Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Jailbreak 2 / Awee / Oxid

Příspěvekod realismus » 28 čer 2017, 18:27

Nickname Infarkt Alzheimer, ODBOJ
Herni ID STEAM_0:0:175414240
SteamCommunity ID 76561198311094208
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod lhani a poskozovani gs
Zabanován dne 27.06.2017 - 21:40:08
Vyprší dne 21.07.2017 - 01:13:08 (3 Týdny 1 Den 5 Hodin 52 Minut zbývá)
Zabanovaný od Awee
Zabanovaný na Webové stránky

Dostal jsem ban od admina Awee, který je na mě zasedlý. Jako důvod je uvedeno lhaní, ale domnívám se, že lhaní není proti pravidlům. Ani si nejsem jistý, kdy jsem poškozoval gamesites. Chtěl bych proto od něj vysvětlení daného banu.

Jsem VIP hráč.
realismus
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Jailbreak 2 / Awee / Oxid

od Rumcajz » 28 čer 2017, 18:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak 2 / Awee / Infarkt Alzheimer, ODBOJ

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 čer 2017, 20:43

jojo, mam perma ban.
jsem to chtěl udělat grandiózní, ale zrovna mi začal blbnout mikrák....
hrály se schody do nebe, Awee vyhrál, já pustil z google translate: Ať žije ODBOJ a zabil jsem ho.
stáhnul jsem si i demo, abych to dal na youtube, ale nedá se to použít....
budu si muset koupit unban a udělat to znova.
hrály se schody, awee vyhrál, já byl simon a pustil jsem do voice z google translate: ,,Ať žije odb.
a zastrřelil jsem ho.
tak jsem dostal 48 ban k CT.
záhy mi to bylo prodlouženo na perma ban.

Psal mi jeden hráč, říkejme mu třeba Ferdinand. Ferda mě kontaktoval, že byl ve hře, když si začal hráčům tvrdit, že si dostal ban pouze za to, že si pustil něco přes google translate. Ferdíkovi jsem řekl, že jseš vůl, aby tě neřešil. Ferdinand však svou stížnost doplnil slovy, "Awee on ale pomlouvá přímo tebe! Hráči kteří jsou tady noví, nevědí, že je to malej kokot a často kazí všem hru, oni mu uvěří, že admini tady banují za takové blbosti."
Zdráhal jsem se plýtvat časem na někoho jako si ty, ale Ferdinand přitvrdil "Ejvi, já byl tehdy na serveru, kdy se stalo to co on popisuje úplně jinak! Byl Simon a dával schody do nebe. Ty si ty schody vyhrál. Seš dobrej. On to však neunesl a řekl nahlas do miku "Chcípní ty čuráku" a dal ti FK. Prostě dement, každej to ví. Nechápu, proč takového šulina pořád trpíte. Já bych ho všude zabanoval a počkal si na něj u školky, až by mu strachy vypadly trepky z pytlíčku.."
Ferdinand měl pravdu. Nemůžeme nechat hráče říkat takové blbosti, protože by nás to v konečném důsledku mohlo jako portál poškodit.

Nebudu to hrotit tolik jako Ferda. Stačí, když se omluvíš a uznáš že si rád vymýšlíš báchorky, aby si někoho poškodil. Poté ti ban bude zkrácen.
Ber však na vědomí, že za jakoukoli recidivu ti bude obnoven.
Už je to přece trapný, stále dokola řešit jednoho kluka a jeho excesy..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod realismus » 28 čer 2017, 21:28

Dodej důkazy, že ti něco takového psal. Spíše to vypadá, že sis to zase vymyslel a ospravedlňuješ to, že jsi mi dal ban jentak. No podobnou věc udělal Adolf Hitler - převlékl svoje vojáky, dal jim uniformy Poláků a nařídil jim, ať přepadnou německý vysílač v Hlivnicích.

"Awee on ale pomlouvá přímo tebe! Hráči kteří jsou tady noví, nevědí, že je to malej kokot a často kazí všem hru, oni mu uvěří, že admini tady banují za takové blbosti."
- Kdy jsem tě pomluvil?
- Opět mě někdo urazil bez trestu, použil nadávku bez trestu
- Lže, často nekazím hru

"a řekl nahlas do miku "Chcípní ty čuráku"
- To jsem neřekl

"když si začal hráčům tvrdit, že si dostal ban pouze za to, že si pustil něco přes google translate."
- to jsem nikdy netvrdil

"Prostě dement, každej to ví. Nechápu, proč takového šulina pořád trpíte."
- opět nadávky na mojí osobu. Snad nezůstanou bez potrestání!

"Stačí, když se omluvíš a uznáš že si rád vymýšlíš báchorky, aby si někoho poškodil."
- Já si nic nevymyslel, báchorky jsem neříkal, mluvil jsem pravdu

Snad jsi mu nezačal věřit, aniž by dodal důkazy! To by bylo hrubé zneužití práv admina! To by si tu pak mohl vymýšlet každý, co chce.
Co se týče chatlogu, který jsi citoval, žádného lhaní a poškozování gamesites jsem se nedopustil. Pouze jsem říkal pravdu o tom, za co jsem dostal ban. To už se teď nesmí?
Já s tebou nechci mít žádné problémy, ale vypadá to, že ty si vždy nějakou cestu jak mě vynervit najdeš. Dáváš mi bany jentak, i přes to, že jsem si koupil unban a ExtraVIP a podpořil tak chod gamesites, mi upíráš hraní. Mohl bych si začít myslet, že jsi to právě ty, kdo gamesites poškozuje.
No prostě k smíchu. Nasmál jsem se, Awee, ne že ne :D ale spíš je to smutný
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 čer 2017, 21:49

Já samozřejmě moc dobře vím, že tvá slova byla "Nazdar blbečku" a dal si mi FK. Když máš koule na to tohle udělat ve hře, proč když to máš přiznat veřejně, se ti vcucnou zpátky do břicha?
V klidu jsem hrál a ty si mě bezdůvodně slovně napadl a kazil hru. Pak kdo si na koho zasedl. Sám si přiznal, že mě bezdůvodně zabíjíš, viz hlstats.
Nepodpořil si portál, jen sis koupil unban, aby si mohl dále kazit hru. K tomuto ses taky přiznal, viz hlstats.
budu si muset koupit unban a udělat to znova.

Nemůžeme tě nechat hrát na našich serverech, když opakovaně znepříjemňuješ hru.

Můžeš v klidu hrát, jen nebudeš moct nikomu nadávat ani kazit hru a šířit lži ve snaze poškodit portál a adminy ;)
Vyčkej verdiktu oprávněné osoby.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Čeká se na vyjádření Vedení] Jailbreak 2 / Awee / Oxid

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 črc 2017, 08:47

V rámci resetu BL jsem ochoten ti unban nechat a nenahazovat ban zpět, jako třeba volumovi.
Nicméně ber prosím na vědomí, že jde o poslední vstřícný krok od nás směrem k tobě.
V případě že budeš hráče na serveru urážet, provokovat nebo kazit hru (a nemusí to být vůbec hodně), bude ti na trvalo odepřen přístup k chatu. Když si koupíš unban, tato věta bude platit stále. Pořád dokola, než začneš hrát slušně, nebo vůbec.
Věřím, že se změníš a už se tady nesejdeme ;)
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Jailbreak 2 / Awee / Oxid

Příspěvekod realismus » 01 črc 2017, 19:08

Děkuji, už se to nebude opakovat.
realismus
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost