I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Jadberg

Příspěvekod PwnageHenTgen » 07 pro 2014, 18:51

Nechapem ako ste mohli dat Jadbergovy prava na Jb1. Pokial viem ked T hitne CT, tak ja ho mam pravo zabit. A on ma nema co zato prahazdovat k Terorristom a davat tomu hracovy VD. Tym padom dal bezdovodne VD tomu hracovy.
PwnageHenTgen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Jadberg

od Rumcajz » 07 pro 2014, 18:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jadberg

Příspěvekod Jadberg » 07 pro 2014, 19:19

Cauko :)

Takže dobře, začnu s tebou: chodíš akorát na server si vylívat nervy, nebaví mě pořád poslouchat ty tvoje kecy co říkáš do voice + nemluvím o tom jak mě pořád skáčeš do řeči, když mám simona... příklad 19 hráčů ti napíše do chatu, že nelaguju i ti ve voice ti to řekli a ty si pořád stojíš za svým slovem. Akorát pak nadáváš, že to není pravda atd. to byl první důvod proč jsem tě přesunul.

Teď k tomu na co si stěžuješ... bylo to takhle. Hráč byl zavřený v aimu ma mapě Rush a měl pp. Samozřejmně začal střílet do tlačítka, které mu ten aim otevře... tak jsem tam došel já mu to otevřít, ale vlezl jsem mu tam a dal mi omylem hit za 9 po kterým ihned přestal střílet. Tak si dal s někým duel, který vyhrál a ty jsi mu dal hned po tom kill. Nepřijde ti trošku demence ho zabijet, kvůli tomu, že někoho omylem hitne? Kdyby střílel dál tak nic neřeknu... :?

Toť ode mně vše.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Bluewar7SK » 07 pro 2014, 19:23

Jadberg má pravdu,strielal som do tlačítka aby sa mi otvoril aim , vbehol mi tam - hitol som ho a prestal som strielať , nebolo to úmyselné takže si mi dal FK a neviem načo to riešiš,sám dobre vieš že si spravil chybu.
Keď to chceš skúsiť, daj do hry všetko, čo musíš, a keď to nepôjde, pridaj a daj do toho ešte viac!
Bluewar7SK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PwnageHenTgen » 07 pro 2014, 19:45

Jadberg prve ktomu : mas 300-400 ping hrac ktory bol zivi pri tych blokoch ti vobec nerozumel lebo si lagoval keby ze ten chat aspon citas ale ok lenze ty necitas nic. A potom ti zacali vseci ostatny hovorit ze lagujes tak si kua sprav tie lagy a potom ber simona dakujem. Jadberg pokial viem hraci nemozu mat nad 150 ping dojdes ty vzdy mas nad 200 ping to je OK? Hej. Tak to neni OK ked ti 2 3 hraci nerozumeju a pocase celi server ti nerozumel. Nezmyselne prehodenie k Terorristom Jadberg. A pri tom FK sa teda ospravedlnujem. A este bezdovodny kick mi das zato ze ti napisem ze si kid.
Decko si doftedy dokym mas rodicou uz to konecne pochop!
PwnageHenTgen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PwnageHenTgen » 07 pro 2014, 19:45

Jadberg prve ktomu : mas 300-400 ping hrac ktory bol zivi pri tych blokoch ti vobec nerozumel lebo si lagoval keby ze ten chat aspon citas ale ok lenze ty necitas nic. A potom ti zacali vseci ostatny hovorit ze lagujes tak si kua sprav tie lagy a potom ber simona dakujem. Jadberg pokial viem hraci nemozu mat nad 150 ping dojdes ty vzdy mas nad 200 ping to je OK? Hej. Tak to neni OK ked ti 2 3 hraci nerozumeju a pocase celi server ti nerozumel. Nezmyselne prehodenie k Terorristom Jadberg. A pri tom FK sa teda ospravedlnujem. A este bezdovodny kick mi das zato ze ti napisem ze si kid.
Decko si doftedy dokym mas rodicou uz to konecne pochop!
PwnageHenTgen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Bluewar7SK » 07 pro 2014, 19:50

Rozhodni sa prečo sa vlastne sťažuješ :) ping mu skáče niekedy, čo sa týka tých blokov ja som mu rozumel všetko , nerozumel som mu až pri tej ďalšej atrakcii,a ked som mu pri tých blokoch rozumel ja,tak mu rozumeli všetci,ešte aj maverick povedal že laguje iba tak trochu ale že mu rozumie, takže tak :] a ked sme boli pri tých bedňách tak som mu nerozumel asi 10s a potom už hej.. keby mu nerozumiem tak neplním jeho príkazy
Keď to chceš skúsiť, daj do hry všetko, čo musíš, a keď to nepôjde, pridaj a daj do toho ešte viac!
Bluewar7SK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jadberg » 07 pro 2014, 19:56

A na co si vlastně stežuješ? na můj ping? (Neboj do konce prosince, budu mít nový net).
Už se dále k tomuto topicu radši dále nebudu vyjadřovat :?
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod PEto » 07 pro 2014, 23:51

Staznost sa zamieta. Napadnutie nebolo umyselne, cize mal dany hrac dostat VD.

Niekedy to laguje kazdemu, a ked mu ludia hovorili ze nelaguje, tak mohol byt problem aj na tvojej strane :)
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy