I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Jailbreak #2 / Only

Příspěvekod sndT » 23 led 2018, 19:11 VIP

Odkaz na Steam profil admina:

Only

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:

Tak v kľude si hrám Jailbreak, dávam pozor na adminov či vedia pravidlá a po nejakej dobe sa napojí Only ... Only hrá, hrá .. zrazu je mód schovka, on je v atrakcii s plošinou (na jb_dusty_v1) schováva sa tam a neskôr prídu k nemu 2 CT a veselo sa tam smejú hihihihahaha a zrazu, že mu to pustia tak mu to pustili, zdržovali zbytočne on s nimi a nijak to neriešil .. Demo mi nejde spustiť, ale verím, že on určite prizná, že sa to stalo :) Alebo dodá svoje demo, ktoré by mohol mať... Dobre prekusol som to, šak každý sa snaží zabaviť ..a tak čas plynul a nastala druhá mapa kde som išiel k CT ... vpohode si hrám 1 T má VD a Only si kúpi VD (čiže sú 2 VD .. 1 normálne a 2. Kúpené ) Simon si zapojil VD a ja som mu povedal nech si ho vyskúša, že šak vyšiel z fotbalu kde sú 2 zbrane ... samozrejme mal zbraň (mp9) ja som ho zabil a zobral som si tú Mp9 .. no skúsme hádať koho meno tam bolo .. áno je to Only ... našiel som ho, zabil som ho .. napísal ,, ? " do chatu tak som mu smelo vysvetlil začo dostal kill a zrazu mi prišla veta: ,, Awee ti ten titul dal právem " toto ma úplne dorazilo, ako môže admin takto provokovať kvôli tomu, že skapal a prišiel o 50 bodov.. potom sa admin odpojil

Posledná vec... Mne to demo nejde prehrať bohužiaľ, ak by vám šlo, tak pochybenie zo strany admina môžme vidieť v kole kde je Schovka :x

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:

Awee ti ten titul dal právem
jb_dusty_v1 23.1.2018 17:54

Dúfam, že som napísal všetko potrebné :)
Obrázek - http://steamcommunity.com/id/sndT/
Obrázek - Sindetik
sndT
Drbna
Drbna

[Vyřešeno] Jailbreak #2 / Only

od Rumcajz » 23 led 2018, 19:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak #2 / Only

Příspěvekod Onlyy » 23 led 2018, 19:55 VIP

Ahoj,

k první části stížnosti - demo jsem si stáhl, přehrát mi bohužel nejde. Abych přiblížil situaci - hrála se mapa dusty, já jsem byl při módu schovaný v atrakci Black and White (pojízdná plošina). CT mě objevilo a očividně přemýšlelo, zda-li mi to pustí a nechá mě potupně zemřít na atrakci, či mě prostě zabije. Toto "zdržení" trvalo přibližně 10 vteřin a zároveň pobavilo několik lidí. No hrajeme to hlavně pro zábavu ne?

ke druhé části stížnosti - Na serveru jsem tě neviděl prvně. Udělal jsem si o tobě nějaký obrázek (např. "točte ho, nový admini se lehce zruší".) a rozhodně mě nerozhodí 50 bodíků, jak ty říkáš. Napsal jsem co jsem napsal a odpojil jsem se, protože si mě jednoduše nebavil jako simon.

Někdo se tituly chlubí, někdo ne. Jestli tě to tedy urazilo, tak se ti zdvořile omlouvám :)
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Re: Jailbreak #2 / Only

Příspěvekod Gustik » 24 led 2018, 20:23 VIP

První část stížnosti
Nevím, jak by měl vlastně zasáhnout. Dle Onlyho to trvalo asi 10 sekund a zabít ho zabili, byť směšnějším způsobem. Nic špatného na tom nevidím. Navíc funkční demo si nedodal.

Druhá část stížnosti
Mně osobně to nepřijde nijak hrozné. Only se ti zde dokonce omluvil a příště se toho vyvaruje a určitě nebude provokovat. :P

S1nd3T píše:dávam pozor na adminov či vedia pravidlá a po nejakej dobe sa napojí Only
Ještě že tě tady máme. ;) ;)

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy