na serveroch tak často padajú.
Myslím, že do PP sa snažím nahlasovať ľudí, čo sú takzvanou "záťažou" pre Gamesites servery, pomerne často a hráčom na serveri som neraz zodpovedal otázky ohľadom pravidiel. Čím si nie som istý, tak si radšej hneď, ako sa dá overujem u kompetentných.
Samozrejme by som sa aj rád podieľal na chode portálu a prispel tou svojou troškou ako člen Admin - Teamu.

Bolo by fajn dostať sa k pohovoru, aby som mohol ukázať, čo vo mne je. :)

V každom prípade, vďaka za prečítanie žiadosti.

ITKnedlik
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

[Zamítnuto] ITKnedlik/JailBreak

od Rumcajz » 06 říj 2016, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ITKnedlik/JailBreak

Příspěvekod JayoX » 07 říj 2016, 13:55 VIP

Prosím adminy o názory na uchazeče.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 říj 2016, 14:25

Nelíbí se mi, jak je žádost napsaná. Můžete využít možnosti úpravu textu, ale tohle vypadá jako z Teletubbies..

Obrázek
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JayoX » 07 říj 2016, 17:45 VIP

Po dohodě s Habsem a po osobní zkušenosti s tebou na serveru ti žádost zatím zamítám. Zkus doladit nějaké nejasnosti v pravidlech, víc věnuj pozornost hře a jejímu chodu a zase za měsíc to zkus znovu.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů