• Stránka 1 z 1
[Z] ✪izi✪ #StarGate / JailBreak
Nick na serveru: ✪izi✪ #StarGate
SID: STEAM_0:1:55907696
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1748
Bany, které jsem dostal: 1)Jeden ban jsem dostal za zapnutí herního modu classik box, překliknul jsem se a nevšiml si toho.
2)A druhý za neznalost pravidel, oba bany byly v červnu, a od té doby se toho dost změnilo
.
Něco o mně: Jmenuji se Jakub, je mi 15 let. Žiji se svými rodiči a psem v jedné vesnici poblíž Olomouce. Moje záliby jsou hraní na pc, zajímání se o vesmír...
Proč právě já: Nebudu tu toho moc psát, protože každý má asi stejnou šanci, když zná pravidla, splnuje podmínky a má dobrou přihlášku (což já nemám
). Jsem schopný člověk, i když občas mám problémy zavřít pusu xD. Samozřejmě mluví jenom Simon...
. Jinak 5 hříšníků jsem nenahlásil, protože to vždy vyřešil admin team nebo to měl nějaký hráč natočené, tak to nebudu zbytečně nahlašovat, když někdo k tomu má i záznam
.
Zkušenosti s CS:GO: Na cs:go mám nahraných skoro 600 hodin, za poslední 2 týdny asi 60 hodin na vašem JailBreaku. Bohužel, jsem silver 1, protože dřív jsem cs:go neuměl a byl jsem špatnej, a ted, když už ho umím, tak nehraju kompety, radši nějakej váš JailBreak.
SID: STEAM_0:1:55907696
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1748
Bany, které jsem dostal: 1)Jeden ban jsem dostal za zapnutí herního modu classik box, překliknul jsem se a nevšiml si toho.
2)A druhý za neznalost pravidel, oba bany byly v červnu, a od té doby se toho dost změnilo
Něco o mně: Jmenuji se Jakub, je mi 15 let. Žiji se svými rodiči a psem v jedné vesnici poblíž Olomouce. Moje záliby jsou hraní na pc, zajímání se o vesmír...
Proč právě já: Nebudu tu toho moc psát, protože každý má asi stejnou šanci, když zná pravidla, splnuje podmínky a má dobrou přihlášku (což já nemám
Zkušenosti s CS:GO: Na cs:go mám nahraných skoro 600 hodin, za poslední 2 týdny asi 60 hodin na vašem JailBreaku. Bohužel, jsem silver 1, protože dřív jsem cs:go neuměl a byl jsem špatnej, a ted, když už ho umím, tak nehraju kompety, radši nějakej váš JailBreak.
- iziStarGate
- Kolemjdoucí

[Z] ✪izi✪ #StarGate / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: ✪izi✪ #StarGate / JailBreak
Ahoj,
podmínky si určujeme my, a když je tam napsáno, že máš nahlásit 5 hráčů do PP, tak je máš nahlásit. Když se chce, je to otázka maximálně dvou hodin. Pokud nejsi schopný splnit ani těch pár podmínek, plnil by jsi své administrátorské povinnosti?
Z toho vyplývá, že podmínky nesplňuješ.
Zamítám.
podmínky si určujeme my, a když je tam napsáno, že máš nahlásit 5 hráčů do PP, tak je máš nahlásit. Když se chce, je to otázka maximálně dvou hodin. Pokud nejsi schopný splnit ani těch pár podmínek, plnil by jsi své administrátorské povinnosti?
Z toho vyplývá, že podmínky nesplňuješ.
Zamítám.
S přáním hezkého dne,
Severus
Severus
-

SeverusSnape - Pokročilý

Re: [Z] ✪izi✪ #StarGate / JailBreak
I když je chci nahlásit, tak nemám čím dosvědčit jejich vinu. Program na natáčení nemám.
- iziStarGate
- Kolemjdoucí

Re: [Z] ✪izi✪ #StarGate / JailBreak
iziStarGate píše:I když je chci nahlásit, tak nemám čím dosvědčit jejich vinu. Program na natáčení nemám.
O důvod víc si ten měsíc počkat a poté to zkusit znova.
Splň podmínky, poznej pořádně hru CS:GO atp..
Jak natočit demo
Pokud máš další otázky piš do PM.
-

byLife - CS2 Admin

• Stránka 1 z 1