• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: jail_beach
Ja sa v tom nevyznám 
Čo sú "epoly" ?

Čo sú "epoly" ?
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
-
Potato20 - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Mňa osobne vôbec nechytili nové mapy s výnimkou flyhigh.
A mapy, ktoré nemám vôbec rád sú crime, jungle, west_v2, dôvod jednoduchý, málo atrakcií až na jungle, tá je tmavá a pre mňa depresívna
Mám rád svetlé mapy, preto west a možno vybavíme 6oda1salon a midday. I keď ani phoenix by nebol zlý
WARNING toto nestačí?
A mapy, ktoré nemám vôbec rád sú crime, jungle, west_v2, dôvod jednoduchý, málo atrakcií až na jungle, tá je tmavá a pre mňa depresívna

Mám rád svetlé mapy, preto west a možno vybavíme 6oda1salon a midday. I keď ani phoenix by nebol zlý

WARNING toto nestačí?

-
Hoover - Spamer
Co si budeme povídat, už je pravidlo že nové mapy se vůbec nehrají, je to jak u JB's tak u ZM's že se vždy hrají ty stejné mapy dokola - Crime na 35 způsobů
Klasika. Chybí mi ty starší zmiňované mapy od West, Beach atp.
A co jsem si také všiml tak další přidané mapy či nové co se občas zahrají, tak už nejsou tak kvalitní, zábavné jako ty starší kousky. A když se přidá nějaká nová pecka, tak to je bug tam, bug sem.
Náhodně jsem narazil na tuto už před nějakou dobou a strašně se mi zalíbila, dokonale si dokážu představit ty kola.
https://www.youtube.com/watch?v=3MY6uNPc3j8

A co jsem si také všiml tak další přidané mapy či nové co se občas zahrají, tak už nejsou tak kvalitní, zábavné jako ty starší kousky. A když se přidá nějaká nová pecka, tak to je bug tam, bug sem.

Náhodně jsem narazil na tuto už před nějakou dobou a strašně se mi zalíbila, dokonale si dokážu představit ty kola.
-
Camron - Pokročilý
Camron píše:Co si budeme povídat, už je pravidlo že nové mapy se vůbec nehrají, je to jak u JB's tak u ZM's že se vždy hrají ty stejné mapy dokola - Crime na 35 způsobůKlasika. Chybí mi ty starší zmiňované mapy od West, Beach atp.
A co jsem si také všiml tak další přidané mapy či nové co se občas zahrají, tak už nejsou tak kvalitní, zábavné jako ty starší kousky. A když se přidá nějaká nová pecka, tak to je bug tam, bug sem.![]()
Mapa v tom youtube videu vypadá úžasne.
-
StopFake - Spamer
HooveR píše:Mňa osobne vôbec nechytili nové mapy s výnimkou flyhigh.
A mapy, ktoré nemám vôbec rád sú crime, jungle, west_v2, dôvod jednoduchý, málo atrakcií až na jungle, tá je tmavá a pre mňa depresívna![]()
Mám rád svetlé mapy, preto west a možno vybavíme 6oda1salon a midday. I keď ani phoenix by nebol zlý![]()
WARNING toto nestačí?
Nestačí... Do VHE treba bud rmf alebo map súbor.
-
WARNING - Mistr
Temple že sa málo hrávala? Tak to je podľa mňa blbosť..
Podľa môjho názoru nieje ani 1 west dobrý.. v1 - bug na strechu, bug autíčiek, bug spawnu CT (občas).. a west_v2 zasa nemá skoro žiadne atrakcie okrem surfu.. Andaman/crime súhlasím.. Trochu nudné mapy (okej, na andamane sú atrakcie, ale celá tá mapa je taká nepríjemná).
6oda1salon, moviecik,phoenix, a podobne.. To už by som si zahral len pre tie spomienky.
Podľa môjho názoru nieje ani 1 west dobrý.. v1 - bug na strechu, bug autíčiek, bug spawnu CT (občas).. a west_v2 zasa nemá skoro žiadne atrakcie okrem surfu.. Andaman/crime súhlasím.. Trochu nudné mapy (okej, na andamane sú atrakcie, ale celá tá mapa je taká nepríjemná).
6oda1salon, moviecik,phoenix, a podobne.. To už by som si zahral len pre tie spomienky.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Camron píše:Co si budeme povídat, už je pravidlo že nové mapy se vůbec nehrají, je to jak u JB's tak u ZM's že se vždy hrají ty stejné mapy dokola - Crime na 35 způsobůKlasika. Chybí mi ty starší zmiňované mapy od West, Beach atp.
A co jsem si také všiml tak další přidané mapy či nové co se občas zahrají, tak už nejsou tak kvalitní, zábavné jako ty starší kousky. A když se přidá nějaká nová pecka, tak to je bug tam, bug sem.![]()
Verím tomu, že táto mapa by sa stala najhrávanejšou

Veľmi sa mi páči systém šachiet - nieje to len odfláknuté, že šachta a serus, je to proste..... Geniálne.

-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin all JB´s
-
Potato20 - Mistr
Camron píše:https://www.youtube.com/watch?v=3MY6uNPc3j8
Má to školu, bereme! Už Aweee nemá argument prečo vrátiť unimu

-
Hoover - Spamer
Zaspamovat Aweeho, ať na tu mapu kukne, testneme, hrajeme. 

-
Camron - Pokročilý
Super mapa, bohužel jsem si s ní už toooolik užili..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2