• Stránka 1 z 1
[Vyr.]JailBreak #1 | WAYZ | SupreRer
1. Nickname SupreRer
Herni ID STEAM_0:0:523272277
SteamCommunity ID 76561199006810282
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Freekill]
Zabanován dne 17.07.2020 - 18:45:20
Vyprší dne 17.07.2020 - 22:45:20 (3 Hodin 16 Minut zbývá)
Zabanovaný od WAYZ
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
2. Byl Simon NoSwear, který dělal atrakci, při které umřel. Já jako správné CT jsem hned vzal Simona a dvakrát řekl příkaz "Nehýbejte se!" Admin WAYZ chvíli běžel, ale to jsem mu toleroval, ale když se zastavil, tak si čupl. Já jsem mu řekl, že dostane nevýhodu a on do voicu řekl něco ve stylu "Cože?" tak jsem ho rovnou zabil. Hned mi dal ban k CT za FK.
3. Jsem EVIP.
Herni ID STEAM_0:0:523272277
SteamCommunity ID 76561199006810282
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Freekill]
Zabanován dne 17.07.2020 - 18:45:20
Vyprší dne 17.07.2020 - 22:45:20 (3 Hodin 16 Minut zbývá)
Zabanovaný od WAYZ
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
2. Byl Simon NoSwear, který dělal atrakci, při které umřel. Já jako správné CT jsem hned vzal Simona a dvakrát řekl příkaz "Nehýbejte se!" Admin WAYZ chvíli běžel, ale to jsem mu toleroval, ale když se zastavil, tak si čupl. Já jsem mu řekl, že dostane nevýhodu a on do voicu řekl něco ve stylu "Cože?" tak jsem ho rovnou zabil. Hned mi dal ban k CT za FK.
3. Jsem EVIP.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
[Vyr.]JailBreak #1 | WAYZ | SupreRer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak #1 | WAYZ | SupreRer
Ahoj,
zároveň s tvým příkazem "tak se nehýbejte", jsem skočil a čupnul najednou. Když se mrkneš na HLTV, tak skutečně to z tvého pohledu vypadá, jako bych si čupl, stoupl a zas čupl. Ale když se mrkneš z mého pohledu, tak je jasně vidět, že jsem celou dobu čupěl, takže se bugl akorát model tím, jak jsem dopadl na ten okraj a hned spadl. Dejme tomu, že tohle prostě není tvá chyba (hrajeme přes 20 let starou hru, takže se tohle prostě dít bude).
Za tuto situaci jsem dostal nevýhodu, a tak jsem ti do voicu řekl "co to meleš?!", jako reakci na to, že jsem se po tvém příkazu již nehýbal. Samozřejmě jsem v tu chvíli neviděl situaci z tvého pohledu, takže jsem nevěděl, jak jsi to viděl ty. Ale tys mě zabil i přes to, že jsem měl dostat nevýhodu, bral jsem to jako úmyslný FK, protože jsi mě ani nenechal situaci dořešit.
Za mě vše, příště jen zkus nedělat unáhlené závěry, chceš být admin a myslím si, že tvá snaha je velká. Proto by byla škoda, aby sis to takto kazil. Teď už jenom počkáme na vyjádření někoho vyššího.
Demo (HLTV): http://leteckaposta.cz/698988674
Čas: 35:30
zároveň s tvým příkazem "tak se nehýbejte", jsem skočil a čupnul najednou. Když se mrkneš na HLTV, tak skutečně to z tvého pohledu vypadá, jako bych si čupl, stoupl a zas čupl. Ale když se mrkneš z mého pohledu, tak je jasně vidět, že jsem celou dobu čupěl, takže se bugl akorát model tím, jak jsem dopadl na ten okraj a hned spadl. Dejme tomu, že tohle prostě není tvá chyba (hrajeme přes 20 let starou hru, takže se tohle prostě dít bude).
Za tuto situaci jsem dostal nevýhodu, a tak jsem ti do voicu řekl "co to meleš?!", jako reakci na to, že jsem se po tvém příkazu již nehýbal. Samozřejmě jsem v tu chvíli neviděl situaci z tvého pohledu, takže jsem nevěděl, jak jsi to viděl ty. Ale tys mě zabil i přes to, že jsem měl dostat nevýhodu, bral jsem to jako úmyslný FK, protože jsi mě ani nenechal situaci dořešit.
Za mě vše, příště jen zkus nedělat unáhlené závěry, chceš být admin a myslím si, že tvá snaha je velká. Proto by byla škoda, aby sis to takto kazil. Teď už jenom počkáme na vyjádření někoho vyššího.
Demo (HLTV): http://leteckaposta.cz/698988674
Čas: 35:30
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Možná je to tak jak píšeš ty, že je to zabugované, ale z mojeho pohledu to bylo, tak jak jsem ti to řekl na serveru, tak i jak jsem to napsal tady. Já svoje demo mám, pokud bude potřeba.
Nic méně jsem ti řekl, že dostaneš nevýhodu a ty ses postavil a řekl mi "Co to meleš?!" tak jsem ti i řekl, že dostaneš kill a zabil jsem tě. Sice nevím, jestli to bylo slyšet, ale vím, že aspoň pro sebe jsem to řekl
. Takže nevidím důvod banu, když jsi Z MÉHO pohledu porušil 2 věci a 2 nevýhody se mi ti dávat nechtělo vzhledem k tomu, že jste byli 3 a čekal celý server.
Nic méně jsem ti řekl, že dostaneš nevýhodu a ty ses postavil a řekl mi "Co to meleš?!" tak jsem ti i řekl, že dostaneš kill a zabil jsem tě. Sice nevím, jestli to bylo slyšet, ale vím, že aspoň pro sebe jsem to řekl

https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Aj keď nevýhodu si mu nemal dávať, aj keď je 1.6ka celá zabugovaná, a aj keď Admin mohol na konfrontáciu hráča zvoliť inú vetu, než "Co to meleš?", tak si dal Adminovi FK.
Aj keby totiž mal mať nevýhodu, ktorú si mu povedal, že bude mať (ktorú nemal mať, ale to neriešime), tak nevýhoda nemôže byť kill. Ty si mu totiž povedal, aby sa postavil. On sa postavil a ty si ho zabil => FK. Treba byť pri hre pozornejší a počúvať. Aj iných, ale aj sám seba.
BAN oprávnený.
Vyriešené.
Aj keby totiž mal mať nevýhodu, ktorú si mu povedal, že bude mať (ktorú nemal mať, ale to neriešime), tak nevýhoda nemôže byť kill. Ty si mu totiž povedal, aby sa postavil. On sa postavil a ty si ho zabil => FK. Treba byť pri hre pozornejší a počúvať. Aj iných, ale aj sám seba.
BAN oprávnený.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1