I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Jaiblreak 6, admin knedlajs

Příspěvekod fikoliino » 02 pro 2017, 12:35

Takze dostal som najskor Kick a nasledne ban na chat zevraj za nadavky ktore vobec neboli..
Jedno kolo som zabil simona ktory bol knedlajs, dalsie kolo som mal prevlek ale nepoziadal som o zapojenie hry iba som napisal ze mam prevlek tak ma knedlajs zabil ale to mi nevadilo.. takze som mu napisal ci si hladka ego tym ze neprekusol to ze som ho zabil a on mi kikol bezdovodne.. znova som sa pripojil a spytal sa ho ci ma nejaky komplex a nato uz reagoval banom za nadavky..
Dokaz jasny na SS
Přílohy
sssss.jpg
Bez názvu.jpg
fikoliino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Jaiblreak 6, admin knedlajs

od Rumcajz » 02 pro 2017, 12:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jaiblreak 6, admin knedlajs

Příspěvekod Knedlajs » 02 pro 2017, 12:50 VIP

2017-12-02 12:10:58 prevlek. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_rats
2017-12-02 12:10:56 prevelk. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_rats

Ak dostaneš prevlek máš Simona slušne požiadať o zapojenie do hry a vyhodiť gunu. On ti to následne umožní. Ty si to nespravil, tak si dostal kill.

2017-12-02 12:11:41 hej hej iba tvoje male mlade ego. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_rats
2017-12-02 12:11:25 niekto si musel pohladkat ego za ten kill ze knedlicek :D:D:D:. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_rats

Provokoval si, dostal si kick.

2017-12-02 12:11:55 mas komplex?. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_rats

Neprestal si ani po návrate na server, dostal si BAN.

Nadávky sú preddefinovaný reason BANu, ktorý sa dáva či už za nadávky, provokácie, urážky, spam alebo radenie.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod fikoliino » 02 pro 2017, 13:03

Nepoziadoal som pretoze mi to bolo jedno ako som napisal ze mi to nevadilo ze si ma zabil a gunu som vyhodil to vies pretoze si ju zdvihol a odhodil dalej... Dalej to ze som sa ta normalne spytal ci mas komplex ked ma kikujes a to je podla teba provokacia? Mal by si sa asi trosku preliecit a dokazuje to tvoju nezrelost ked ta provokuje otazka ci mas nejaky komplex.. chlapcek urazlivy nezreli
fikoliino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod fikoliino » 02 pro 2017, 13:08

Awee (cti ejvi) píše:Admin jednal správně.

Momentálně ti běží ban na 2 dny za MFK. Vzhledem k tvému banlistu a opakovanému nevhodnému chování a kažení hry, ti dočasně odebírám možnost využívat chat a chodit k CT.
Máš prostor se za své hloupé chování omluvit.

Zamítnuto

Admin jednal spravne? Ze mi dal ban zato ked sa ho spytam ze ci ma komplex? Ste normalni chlapci? Bola to normlna otazka ci ma komplexi z niecoho ked kikujea on jednal spravne ze mi zato dal ban namiesto nejakemu normlanemu vyjadreniu sa??? A tanban na 48 hodin mi dnes mal vyprsat tak neviem preco by si mi mal docasne nieco odobierat ked cas uz vyprsal zato co som spravil tak co tu riesis? Uz som bol zato potrestany tak co to ma znamenat?
fikoliino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PEto » 02 pro 2017, 13:39

davat hracovi za nieco take kick a potom ban je nepripustne. to ako kebyze ti napise ze si kid a das mu ban.

staznost opravnena a knedlik nebude nabuduce jednat tak unahlene.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy