• Stránka 1 z 1
JAILBREAK 2 STIZNOST NA ADMINA
Stížnost na admina (nvm jak se jmenuje) ale na steamu je Ele[s]aR , a přemístil mě pod nickem myslím DJ BUBEN nebo tak nějak - pak měl ještě nick JimCarry (nevim jakej je jeho skutecnej tak to pisu takhle)
takze zacalo to takhle...menila se mapa a k CT sel hrac Hodonacek ... hnedka dalsi kolo zacal poustet pisnicky,prisel admin (jiz zminovany) a premistil me.... a po tom odesel
a ten co to tam delal tam zustal
ani se neomluvil kdyz jsem mu to psal,i ostatni mu psali ze vykicknul spatnyho hrace a on me stale kickoval xD tohle neni normalni
ZPRAVA PRO ADMINA : JSI HLOUPÁ ŠKAREDÁ TROSKA BEZ BUDOUCNOSTI
děkuju za pozornost,doufám že se to brzo vyřeší
6.4.2015. 11:20 +- jb_rush JAILBREAK2
takze zacalo to takhle...menila se mapa a k CT sel hrac Hodonacek ... hnedka dalsi kolo zacal poustet pisnicky,prisel admin (jiz zminovany) a premistil me.... a po tom odesel
ZPRAVA PRO ADMINA : JSI HLOUPÁ ŠKAREDÁ TROSKA BEZ BUDOUCNOSTI
děkuju za pozornost,doufám že se to brzo vyřeší
6.4.2015. 11:20 +- jb_rush JAILBREAK2
- GSTUPYKURWY
- Kolemjdoucí

JAILBREAK 2 STIZNOST NA ADMINA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: JAILBREAK 2 STIZNOST NA ADMINA
Ahoj,
při dané situaci jsem byla na serveru.
Jako 1. věc bych chtěla říct, že jakmile přijdeš na JB server, ať už na steamu nebo na nonsteamu, začneš dělat bordel. Proto taky, když byla nová mapa, napojil si se k ct a hned o HVD si začal spamovat voice písničkami Justina Biebera, jsem zavolala admina. Kdyby tě nezabili, pochybuji o tom, že bys s tím přestal a po konci HVD si normálně vzal simona.
No, 2. situace byla taková, že hned jak někdo začal zase pouštět písničky, předpokládala jsem, že si to byl ty, tak jsem napsala již zmíněnému adminovi aby tě alespoň přehodil. Přehodil tě a ty si mu mimochodem začal dost hrubě nadávat. Poté byl přehozený i Hodonacek.
Demo(1. situace hned na začátku, 2. situace 6. minuta)
Ode mě všechno.
při dané situaci jsem byla na serveru.
Jako 1. věc bych chtěla říct, že jakmile přijdeš na JB server, ať už na steamu nebo na nonsteamu, začneš dělat bordel. Proto taky, když byla nová mapa, napojil si se k ct a hned o HVD si začal spamovat voice písničkami Justina Biebera, jsem zavolala admina. Kdyby tě nezabili, pochybuji o tom, že bys s tím přestal a po konci HVD si normálně vzal simona.
No, 2. situace byla taková, že hned jak někdo začal zase pouštět písničky, předpokládala jsem, že si to byl ty, tak jsem napsala již zmíněnému adminovi aby tě alespoň přehodil. Přehodil tě a ty si mu mimochodem začal dost hrubě nadávat. Poté byl přehozený i Hodonacek.
Demo(1. situace hned na začátku, 2. situace 6. minuta)
Ode mě všechno.

-

dev1ce - Pokročilý

Nazdar,
ďakujem Nou.Nyne, že to všetko takto pekne napísala. Ja už k tomu nemám viac čo dodať. Na JB si známa firma, vždy keď prídeš na server, robíš bordel. Nadávaš, spamuješ a podobne. Prehodil som ťa kôli tým pesníčkam lebo viem, že ty by si pokračoval, kebyže tam niesom.
Ešte prikladám výpis z tvojho chatu ako dodatok k tomu "bezdôvodnému" kickovaniu
ďakujem Nou.Nyne, že to všetko takto pekne napísala. Ja už k tomu nemám viac čo dodať. Na JB si známa firma, vždy keď prídeš na server, robíš bordel. Nadávaš, spamuješ a podobne. Prehodil som ťa kôli tým pesníčkam lebo viem, že ty by si pokračoval, kebyže tam niesom.
Ešte prikladám výpis z tvojho chatu ako dodatok k tomu "bezdôvodnému" kickovaniu
2015-04-06 11:18:54 ty jedna spino. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:53 bezduvodne si me premistil. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:51 si me premistil. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:49 bezduvodne. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:37 ty kry.ple. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:35 v tom pripade se uvidime na forku. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:25 DJDRBEN PRIJMI ZADOST NA STEAMU. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:18:20 DJDRBEN PRIJMI ZADOST. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:15:49 TO JE PI.CA. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:15:48 KURWA. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:15:47 JA TO ALE NEPOUSTEL. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
2015-04-06 11:15:34 ten .krypl premistil me. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_rush
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-

JimCarry - Profesionál

staznost zamietam. nauc sa normalne spravat.
lock
lock
-

PEto - Vedení Gamesites.cz

• Stránka 1 z 1