Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Já žádám... oh, Žádám o unBan!

Příspěvekod Ekbladismus » 06 čer 2016, 10:18

(Zpráva byla mírena na Whoika, ale odpovedi jsem se ani po tydnu nenacekal, prevedte si to...)

Ahoj,

proteklo již hodně vody, více než rok od doby, kdy se udály ty věci, které jsem spáchal. Za tu dobu jsem se už několikrát pokoušel žádat o unban, ale ani jeden z těch pokusů nebyl úspěšný. Při mém prvním jsi mi napsal, že ten unban nedostanu nikdy a o pár měsíců později něco ve smyslu, že všichni jsme jen lidé a šance by tam byla. O myslím si, že další 4 měsíce Tě o mou poslední šanci žádám znovu a naposledy.

Vím, že to není nic převratného, ​​ale dalo by se to nazvat zlomem. Dnes mám své 14te narozeniny, když jsem tu působil už jako support, měl jsem jen 12, hned na to 13 a teď jsem zase o rok starší.

Nebudu ti tady vyprávět, jak jsem si spoustu věcí uvědomil, je to pravda ale hlavně jsem o dost zestárl a jsem daleko zkušenější a teď už vím, že věkem přichází i jistá moudrost a odpovědnost, kterou jsem také nabyl.

Chtěl bych Tě tedy naposledy požádat o mou poslední šanci, o unban na účet "Ekblad" na webu, kde se budu patřičně snažit všechny své chyby napravit svým přínosem pro portál v sekci GTA. Rozhodnutí je už jen a jen na tobě, avšak já pevně věřím (věřit třeba vždy), že se mi ta šance už nyní naskytne. Pokud ne, tak bohužel to už asi nemá cenu zkoušet, nakolik to bude zřejmě definitivní rozhodnutí.

Michal...
Ekbladismus
Amatér
Amatér

Já žádám... oh, Žádám o unBan!

od Rumcajz » 06 čer 2016, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Já žádám... oh, Žádám o unBan!

Příspěvekod Vasmenx » 08 čer 2016, 07:14 VIP

UB žádost na CS 1.6 ---> sem!
UB žádost na CS:GO ---> sem!
UB žádost na MC ---> sem!
UB žádost na SA --->sem!

Opět... Každá sekce má svůj vzor jak si o UB napsat. Zkuste se podle něj držet, ale jelikož tvůj ban je už delší jak 7 dnů, tak ti nedávám velké naděje.

Vasmenx
:)
ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter

ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin

Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1

Prostě legenda...
:P
Vasmenx
Mistr
Mistr

Příspěvekod SieurDesto » 08 čer 2016, 07:20 VIP

Vasmenx píše:UB žádost na CS 1.6 ---> sem!
UB žádost na CS:GO ---> sem!
UB žádost na MC ---> sem!
UB žádost na SA --->sem!

Opět... Každá sekce má svůj vzor jak si o UB napsat. Zkuste se podle něj držet, ale jelikož tvůj ban je už delší jak 7 dnů, tak ti nedávám velké naděje.

Vasmenx
:)

Ale on má ban na webu na druhém účtě, proč by to měl tedy napsat do CS1.6, CS:GO, MC nebo SA sekce, když to s nima nemá nic společného? Myslím si, že toto je vhodná sekce na takový topik protože nikde není sekce žádostí o unban na webu, navíc odpovědi, že to zatím není možné se už dočkal v jiném topiku.

Ekbladismus píše:unban na účet "Ekblad" na webu
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Vasmenx » 08 čer 2016, 07:30 VIP

Sorry já si přečetl první řádek... :lol: :lol: :lol:
ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter

ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin

Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1

Prostě legenda...
:P
Vasmenx
Mistr
Mistr

Příspěvekod Ekbladismus » 08 čer 2016, 09:38

Nj, to samo o sobe mluvi o odpovednosti dnesnich nekterych adminu, kteri v dobe, kdy jsem ja jiz mel na starost tri sekce ani nevedeli, co gamesites je. Kazdopadne nebudu hazet vsechny do jednoho pytle protoze je videt, ze sieurdesto do te skupiny nezapada. Psal jsem to vicekrat pro padnuti do podvedomi vedeni, abych dostal odpoved coz se udalo, cili muzete lock nebo jaky je ten vas novejsi system.
Ekbladismus
Amatér
Amatér

Zpět na Gamesites.cz