• Stránka 1 z 1
JailBreak 2/Admin:Diskriminant/ Nesmyslný ban !
1.[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Diskriminant.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 50 minutes and 43 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [K.V.!]empty
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[vydavanie sa za admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1921784667 '
[AMXBans] Tva IP : ' 90.181.140
2.Dobrý den,jmenuji se Aleš na serveru se jmenuji [K.V.!]empty.Chtěl bych požádat o unban který je uplně nesmyslný.Admin Diskriminant mi dal 2x kick.1 byl úplně bezdůvodný.A 2 byl za to že jsem jen řekl že to vypadá že admini jsou nerváci a že jestli je normální když jsem nic neudělal.JailBreak 2 hraji už 2-3 roky a za celou dobu jsem nikdy nedostal ban ani jsem se nějak nehádal s adminy.
Proběhlo to následovně.Zrovna jsem byl u T a koukám na jednoho hráče.Kterého grabnul zrovna admin.A hráč se ptá kdo to byl a já jsem jen napsal."To jsem byl já,, Bylo to zcela myšleno neúčelně jen tak ze srandy když se ptal kdo to byl protože si hráč hrál při módu přestřelka. A poté se on zeptal:"To jsi byl ty Empty,, a já napsal to těžko já mám 14 let jak bych mohl být admin.
Poté jsem přešel k CT.A Diskriminant mě vykopl ze serveru pak jsem se připojil napsal mu jestli je normální.A že to vypadá že je pěkný nervák.Myslím že neumí nic brát ve srandě.A poté mi dal ban za vydávání se za admina přitom jsem napsal jen jednu větu a poté hned jsem napsal že já admin nejsem že to těžko. Budu rád pokud by se tento ban co nejrychleji vyřešil a admin se vyjádřil.
3.Na serveru JailBreak 2 mám VIP a EXVIP a nehodlám ho vyměnit za unban.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 50 minutes and 43 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [K.V.!]empty
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[vydavanie sa za admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1921784667 '
[AMXBans] Tva IP : ' 90.181.140
2.Dobrý den,jmenuji se Aleš na serveru se jmenuji [K.V.!]empty.Chtěl bych požádat o unban který je uplně nesmyslný.Admin Diskriminant mi dal 2x kick.1 byl úplně bezdůvodný.A 2 byl za to že jsem jen řekl že to vypadá že admini jsou nerváci a že jestli je normální když jsem nic neudělal.JailBreak 2 hraji už 2-3 roky a za celou dobu jsem nikdy nedostal ban ani jsem se nějak nehádal s adminy.
Proběhlo to následovně.Zrovna jsem byl u T a koukám na jednoho hráče.Kterého grabnul zrovna admin.A hráč se ptá kdo to byl a já jsem jen napsal."To jsem byl já,, Bylo to zcela myšleno neúčelně jen tak ze srandy když se ptal kdo to byl protože si hráč hrál při módu přestřelka. A poté se on zeptal:"To jsi byl ty Empty,, a já napsal to těžko já mám 14 let jak bych mohl být admin.
Poté jsem přešel k CT.A Diskriminant mě vykopl ze serveru pak jsem se připojil napsal mu jestli je normální.A že to vypadá že je pěkný nervák.Myslím že neumí nic brát ve srandě.A poté mi dal ban za vydávání se za admina přitom jsem napsal jen jednu větu a poté hned jsem napsal že já admin nejsem že to těžko. Budu rád pokud by se tento ban co nejrychleji vyřešil a admin se vyjádřil.
3.Na serveru JailBreak 2 mám VIP a EXVIP a nehodlám ho vyměnit za unban.
[K.V.!]empty
-
Poborskyal - Kolemjdoucí
JailBreak 2/Admin:Diskriminant/ Nesmyslný ban !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 2/Admin:Diskriminant/ Nesmyslný ban !
Takže zdravím, nakoľko bol mód a robil som si robotu, tak som hádzal o zem T, ktoré si neplnili povinnosti. Samozrejme sa niektoré T začali pýtať kto ich grabol. Boli tam hráči, ktorí písali odpovede typu "ja". Tak keď som ich dograboval všetkých, som sa ešte opýtal či je tu niekto kto ich graboval. Reagoval si na to a odpovedal. Tak si dostal kick. Úprimne neznášam, keď sa mi niekto stará do roboty a má potrebu tu robotu si privlastňovať alebo si z toho robiť žarty (či ako to povedať...). Bral som to ako demenciu z tvojej strany, začo si bol odmenený. A potom začala typická reakcia každého
Zhodnotil som veci, ktoré si urobil a dal to do banu, ktorý máš. Pokiaľ sa to zdá byť prehnané, nebránim sa tomu, ale za provokáciou si stojím
Diskrimant ?.
Kolik ti je ?.
Nepoznas srandu admine ?.
Diskriminant jsi normal ni ?.
No asi nejsi kdyz ja si delal jen srandu..
Neumis ji pochopit..
Je videt ze admini jsou dneska nervaci >D.
To bylo za co ?.
Jak ty jsi se mohl dostat na admina to teda nepochopim..
Zhodnotil som veci, ktoré si urobil a dal to do banu, ktorý máš. Pokiaľ sa to zdá byť prehnané, nebránim sa tomu, ale za provokáciou si stojím
-
Hoover - Spamer
Očividně to vypadá že máš nějaké psychycké problémy neber to ve zlém.
[K.V.!]empty
-
Poborskyal - Kolemjdoucí
Poborskyal píše:Očividně to vypadá že máš nějaké psychycké problémy neber to ve zlém.
Schizofrénia, pocit menejcennosti, komplexy nadradenosti, že?

Začínaš už i tu, ty si ten posledný, ktorý môže o mne niečo vedieť
-
Hoover - Spamer
Adminovi osobně domluvím a vysvětlím, jak v takové situaci postupovat.
Beru to jako oprávněnou stížnost.
Ban vypršel.
lock
Beru to jako oprávněnou stížnost.
Ban vypršel.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1