Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JailBreak 3/repelent/Cody Rhodes

Příspěvekod Zidan123 » 08 úno 2015, 21:41

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem repelent.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 51 minutes and 6 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Cody Rhodes
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1023156 '
[AMXBans] Tva IP : ' 217.12.49.42 '
[AMXBans] ===============================================
Poprosím o velký dôvod prečo mi pán admin dal ban za fk ktorý som nedal.. bolo jasne vidieť že hráč odstupil od zadnej steny ale niee on mi dá ban.Aj ked vy si to pozrete už bude dávno po bane ale chcem dôvod prečo.
Nemám VIP na tomto servery!
Zidan123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JailBreak 3/repelent/Cody Rhodes

od Rumcajz » 08 úno 2015, 21:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak 3/repelent/Cody Rhodes

Příspěvekod OMV » 08 úno 2015, 22:13 VIP

Zdravím, situáciu som riešil aj ja s adminom priamo na servery, tak sa vyjadrím. Hrala sa mapa jb_rush. Simon poslal väzňov do boxu na zadnú stenu. Ja som prišiel do boxu a videl som ako jeden hráč odstúpil od steny. Ten ktorý odstúpil od steny dostal odo mňa kill. Ty si prišiel do boxu a dal si hlavu hráčovi ktorý aspoň z môjho dohľadu nič nespravil/neporušil. Vzal som si Ťa do grabu a spýtal som sa Ťa prečo si zabil toho hráča čo stál na zadnej stene? Ty si mi povedal, že odstúpil od steny. Povedal som ti idem si skontrolovať demo a ak tam bude vidieť, že ten hráč neodstúpil od steny a dostal FK dostaneš ban. Na deme nie je vôbec vidieť, že odstúpil od steny. Prišiel som na server a dostal si od Admina ban za FK. To demo už bohužiaľ nemám lebo sa mi prepísalo. Dodatok - Po bane si začal urážať adminov nechcem sem vypisovať tie nadávky čo si vypustil.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Pepik89 » 08 úno 2015, 22:56 VIP

Koukal sem na demo z hltv a v této situaci si opravdu fk nedal a omlouvám se ti, nic méně v čase cca 15:40 si dal příkaz "kdo bude 1. na bloku dostane kill" a tam si zabil 2hrace což podle mně fk je ten druhý hráč měl mít pp takže počkej na verdikt hlsa howgh.
          Obrázek

howgh [haug] = dohovořil jsem
        https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
Pepik89
Drbna
Drbna

Příspěvekod Zidan123 » 08 úno 2015, 23:02

Deejays prosim ta.. stále klameš.. si namne zasadnutý priznaj si to -,-
Zidan123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OMV » 08 úno 2015, 23:05 VIP

Zidan123 píše:Deejays prosim ta.. stále klameš.. si namne zasadnutý priznaj si to -,-

Tomuto som nepochopil buď konkrétny.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 úno 2015, 10:18

Deejays píše:Povedal som ti idem si skontrolovať demo a ak tam bude vidieť, že ten hráč neodstúpil od steny a dostal FK dostaneš ban. Na deme nie je vôbec vidieť, že odstúpil od steny. Prišiel som na server a dostal si od Admina ban za FK. To demo už bohužiaľ nemám lebo blablabla

Ty tvrdíš že FK dal.
Pepik89 píše:Koukal sem na demo z hltv a v této situaci si opravdu fk nedal a omlouvám se ti

Kdežto druhý admin podle HLTV říká že ho nedal.

Admin DJs bude potrestán. Pokud mi nenapíše důvod proč lže a dělá problémy spolu s omluvou, dříve než mi Pepik pošle vyčasované demo z HLTV které to potvrdí, bude vyhozen z admin týmu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod OMV » 09 úno 2015, 14:15 VIP

Ja som točil demo. Keď som si ho išiel pozrieť tak na mojom deme nebolo vôbec vidieť, že hráč odstúpil od steny, bolo iba vidieť ako doplňoval. Aj keď som sa díval na zadnú stenu do boxu, keď som prišiel do boxu tak iba jeden hráč odstúpil od steny a ten dostal kill. Potom som už nikoho nevidel, že by odstupoval od steny. Ja osobne som videl iba jedného hráča, čo odstúpil od steny a ten dostal kill odo mňa.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 09 úno 2015, 14:35 VIP

OSPRAVEDLŇUJEM SA TI. Na mojom deme nebolo vidieť, že odstúpil od steny a to neklamem. Ako začalo kolo, tak Simon poslal väzňov do boxu na zadnú stenu. Medzitým jeden hráč zdrhol von smerom k aimu vybehol som za ním a potom som sa vrátil do boxu a díval som sa na zadnú stenu. Jeden hráč odstúpil od zadnej steny a dostal kill potom som už nikoho nevidel, že by odstupoval od zadnej steny. Je možnosť, že hráč odstúpil od steny, ako som ja išiel za hráčom, ktorý zdrhal preč. Myslím si, že všetko by sa dalo pozrieť na HLTV deme v tej situácii ako som ja odchádzal za tým hráčom, čo zdrhal
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Zidan123 » 09 úno 2015, 16:34

Deejays ked už ti ide o vyhodenie z A-Teamu už sa zrazu ospravedlnuješ čoo.. si len obyčajný klamár
Zidan123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OMV » 09 úno 2015, 16:38 VIP

Zidan123 píše:Deejays ked už ti ide o vyhodenie z A-Teamu už sa zrazu ospravedlnuješ čoo.. si len obyčajný klamár

Kvôli tomu sa ti neospravedlňujem spravili sme chybu tak sme sa ti ospravedlnili. A určite nie som klamár.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Zidan123 » 09 úno 2015, 17:09

Si klamár.. a už len v tom že si napísal že ´´spravili´´ pritom si ju spravil len ty.. a neni to poprvé čo si mi dal ban/grab bezdôvodne! + nehádž vinu na ostatných :)
Zidan123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 úno 2015, 07:10

Podle HLTV hráč FK opravdu nedostal. Nicméně admin DJs střílel po jednom T a zrovna v té jedné sekundě kdy zazoomoval, ten hráč opustil zadní stěnu. Proto se stalo, že na adminovém demu FK byl a podle HLTV ne.
Admin se ti tady omluvil, potrestán nebude.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost