Postavte si vlastní mapu do hry! Zde vám pomůžeme.

Re: [*P] jail_concrete_widow

Příspěvekod vykar » 16 pro 2018, 23:54

V klidu. Sám jsem uznal, že tahle mapa je odpad (hezká na pohled ale funkční rozhodně ne), takže je jen dobře, že na servery nešla. :) Osobně jsem rád, že alespoň nějaký mapy se nahodili.


Nemyslím jen tvou mapu, jsou tu třeba ty dvě mapy od acka, měl jsem možnost vidět jail_russia v její první fázi vývoje a dát pár návrhů a otestovat nějaké věcičky. Vše proběhlo v pohodě a vážně nevím proč se ta mapa nepřidala když Dwandy řekl že by se to nahodilo kdyby se tu postlo pár dalších návrhů. Předělaná indiana + crime nějaké mapy od kohiho a ani jedna z nich se nepřidala.
My name is Van. I'm an artist. I'm a performance artist

I'm hired for people to fulfill their fantasies, their DEEP DARK FANTASIES.

Obrázek
vykar
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 30
Registrován: 20 lis 2018, 17:54

Re: [*P] jail_concrete_widow

od Rumcajz » 16 pro 2018, 23:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: [*P] jail_concrete_widow

Příspěvekod Dwandy » 17 pro 2018, 00:04 VIP

protože nejsem kdo ví jakej JB player, tak to musím nechávat na lidech co tam aktuálně tráví nejvíc času. Nahodil jsem tedy to, co mi bylo předáno a prošlo to nějakýma crash testama. Každopádně nový mapy se nahodit zase můžou, stačí nás trochu prudit :)
Uživatelský avatar
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz
 
Příspěvky: 2259
Registrován: 14 led 2013, 18:44

Re: [*P] jail_concrete_widow

Příspěvekod ackocc » 17 pro 2018, 07:23

tak ale neviem kto ti povedal ze nuke_v3 a buuuuuuu sa nedaju zhodit, dalej na byvalych troch mapach su exploity/chyby/bugy na txt o ktorych viem az prilis lebo som tie mapy hral v minulosti, ale stale neviem preco pridavate same turecke a polske mapy ktore su o tom istom hlavne niekedy po stranke atrakcii (buyukisyan a ta s koncovkou _mr) je kopu peknych map zo zahranicnej sceny napr jb_cp_oasis; jail_blue alebo jail_arsenal_nD a vy nahadzujete ten isty film, a predpokladam ze luther a kohi no hlavne ja sme sa s nasimi mapami natrapili dost (ja hlavne po stranke entit a funkcnosti) a nebolo by odveci akby sa jedna z vytvorov nahodila
ale pracujem na kompletnej rekonstrukcii crimu s takym istym zakladom ale par veci pridam, tak snad sa nieco pohne))
alf
Uživatelský avatar
ackocc
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 255
Registrován: 18 črc 2017, 08:21

Re: [*P] jail_concrete_widow

Příspěvekod lukick » 17 pro 2018, 15:10

popravde mna bavi robit mapy mam v hlave XYZ napadov napr. jb mapa na styl ako som niekde uz spominal disney land, vesmir, cinsky mur atd. presne viem ake atrakcie kde co by bolo textury modely atd. lenze aj jednoducha JB mapa sama o sebe da zabrat niekolko tyzdne mozno aj mesiace ak sa s nou poriadne vyhras lenze takto neni chut robit nieco ked to zapadne niekde len prachom OUKY berem mozno na nejakom menej popularnom napr. PL portali by sa hrala lenze o to mi nejde ja som vyrastal na GS a chcem aby sa aj tu hrala ak je vazne dobra atd. hoci len skusit na niekoklo mesiacov a ak by bola malo votovana tak ju zrusit popripade ak by mapa bola zla ci potrebovala nieco zmenit samozrejme to nikdy neni problem len staci napisat par riadkov a ono sa zmeni co by napr. zhadzovalo server atd. :)
lenze takto neni ziadna chut ziadny vysledok a preto je to aj dovod preco som si odobral hlavneho mappera a po case aj mappera :)
AMEN :D pekne sviatky prajem :p
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 471
Registrován: 23 led 2013, 15:24

Předchozí

Zpět na Tvorba Map

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků