I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Jadberg / JB 1

Příspěvekod nobra1n » 03 kvě 2015, 10:15

Popis : na mapě jail nice shoot v 6 se našla nová místnost kde si můžete vzít všechny zbrane a doplnit hp byl jsem ct šel jsem tam, jadberg měl koupené vd tak tam vběhl já ho zabil protože podle mě je to ct zona, on mi napsal že je to fk ale když jsem ho zabil tak z neho vypadla zbran (deagle) takže by na vd nárok mít neměl ne ? navic podel me to ct zona je kdyz si tam muzete brat zbrane a dolpnovat hp a buh vi co jeste

a dal mi za to ban na 2 h
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Jadberg / JB 1

od Rumcajz » 03 kvě 2015, 10:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jadberg / JB 1

Příspěvekod Jadberg » 03 kvě 2015, 10:34

Čus

Tato místnost na seznamu ct zon není pokud se pořádně podíváš, btw o té místnosti ještě promluvím s HLSA co a jak, ban jsem ti dal z prostého důvodu, vešel jsem tam a měl jsem u sebe schovaný deagle a měl jsem koupené vd, vzhledem k tomu, že ty jsi byl v té místnosti, což nevím co jsi tam dělal když tvojí hlavní poviností je stražit simona, ale okej toto vynecháme, hnedka jak mě to tam portlo tak jsi mě zabil. Napsal jsem do chatu proč jsi mě zabil a ty jsi začal tvrdit, že je to ctzona, když jsi došel na to, že to ctzona ještě není, což si myslím, že bude pokud tato mapa nebude upravená nebo zrušená. Tak jsi došel z tvrzením, že ze mě vypadla zbran, v čem máš pravdu, ale ty jsi o tom vůbec nemohl vědět, když jsi byl tam zakempený, jasně jsem ti vysvětloval a plno dalších ctček, že jsi mi dal FK a ty jsi pořád tvrdil to svoje. Ano možná jsem měl dat reason neznalost pravidel místo FK/TK, ale ostatně to vyjde na stejno ;)
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod nobra1n » 03 kvě 2015, 10:39

Po pravde jestli to fk byl tak jsem ti ho umyslne nedal, nechapu proc jsi me okamzite zabanoval a nevysvetlil mi to. Netvrdil jsem tam ze je to ct zona ale ze jsi mel u sebe zbran...

A jeste nechapu proc ty jako admin jsi tam lezl kazde kolo a bral si ti zbrane a lital tam vsude po mape, a rozhlasil jsi to po celym serveru kdyby jsi to tam nerekl tak o tom vis jen ty.
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod nobra1n » 03 kvě 2015, 10:49

Jo a tím že ostatní ct mi to vysvětlovali to mysliš spiritha jak mi říkal že jsem kripl debil dement retard ? to je teda vysvětlovaní
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jadberg » 03 kvě 2015, 11:49

Takže za prvé, vymýšlíš si pohádky. V klidu jsem ti psal do chatu, co jsi udělal špatně, že jsi mi prostě dal FK a ty jsi pořád asi 5 krát tvrdil, že jsem měl zbran, přitom tady šlo o princip, že jsi nevěděl, že ji mám a prostě z leknutí si mě zabil a hledal si nějakou výchozí cestu k tomu, aby jsi to obešel, Tvrdilo ti to i víc ctček, ale tvoje tvrzení bylo měl zbran.

Za druhé já jsem to nerozhlašoval, já jsem napsal jen, že si teroristi nezahrají, hned po hvdčku většina zjistila kudy se tam jde, protože mě spectovala, další pohádka z tvé strany.

Za třetí bylo jich tam víc nejenom spirith, a rozhodně ti takhle nenadával :roll:

Tot ode mě vše, počkám na vyjádření vyššího.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod nobra1n » 03 kvě 2015, 11:54

To jsi mi opravdu vysvětlil že jsi do chatu napsal : fk, prijde ti to jako ct zona ?

kdyz se u tebe najde zbran tak to fk neni
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PEto » 03 kvě 2015, 12:14

no ja ti to upravim, dostal FK, ale bez naroku na VD.

staznost sa zamieta.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy