• Stránka 1 z 1
Jadberg/jb1
>MXBans] Zabanovan adminem: Jadberg
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[Nerozdani VD/Neznalost pravidel]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
Byl sem simona řekl sem dame si furieny, VD měl ZESH který povolil přeložení a pak si z kola vytočil VD jadberg nebo si ho koupil už nevím... Má počkat až bude OPEN cel to že ho získal dřív je mi srdečně jedno a proto sem na to nebral zřetel.
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[Nerozdani VD/Neznalost pravidel]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
Byl sem simona řekl sem dame si furieny, VD měl ZESH který povolil přeložení a pak si z kola vytočil VD jadberg nebo si ho koupil už nevím... Má počkat až bude OPEN cel to že ho získal dřív je mi srdečně jedno a proto sem na to nebral zřetel.
俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
Jadberg/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jadberg/jb1
Čauko.
Zedko musíme tě trošku poučit o pravidlech, které ty jako bývalý administrator by jsi měl znát.
Když máš koupené VD, já ti ho napíšu do chatu, ty kolem té obrovské cely, co je na mapě anka projdeš, vidíš, že jsem si vytočil z kola koupené vd, další dvě ctčka ti hlásí, že Jadberg má vd a z tvé strany přišla akorát tak težká ignorace ze slovy dáme si furien, zapínám hned. Když ti další kolo po furienech, hlásí ctcka VD Jadberg, tak tvoje odpověd zní: "Nemá si co kupovat VD, když jsou cely zavřené". Prosímtě přestaň si ty pravidla vymýšlet
Zedko musíme tě trošku poučit o pravidlech, které ty jako bývalý administrator by jsi měl znát.
Když máš koupené VD, já ti ho napíšu do chatu, ty kolem té obrovské cely, co je na mapě anka projdeš, vidíš, že jsem si vytočil z kola koupené vd, další dvě ctčka ti hlásí, že Jadberg má vd a z tvé strany přišla akorát tak težká ignorace ze slovy dáme si furien, zapínám hned. Když ti další kolo po furienech, hlásí ctcka VD Jadberg, tak tvoje odpověd zní: "Nemá si co kupovat VD, když jsou cely zavřené". Prosímtě přestaň si ty pravidla vymýšlet

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Re: Jadberg/jb1
bohuzial podla sucasnych pravidiel ma pravdu admin. Lutujem staznost neopravnena.
Dakujeme ze si nas kontaktoval.
Dakujeme ze si nas kontaktoval.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1