I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Izmael, public

Příspěvekod Gandalfko » 15 srp 2019, 21:20

1, Prečo som dostal pernament ban na chat keď som napisal za celý deň len jednu nadávku ?? Hráči na servere nadávaju x krát horšie neustále a priamo aj pred adminom a nedostali ani kick. Mne nadávali od rána aj na maminu a nič a ja som napisal na neschopnú adminku menom Nevinna že je pička a dostanem permu ?? Kupil som si unban a za jednu nadávku permaban a ostatni hráči za nadavky v pritomnosti admina nedostali ani kick a nadavali vkuse. To čo je za spravodlivosť ?? Keď ja som dostal za jednu nadávku permaban na chat tak oni by mali dostať permu 10x po sebe keď nadavali vkuse.
2, Nemám screen chcem len vedieť od majiteľa web stránky gamesites.cz prečo to tak je. Ja mám vždy kvoli jednej nadávke platiť 4€ keď ostatni za jednu nadavku dostanu len na 10min ban. Fakt nechápem či tak okrádate ľudi alebo čo to je ....
Gandalfko
Amatér
Amatér

[Z]Izmael, public

od Rumcajz » 15 srp 2019, 21:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Izmael, public

Příspěvekod Izmael » 15 srp 2019, 21:36 VIP

Zdravím,

před několika dny jsi dostal permanentní ban na chat i do hry za absolutně nevhodné chování ve hře i na fóru, za tvé neustále vyhrožování adminům, hráčům, že je fyzicky napadneš v reálu a podobně. Dokonce ti za to byly odebrány i VIP na serveru Public 1, neboť jsi porušil podmínku VIP, kde je napsáno, že za poškozování portálu (což jsi v podstatě dělal) ti můžou být odebrány vip výhody bez náhrady. S těmito podmínky jsi při koupi VIP souhlasil, určitě jsi je tehda přečetl a obeznámil se s nima, pokud ne, jedná se o tvou chybu.

Poté co jsi tedy dostal ty permy, jsi pokračoval v nadávkách i vyhrožování na fóru, kde ti byl několikrát též udělen ban a nakonec jsi ještě tu permu do hry i na chat obešel pomocí jiného SID, za což jsi dostal další permu.

Následně jsi mi napsal pmku, kde jsme se dohodli, že ti za EVIP na JB odeberu všechny perma bany, a to jsem ti ještě vyšel vstříc, protože bys musel mít správně 2 evipka, ještě za to obcházení, s tím, že jsem ti řekl, že pokud se to bude opakovat, alespoň jedna nadávka, že ti permanentní ban vrátím.

Dnes mi napsala kolegyně, co píšeš za hovadiny na serveru:

2019-08-15 19:42:24 whckar kvoli ktoremu mi Nevinna pi...cka zobrala evip. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_nuke
2019-08-15 19:52:36 vo svete GAMESITES . CZ. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_nuke
2019-08-15 19:52:36 vitajte vo svete zlodejov a zebrakov. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_nuke
2019-08-15 16:44:32 cele GAMESITES . CZ je zalozene na okradani. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_dust2
2019-08-15 16:37:19 dala nam ban zato ze sme napisali ze ten cu...ra...k ma WH. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_inferno
2019-08-15 13:32:44 a mam byt preco ekd mi zoiberu vip a evip len tak kvoli blbej adminke ktora je chora na hlavu. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
2019-08-15 12:20:32 cub...ka nevinna mi zobrala evip tak sa vam hraje boti. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_dust2

To samozřejmě zdaleka není všechno. Měl by ses uvědomit, že vip jsem ti sebral, že tu všem nadáváš, jak jim rozbiješ hubu nebo si je najdeš a podobné věci. Prozatím máš jen ban se zákazem chatu, neumíš se slušně vyjadřovat, takže můžeš hrát, ale psát nebudeš, tím předejdeme, že budeš kazit hru slušným hráčům.

To je ode mne vše, brzy se ti sem někdo vyjádří, nicméně to tu nespamuj. Své jsi napsal tak vyčkej na kolegy, kteří ti sem dodají verdikt.

Hezký večer. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Gandalfko » 16 srp 2019, 05:18

Lenže to je somarina keďže som napísal za celý deň len jednu nadávku a dostal permu. Ostatní hráči tam nadávajú vkuse od rána celý deň a nedostanu ban. Ja som mal kupemý unban za tie 16e čiže keď ja som dostal perma ban na chat za slovo PIČKA. Tak ostatní hráči za neustále nadávanie by mali dostať aspoň 5 perma banov pretože nadávaju v pritomnosti admina Izmaela, Nevinna atď a každy ich ignoruje ale mne za slovo PIČKA dajú perma ban na chat pritom som mal kupený UNBAN.
Gandalfko
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 16 srp 2019, 09:19 VIP

Není to pouze jedna nadávka, ale budíž, já tě předem upozorňoval, že to bude i za jednu nadávku. Pokud ostatní hráči nadávají, neznamená, že budeš nadávat taky, máš je nahlásit. Pokud to admin v přítomnosti na serveru neřešil, pak je to špatně, ale mohl si to nevšimnout a pokud je to opakovaně, pak na něj dodej důkaz, jinak můžeš psát cokoliv. Nyní prosím vyčkej na verdikt vyšších.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FreddyKrueger94 » 16 srp 2019, 17:36

A mimochodom zlodej a žebrák nieje nadávka to za prvé a za druhé na servere nieje žiaden slušný hráč ;) To ste si mohli všimnúť za tie roky.
Springwoodsky rezník
FreddyKrueger94
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FreddyKrueger94 » 16 srp 2019, 19:03

Ďalšia vec zlodeji som napísal lebo ste mi zobrali to čo som si kúpil za vlastné peniaze čiže to je krádež a ste zlodeji. A žebráči to je viete vy sami dobre keďže čakáte že vám niekto bude len tak za nič prispievať peniaze na tú vašu parodiu web stránky. Pekný večer.
Springwoodsky rezník
FreddyKrueger94
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 16 srp 2019, 19:34

Doufám, že podpoříš tento fajn portál zakoupením dalších VIP/EVIP ;) Jelikož z Tebe nadále nic kloudného neleze, dám lock, dokud to oprávněná osoba nevyřeší.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Čeká se vyjádření VEDENÍ]Izmael, public

Příspěvekod PEto » 17 srp 2019, 14:01

Ked niekto na servery nadava, mozes ho nahlasit do PP. Ty si porusil pravidla a dostal si za to zasluzeny trest.

Staznost zamietam
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy