• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] JailBreak #1/eliska/^OxId*|UhELnnAty.:*
Ahoj,
výpis po pokusu o napojení nemám. Můžu hrát normálně, ikdyž jsem dostal ban.
Hrály se opět mé oblíbené schody do nebe, kdy jsem byl Simon. Stalo se to, že když někdo odpověděl správně, řekl jsem, ať jde na další blok. Za to jsem dostal ban na 24 hodin
DDD Jenom kvůli tomu, že jsem řekl, ať jde na další blok. Nikdo nebyl na žádném z bloků. Hrají se schody do nebe, bloky tady byly jenom tři. Tudíž jsem neřekl nic špatně, když jsem přikázal, ať jdou na další blok. Další blok byl první blok.
Omlouvám se za nadávky, ale admin eliska je na mě nejspíše zasedlá. Chtěl bych zhlédnout demo a ještě jednou se podívat, co ze mě vypadlo, jistě to bude srandovní. Takto hraji schody do nebe na Jailbreak #2, několikrát byli přítomní admini a neměli s tím žádný problém, jediný eliska má. A kterýkoliv jiný admin by mě jen přesunul nebo mi dal ban na 2 hod, ale admin eliska je na mě očividně zasedlý.
Nejsem VIP hráč.
Děkuji za pochopení.
výpis po pokusu o napojení nemám. Můžu hrát normálně, ikdyž jsem dostal ban.
Hrály se opět mé oblíbené schody do nebe, kdy jsem byl Simon. Stalo se to, že když někdo odpověděl správně, řekl jsem, ať jde na další blok. Za to jsem dostal ban na 24 hodin

Omlouvám se za nadávky, ale admin eliska je na mě nejspíše zasedlá. Chtěl bych zhlédnout demo a ještě jednou se podívat, co ze mě vypadlo, jistě to bude srandovní. Takto hraji schody do nebe na Jailbreak #2, několikrát byli přítomní admini a neměli s tím žádný problém, jediný eliska má. A kterýkoliv jiný admin by mě jen přesunul nebo mi dal ban na 2 hod, ale admin eliska je na mě očividně zasedlý.
Nejsem VIP hráč.
Děkuji za pochopení.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
[Vyreseno] JailBreak #1/eliska/^OxId*|UhELnnAty.:*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak #1/eliska/^OxId*|UhELnnAty.:*
Neznáš pravidla, hráčům si nadržoval a na upozornění si nereagoval.
Zapomněl jsem ti dát mute ban, za ty urážky přes mic po banu ohledně mě, mé rodiny, rakoviny, smrti, atp.. .
Díky že ses připomněl.
Banned
Zapomněl jsem ti dát mute ban, za ty urážky přes mic po banu ohledně mě, mé rodiny, rakoviny, smrti, atp.. .
Díky že ses připomněl.
Banned
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: JailBreak #1/eliska/^OxId*|UhELnnAty.:*
Admin eliska na tebe jiste neni zasedly, proste jen trva na dodrzovani pravidel tak, jak by meli vsichni admini bez rozdilu. Za sve hloupe chovani po banu budes pykat, s tim se neda nic delat.
Unban nedostanes. Situaci povazuji za vysvetlenou.
Unban nedostanes. Situaci povazuji za vysvetlenou.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Vyreseno] JailBreak #1/eliska/^OxId*|UhELnnAty.:*
Prosím, chtěl bych vysvětlit, jak jsem hráčům nadržoval.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
Schody do neba pomocou otázok:
Simon alebo Stavitel postavia X normalne bloky velkej velkosti a oznámia, koľko hráčov pomocou otázok prežije na X/finálnom bloku. Simon začne dávať otázky a hráča ktorý ako prvý odpovedal (gramaticky) správne na otázku Simon pošle na prvý blok. Takto sa pokračuje až kým sa nesplní účel hry, tj. X hráčov na finálnom bloku ktorý prežijú z celého počtu účastneníkov hry.
Zde je výňatek z pravidel, které se nacházejí na serveru gamesites.cz a podle kterých se hraje.
