I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Jailbreak #1 30KG cementu na ksichte

Příspěvekod LMAOGasaty » 16 čer 2020, 09:22

Byl jsem Simon a řekl jsem "po otevření cel půjdete do boxu k zadní stěně" 5 hráčů šli do boxu, další hráč byl ve věži (1), 2 hráči byly AFK, které jsem zabil.. Katijka mi nahlásila VD jménem - Better Call wallhack, kterému jsem dál VD potom jsem šel zabít ty 2 hráče AFK a pak se vrátil k boxu a když jsem se vracel tak mě začal grabovat 30kg cementu na ksichte a říkal "Gasaty nechod k CT, když to neumíš" chci vysvětlení tvojí chyby tu na forum a neignoruj tuto tému jako na JB, když jsem ti psal /posta proč si mě přehodil a jakou jsem udělal chybu, neodpovídáš v PM a jen tak mě grabuješ, když jsem podle mě udělal vše správně. Čekám na vysvětlení "dobrý" admine
LMAOGasaty
Amatér
Amatér

[Vyriešené] Jailbreak #1 30KG cementu na ksichte

od Rumcajz » 16 čer 2020, 09:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak #1 30KG cementu na ksichte

Příspěvekod PEto » 16 čer 2020, 11:27

presuniem to z volnej debaty do staznosti a pockame na vyjadrenie admina
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Seso » 16 čer 2020, 12:17

Presun od CT si dostal kvoli tomu, ze ako simon nezvladas urcite veci, co by simon zvladat mal. Najzakladnejsia z nich, za ktoru si bol teraz aj nakoniec prehodeny, je ta, ze absolutne necitas chat alebo ho ignorujes. Za toto som ta uz viackrat prehadzoval od CT a daval ti radu, nech radsej ostanes u T a sledujes skusenejsich simonov. S kolegami adminmi sme ta tu mapu uz na nieco upozornovali a ak sa nemylim tak aj tu predoslu(to som si neni isty). Od CT som ta daval uz velakrat a vzdy som ti dal tu istu radu. A to nech nejaky cas ostanes radsej u T. Ban ti davat nechcem, lebo aj skrz vsetky staznosti co na mna davas apod, ban by mal byt ako posledna moznost, u teba na serveri vidim ze si rozumny a nerobis az nejake extra hovadiny aby si si ten ban zasluzil. Ak ale budes lozit k CT nadalej a nadalej budes chybovat, ban raz prise. Dovtedy sa chodi s dzbanom po vodu, dokym sa nerozbije.
Mrzi ma, ze 30s monolog co som ti na tuto temu venoval na serveri, si zjavne nepochopil.

2020-06-16 10:08:44 (Team) mari nevyhoda. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2020-06-16 10:08:34 (Team) mari nevyhoda. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20

HLTV
32:10
Ak by sa chcel niekto pozriet, co som danemu hracovi hovoril, tu ma demo a cas kedy dostal prehoz
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod LMAOGasaty » 16 čer 2020, 14:16

Nečtu moc chat, protože, když simonuji tak se soustředím mluvit a udělat vše správně, abych náhodou nedal FK.. čtu chat v ten moment pokuď jako CT jsem mrtvý, nebo nejsem Simon nebo když dám např. "první reakce s výhodou na napsaní slova kockopes" v tento moment co to řeknu, čtu chat, ale jinak ne.. jen jsem chtěl vysvětlení proč ten přehoz, tod vše.. můžete LOck
LMAOGasaty
Amatér
Amatér

Příspěvekod ThePeace » 16 čer 2020, 14:39 VIP

Ahoj,

najlepšie, čo môžeš spraviť, je všímať si chat. Určite, kým dopovieš nejaký príkaz, tak si nájdeš 2 sekundy na prečítanie chatu.
Druhá vec, admin ti na serveri vysvetlil, prečo ťa prehodil a dal ti radu, na ktorej pevne verím, že sám začínal. :)

Tak považujem za vyriešené.
ThePeace
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy