• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Jailbreak#1 / CoderPro neboli TanyaThe / OwWeWo
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: CoderPro
[=] Na serveru: Webové stránky
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: MH /CHH
[=] Zabanovany nickname: OwWeWo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:167023655
[=] Zabanovana IP: -
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
stalo se to že mě nahlásil hráč za to údajný aimbot a wallhack
pro mojí obranu vám můžu říct že žádný aimbot a wallhack nepoužívám od té doby co jsem dostal unban od první permy takže jsem čistý jak slovo boží, to jedno načasování jak jsem borcovi cukl na hlavu v tej věži na jail_humor_2k20 tak tomu manévru se říká flick. Další bod co jsem viděl kolovat je clip jak jsem hráče JudyhoAlvareze zabil přes zeď na barvičkách na stejné mapě, jednalo se o to že umřel simon a já viděl jak 2 hráči vešli do barviček tak jsem vzal simona zabil hráče se scoutou a nakázal jsem ať jdou na červené políčko u kanónu a šli 2 hráči místo 3 a ten 3 byl JudyAlvarez (+ jsem viděl texturu hlavně zbraně M4 buglou přes zeď na sekundu) tak jsem začal střílet do rožků kde většinu hráči se vždy schovají a on tam zrovna byl, kdyby nebyl v tom rožku tak střílím na jinačí místa.
Byl jsem vip hráč dokud jsem nevyměnil 2 vip kody z dust2 a evip z jailbreaku za unbany 2 a mělo mi zbýt normalní VIP které nemám na jailbreak #1 takže bohužel nejsem vip hráč
(kdo z cheathunter adminů by chtěl tak můžu poslat clipy z osu abych proofnul že mám god aim někdy)
[=] Dostal jsi trest od admina: CoderPro
[=] Na serveru: Webové stránky
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: MH /CHH
[=] Zabanovany nickname: OwWeWo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:167023655
[=] Zabanovana IP: -
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
stalo se to že mě nahlásil hráč za to údajný aimbot a wallhack
pro mojí obranu vám můžu říct že žádný aimbot a wallhack nepoužívám od té doby co jsem dostal unban od první permy takže jsem čistý jak slovo boží, to jedno načasování jak jsem borcovi cukl na hlavu v tej věži na jail_humor_2k20 tak tomu manévru se říká flick. Další bod co jsem viděl kolovat je clip jak jsem hráče JudyhoAlvareze zabil přes zeď na barvičkách na stejné mapě, jednalo se o to že umřel simon a já viděl jak 2 hráči vešli do barviček tak jsem vzal simona zabil hráče se scoutou a nakázal jsem ať jdou na červené políčko u kanónu a šli 2 hráči místo 3 a ten 3 byl JudyAlvarez (+ jsem viděl texturu hlavně zbraně M4 buglou přes zeď na sekundu) tak jsem začal střílet do rožků kde většinu hráči se vždy schovají a on tam zrovna byl, kdyby nebyl v tom rožku tak střílím na jinačí místa.
Byl jsem vip hráč dokud jsem nevyměnil 2 vip kody z dust2 a evip z jailbreaku za unbany 2 a mělo mi zbýt normalní VIP které nemám na jailbreak #1 takže bohužel nejsem vip hráč
(kdo z cheathunter adminů by chtěl tak můžu poslat clipy z osu abych proofnul že mám god aim někdy)
"Jediné co tu stále smrdí jsi ty a to jsme tě vyhodili dveřmi už několikrát a vrátil ses už i záchodem."
AJay na ecnebiho
AJay na ecnebiho
- OwWeWo
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Jailbreak#1 / CoderPro neboli TanyaThe / OwWeWo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak#1 / CoderPro neboli TanyaThe / OwWeWo
Ahoj,
ban jsem ti udělal na základě tohoto PP, které bylo zasláno do CHH sekce -> jb-1-owwewo-wh-ab-t265641.html
Vydrž prosím, než se na to podívají ostatní CHH a hodí ti sem verdikt.
ban jsem ti udělal na základě tohoto PP, které bylo zasláno do CHH sekce -> jb-1-owwewo-wh-ab-t265641.html
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - Profesionál
Re: Jailbreak#1 / CoderPro neboli TanyaThe / OwWeWo
CoderPro píše:Ahoj,
klidně pošlu clipy z osu viš jak, ale to že borec brečí protože mam lepší aim je haluz ngl xd
"Jediné co tu stále smrdí jsi ty a to jsme tě vyhodili dveřmi už několikrát a vrátil ses už i záchodem."
AJay na ecnebiho
AJay na ecnebiho
- OwWeWo
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení] Jailbreak#1 / CoderPro neboli TanyaThe / OwWe
Ahoj, ban je oprávněný. Tvé možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1