• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jadberg / Jailbreak
1.) Jadberg opakovane nadržuje hráčke Nepriznaná, ktorá nemá ani mikrofón, len napíše do chatu FK a zaláskovaný Jadberg to hneď rieši, aj keď situáciu ani nevidel.
2.) Demo, kde Jadberg rieši FK, ktorý nevidel dodám po vyčasovaní HL TV.
Nebol som si istý situáciou, tak som písal Aweemu na steam a čakal na jeho odpoveď. Jadberg mi hneď dal ban, ani si nebol istý, či to bol FK. Ďalší ban za nadávky na deň, ani jednu som nepoužil.
2.) Demo, kde Jadberg rieši FK, ktorý nevidel dodám po vyčasovaní HL TV.
Nebol som si istý situáciou, tak som písal Aweemu na steam a čakal na jeho odpoveď. Jadberg mi hneď dal ban, ani si nebol istý, či to bol FK. Ďalší ban za nadávky na deň, ani jednu som nepoužil.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
[Zamítnuto] Jadberg / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jadberg / Jailbreak
Admin je na serveru od toho, aby řešil situace. Jakým právem mu chceš zakazovat řešit něco co nevidí? Udělal správně že zasáhl a začal zjišťovat co a jak.
Dodej demo, kde admin opakovaně někomu nadržuje.
Dodej demo, kde admin opakovaně někomu nadržuje.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Jadberg / Jailbreak
Ok a dal som FK, či nie ?
Myslím si, že to je to isté, ako s poličkou na SNOW. JE to ct zóna a T na ňu nesmú.
Tak isto, ako tá pasca na RATS, kde je granát, aj keď je zavretá a T vstúpi na tú ocel
Myslím si, že to je to isté, ako s poličkou na SNOW. JE to ct zóna a T na ňu nesmú.
Tak isto, ako tá pasca na RATS, kde je granát, aj keď je zavretá a T vstúpi na tú ocel
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Re: Jadberg / Jailbreak
Pro absenci důkazů zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1