To, že v těchle větách chybí několik čárek, pro tentokrát pominu.
Chtěl bych se zeptat, jak se vězeň může dostat na druhý blok, to v pravidlech vysvětleno není. Simon tedy může posílat hráče pouze na první blok.
Chci slyšet, co jsem řekl špatně, když jsem hráče poslal na další blok.
Vysvětlím vám, že to není špatně. Hrají se schody do nebe. Všichni stojí na zemi. Jaký je další blok? Pokud vaše inteligence nestačí, povím vám to, je to skutečně první blok.
Vyjádřím se k mým nadávkám. Pokud tvoří pravidla někdo, kdo nezná základní gramatiku, je obecně neznalý, nemůže se stavět do pozice rozhodovatele, soudce. Bohužel se s těmihle praktikami v běžném životě setkáváme také a to sice ve dvou příkladech: politici České a Slovenské republiky.
Nadávky vždy ke hře patřily a patřit budou a v tomhle případě byly oprávněné.
Prosím o doložení dema, neboť bych chtěl mít důkaz a hlavně se znovu pobavit, protože, jak jsem řekl, muselo to být náramně zábavné a ostatní se mým chováním také bavily. Dalo by se říct, že takové chování dokonce zvyšuje popularitu serverů, a měl bych být zvolen adminem.
Poprosil bych také o přiložení IP adres jiných jailbreakových serverů, které nepatří gamesites, abych nadále nemusel řešit vaší aroganci.
Děkuji za pochopení
Simon alebo Stavitel postavia X normalne bloky velkej velkosti a oznámia, koľko hráčov pomocou otázok prežije na X/finálnom bloku. Simon začne dávať otázky a hráča ktorý ako prvý odpovedal (gramaticky) správne na otázku Simon pošle na prvý blok. Takto sa pokračuje až kým sa nesplní účel hry, tj. X hráčov na finálnom bloku ktorý prežijú z celého počtu účastneníkov hry.
Zde je výňatek z pravidel, které se nacházejí na serveru gamesites.cz a podle kterých se hraje.
To, že v těchle větách chybí několik čárek, pro tentokrát pominu.
Chtěl bych se zeptat, jak se vězeň může dostat na druhý blok, to v pravidlech vysvětleno není. Simon tedy může posílat hráče pouze na první blok.
Chci slyšet, co jsem řekl špatně, když jsem hráče poslal na další blok.
Vysvětlím vám, že to není špatně. Hrají se schody do nebe. Všichni stojí na zemi. Jaký je další blok? Pokud vaše inteligence nestačí, povím vám to, je to skutečně první blok.
Vyjádřím se k mým nadávkám. Pokud tvoří pravidla někdo, kdo nezná základní gramatiku, je obecně neznalý, nemůže se stavět do pozice rozhodovatele, soudce. Bohužel se s těmihle praktikami v běžném životě setkáváme také a to sice ve dvou příkladech: politici České a Slovenské republiky.
Nadávky vždy ke hře patřily a patřit budou a v tomhle případě byly oprávněné.
Prosím o doložení dema, neboť bych chtěl mít důkaz a hlavně se znovu pobavit, protože, jak jsem řekl, muselo to být náramně zábavné a ostatní se mým chováním také bavily. Dalo by se říct, že takové chování dokonce zvyšuje popularitu serverů, a měl bych být zvolen adminem.
Poprosil bych také o přiložení IP adres jiných jailbreakových serverů, které nepatří gamesites, abych nadále nemusel řešit vaší aroganci.
Děkuji za pochopení

- Oxiduhelnaty
- Amatér
Ještě jsem zapomněl dodat, že asi dvakrát jsem hrál schody do nebe pomocí bloků normální velikosti. Žádám proto o prodloužení banu.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
Za spam, flame, aroganciu, provokaciu Topic uzamykam.
PS: Mozes byt rad ze mam dobru naladu, ban na web ti neudelim a ani ban na servery.
PS: Mozes byt rad ze mam dobru naladu, ban na web ti neudelim a ani ban na servery.
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1