• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jailbreak 2/Akademík/JurkoTube
Nick ve hre: JurkoTube
Nick na fóru: JurkoTube
Odkaz na profil: jurkotube-u63897.html
Věk: 12
Steam ID: VALVE_0:0:1276237687
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak 2
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5552

Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikom. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Permanentne ale kupil som si aby som mál preč ban. za kredit. ale vymazal som si cheaty asi preč 1 rokom a ešte by som sa chcel uistiť že nemám cheaty mohli by ste mi to skontrolovať? prosím nechcem robiť kravíny na gamesites preto to chcem vymazať a chcem sa uistiť že nemám cheaty.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano bol som odobrani za neaktivitu a kvoli tomu že som mál volno tak som si chcel odychnut od hier, ale slubujem že sa to viac krat nebude opakovat a keby som niekam išiel na prikral na dovolenku napišem
vám.
Máš vip na jailbreaku?: Ano
Máš Evip na jailbreaku?: Ano
Som aktivný na serveru jailbreak alebo portalu gamesites?: ANO
Niečo o tebe: Ahoj volám sa Juraj-Jurko som slovák občas chodím aj von ale som viac u počitači,preto som viac u počitači lebo rád hrajem vás server normalne pecka.mám 12 rokov counter strike hrajem 6 alebo 4 roky. váš server som začinal 5 alebo 3 roky. a proste jak som pisal tento server je pecka,rád hrajem jailbreaky server ale ja najviac na jailbreak 2 lebo tam mám vip aj evip a skveli serveri kupujem si to aj vip aj na niakych váš serverov na priklad zombie chronic ale to už nehravam hravam iba jailbreak 2 tam nieje nuda
občas su tam cheateri tak ich reportujem alebo zaloval admina. určite doporučám hrat jailbreak 2 lebo tam su viac cheaterov ale aj tipci čo nemaju mikrofon a su ct jedne ho mám ale ket to pošlem tak vám to nepojde spusit a rád by som chcel vediet jak poslat demo.viem ho si ce poslat ale neviem jak spustit zaznam. a tuto vám pošlem a či vidi te to video chcel by som stím pomoct to je konec a odkaz jak tipek nemál mikrofon a bol CT: http://leteckaposta.cz/478512565 a to je ct čo nemá mikrofon a jaa idem a dufam že mi pomože te aby mi išlo spustit záznam. to je všetko.

Nick na fóru: JurkoTube
Odkaz na profil: jurkotube-u63897.html
Věk: 12
Steam ID: VALVE_0:0:1276237687
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak 2
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5552
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikom. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Permanentne ale kupil som si aby som mál preč ban. za kredit. ale vymazal som si cheaty asi preč 1 rokom a ešte by som sa chcel uistiť že nemám cheaty mohli by ste mi to skontrolovať? prosím nechcem robiť kravíny na gamesites preto to chcem vymazať a chcem sa uistiť že nemám cheaty.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano bol som odobrani za neaktivitu a kvoli tomu že som mál volno tak som si chcel odychnut od hier, ale slubujem že sa to viac krat nebude opakovat a keby som niekam išiel na prikral na dovolenku napišem
vám.
Máš vip na jailbreaku?: Ano
Máš Evip na jailbreaku?: Ano
Som aktivný na serveru jailbreak alebo portalu gamesites?: ANO
Niečo o tebe: Ahoj volám sa Juraj-Jurko som slovák občas chodím aj von ale som viac u počitači,preto som viac u počitači lebo rád hrajem vás server normalne pecka.mám 12 rokov counter strike hrajem 6 alebo 4 roky. váš server som začinal 5 alebo 3 roky. a proste jak som pisal tento server je pecka,rád hrajem jailbreaky server ale ja najviac na jailbreak 2 lebo tam mám vip aj evip a skveli serveri kupujem si to aj vip aj na niakych váš serverov na priklad zombie chronic ale to už nehravam hravam iba jailbreak 2 tam nieje nuda

- JurkoTube
- Sponzor
[Zamítnuto] Jailbreak 2/Akademík/JurkoTube
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 2/Akademík/JurkoTube
Vyjadrujem sa tam kam nemám.Ale po prvé kúp si originálnu hru a za druhé čo si sa tak tam strašne rozpisoval nevieš pustiť demo tak do konzole napíš viewdemo a hádam už vieš ďalej pokračovať 

-
klmklmklm - Pokročilý
Re: [V řešení..] Jailbreak 2/Akademík/JurkoTube
Ahoj v 21.8.2020 Sa mi pokazil počitač takže môže bych iba jedine a to je Zamietnuto ospravedlnujem sa ale zničil sa mi počitač takže to je vše. :(
e.Lucinka: Jak si přeješ Zamítnuto za měsíc to můžeš zkusit znovu.
e.Lucinka: Jak si přeješ Zamítnuto za měsíc to můžeš zkusit znovu.
- JurkoTube
- Sponzor
• Stránka 1 z 1