Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] jailbreak #2 Demence..

Příspěvekod bobs » 10 čer 2021, 18:34 VIP

dobrý den..
Nick: Reflex.No.Merci!papapiz
Steam ID: VALVE_0:0:999077590 https://ctrlv.link/aIUF
Dátum a čas: 10.6, 17:31 +/-
Popis situácie: Hrač teda Simon si vzal Simona a nešlo ho skoro vůbec slyšet když sem si několikrát žádal o mik.. ale on mě pořad ignoroval až potom mi ho dal když sem se ho ptal a říkal že ho není skoro vůbec slyšet tak mi něco řekl ale já sem ho vůbec neslyšel.. + nevím jestli se to bude počítat jako MFK ale když sem ho skoro vůbec neslyšel a ostatní Hrači taky ne a on je zabil tak... nevím :D to je jedno jde mi o to že ho nešlo skoro vůbec slyšet a vůbec si to neopravil nebo neodešel od CT.. :D ani se neomluvil nic.. + když bylo nové kolo a Hrač teda CT mu/jím říkal ať si vezmou Simona úplně ho ignorovali na tolik že si on sám musel vzit Simona.. [a nebude to na mé straně protože když tam byl admin tak sem toho admina úplně krasně slyšel + další Hrače.. ale ho skoro vůbec .. :D]
Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20546-2106101731-jb_snow.dem.zip
Vyčasovanie: v čase dema 72:52:00 až 78:53:12 je slyšet a vědět jak nikdo si nevzal Simona a ignorovali to CT + jde slyšet jak mu je rozumět.. hrozně mu to tam hučí + ani na nosteamu sem neslyšel co mi řekl takže nevím jak to druhy CT mohlo rozumět že šel pro sluchátka.. :D a nebyl sem jediní kdo mu nerozuměl...
+ v 76:49:91 dal Simon poslední reakci na skok skočil jenom jeden a on dal novou reakci :D to sem v té situaci vůbec nepochopil.. :D chtěl sem se ho na to taky zeptat ale Tčka zabili CTčka a skončila mapa... takže tak.. + se to stalo skoro hned jak se odpojil admin toto se mi neděje poprvé už někdy před par dny co sem taky dával sem na forko tak se stalo skoro to iste admin se odpojil a bum bordel.. :D takže nevím co se někdy děje jakože :D

tak to je asi vše.. přeji vám hezky den.. :) :D
bobs
Pokročilý
Pokročilý

[V] jailbreak #2 Demence..

od Rumcajz » 10 čer 2021, 18:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V řešení] jailbreak #2 Demence..

Příspěvekod SupreRer » 10 čer 2021, 18:51 VIP

Pokaždé bylo ten jeho příkaz slyšet. Sice mu to hučelo, ale bylo tomu rozumět.
Když ses ptal toho CT, co Simon řekl, řekl ti to úplně přesně, takže mu taky rozuměl.

FreeKilly v tomto případě žádné nepadly.

Díky za snahu.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V řešení] jailbreak #2 Demence..

Příspěvekod bobs » 10 čer 2021, 19:46 VIP

SupreRer píše:Pokaždé bylo ten jeho příkaz slyšet. Sice mu to hučelo, ale bylo tomu rozumět.
Když ses ptal toho CT, co Simon řekl, řekl ti to úplně přesně, takže mu taky rozuměl.

FreeKilly v tomto případě žádné nepadly.

Díky za snahu.

No dobře takže se omlouvám ale já sem ho opravdu na steam verzii skoro vůbec neslyšel a nebyl sem jediní.. + na no steam verzii sem slyšel jak mu to hrozné hučelo ale co mi říkal sem vůbec neslyšel [myslím přesně u té tramky..] jak na steamu tak na nosteamu a nějaký tipek taky psal že mu není rozumět.. takže co bylo za problém asi u nás? Já nevím totiž jaký by měl být problém protože všechny CT sem slyšel úplně čistě i admina sem slyšel taky dobře jenom u tohoto hráče sem skoro nic neslyšel..
no to je asi vše.. děkuji za odpověď a přeji ti hezky den..
bobs
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] jailbreak #2 Demence..

Příspěvekod SupreRer » 10 čer 2021, 20:02 VIP

Chyba nebyla u vás.
Opravdu mu to hučelo, ale ty příkazy šlo v klidu rozeznat.

Nic méně, pokud by mu nešlo vůbec rozumět, i tak by to bylo na přehoz.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V] jailbreak #2 Demence..

Příspěvekod bobs » 10 čer 2021, 20:19 VIP

Dobře.. děkuji ti za odpověď..
bobs
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery