Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Jailbreak 2 / Dushan / 2tAF

Příspěvekod rycii » 09 kvě 2023, 11:45

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Dushan
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Bugovanie mapy]
[=] Zabanovany nickname: 2tAF
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:78914716
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Začnu asi tady tím pripadem, možná mi to párkrát někde ujede, ale docela tuhle zlost dusím v sobě už od včerejší noci kdy jsem ten ban dostal.

Netuším ani jaká mapa to byla, ale šlo o rádoby bugnutí zbraní, stalo se to že byl konec kola, "doznělka" tak jsem běžel do zbrojky že na poslední chvíli vemu zbran, kterou jsem omylemsi probugnul, neměl jsem ani možnost zbrane vyhodit něják se jích zbavit, dostal jsem grab, admin se k tomu ani nevyjádřil uplně normalni na tohohle případa, psal jsem do chatu že to bylo omylem, admin nereagoval bez jakýhokoliv přemyšlení jsem dostal permu.
tohle bylo vyjasnění situace, ale neskončil jsem.

Přijde mi dost absurdní tenhle systém, a určitých adminu jako je Admin Dušan.
Mam s tímhle připadem dost problému, protože si myslím že by vůbec v gamesites admin teamu neměl co dělat.
Připojí se 1 za den aby se neřeklo, a rozdá par banu, který jsou oprávnený (doufám), zase nebudu házet jinou špínu.
Měl jsem s ním jeden problém, kdy mi nedokázal řict, kde tohle pravidlo vzniklo, když v /pravidla tam nebylo. Arogantně mi odepisoval typu nehádej se atd, jeho chovaní mi příjde už doslova absurdní, chapu že lidi mají uchylky který je dělají spokojený, ale banovat lidi, jen kdy se naskytne možnost bez řešení, k smichu.
rycii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Jailbreak 2 / Dushan / 2tAF

od Rumcajz » 09 kvě 2023, 11:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V řešení]Jailbreak 2 / Dushan / 2tAF

Příspěvekod Dushan » 09 kvě 2023, 19:33

Ahoj fesak

Banom som to prehnal ano viem, stačilo napísať TS3 alebo skorej podať UB žiadosť a určite by sme to vyriešili! 8-)
Přijde mi dost absurdní tenhle systém, a určitých adminu jako je Admin Dušan.
Mam s tímhle připadem dost problému, protože si myslím že by vůbec v gamesites admin teamu neměl co dělat.
Připojí se 1 za den aby se neřeklo, a rozdá par banu, který jsou oprávnený (doufám), zase nebudu házet jinou špínu.

Stane sa, že sa človek pomýli.. Netreba si hneď vylievať srdiečko však ?

Měl jsem s ním jeden problém, kdy mi nedokázal řict, kde tohle pravidlo vzniklo, když v /pravidla tam nebylo. Arogantně mi odepisoval typu nehádej se atd, jeho chovaní mi příjde už doslova absurdní, chapu že lidi mají uchylky který je dělají spokojený, ale banovat lidi, jen kdy se naskytne možnost bez řešení, k smichu.

Stále to isté dookola ? Nevieš prekúsnuť čo som ti písal ?
Je to len tvoja neznalosť a neschopnosť.
Moje slová platia!
chapu že lidi mají uchylky který je dělají spokojený, ale banovat lidi, jen kdy se naskytne možnost bez řešení, k smichu.

Ty si k smiechu gaštan, daj si paralen lebo vybuchneš!
Jablkové rožky a marhuľové broskyne.
Obrázek
Dushan
Mistr
Mistr

Re: [V řešení]Jailbreak 2 / Dushan / 2tAF

Příspěvekod AJayy » 09 kvě 2023, 19:39 VIP

Admin opravdu ban přehnal. Zkrátil jsem ti ban na správnou délku, protože dle dema jsi to udělal schválně, tudíž UB mít nebudeš. S Dushanem ještě proberu jeho vyjadřování a vysvětlím jak má daná situace vypadat.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost