I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]JailBreak #2 | KiziaR

Příspěvekod wops » 20 črc 2020, 22:04

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198127273862
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Mali sme ísť na čiaru, no východ bol blokovaný nejakým afk hráčom a nemohol som vyjsť z cely. Písal som to do chatu, no nepomohlo keďže ma KiziaR zabil ako prvého (namiesto toho aby zabil blokera). VD som nedostal.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://streamable.com/3qqo09 (demo môžem dodať keď bude dostupné, no toto by podľa mňa kľudne mohlo postačiť ako dôkaz)
wops
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]JailBreak #2 | KiziaR

od Rumcajz » 20 črc 2020, 22:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak #2 | KiziaR

Příspěvekod KiziaR » 20 črc 2020, 22:14 VIP

Ahoj, jsem rád že to musíme řešit zrovna zde :) Ano zpochybnil jsem, to si bohužel uvědomuji. Ale proč nemáš chuť to řešit na serveru? Já jsem ti poté řekl/napsal (teď nevím) aby jsme to řešili jinde než na fóru. Z mého pohledu to bohužel nešlo vidět.. začal jsem se dívat směrem k tobě, zrovna když si psal a neviděl jsem vůbec žádný pohyb. Má chyba, jsi spokojený? :D

Své demo nemám, protože csgo mi shazuje shadowplay..
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod wops » 20 črc 2020, 22:19

KiziaR píše:Ahoj, jsem rád že to musíme řešit zrovna zde :) Ano zpochybnil jsem, to si bohužel uvědomuji. Ale proč nemáš chuť to řešit na serveru? Já jsem ti poté řekl/napsal (teď nevím) aby jsme to řešili jinde než na fóru. Z mého pohledu to bohužel nešlo vidět.. začal jsem se dívat směrem k tobě, zrovna když si psal a neviděl jsem vůbec žádný pohyb. Má chyba, jsi spokojený? :D

Své demo nemám, protože csgo mi shazuje shadowplay..

Neber to osobne, ja som si len popýtal VD, ktoré som nedostal lebo si mi povedal že z tvojho pohľadu to vyzeralo inak. Tak som to dal na fórum aby rozhodol niekto nezaujatý.
wops
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KhalDenny » 24 črc 2020, 16:19 VIP

Ahoj,
admin ti naozaj FK dal, ale nebolo to nejak úmyselné. Admin si mohol myslieť, že ste afkovali obidvaja v tej cele.
Admin sa ti ospravedlnil a nabudúce si dá isto väčší pozor.
Vyriešené ;)
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy