• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Jailbreak/30kg cementu na ksichte
Ahoj
rád by som opätovne požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch. Áno, viem, že si žiadam o práva 3 dni skôr. Povolil mi to Awee, keď som ho o to poprosil. (Jasné, že mi to povolil, kvôli tomu, aká som legenda a nie preto, že budem odcestovaný
)
Nick v hre : 30kg cementu na ksichte
Nick na fóre : Seso
Profil na fóre : Legenda
Vek : 16
Steam nick : 30kg cementu na ksichte
Steam ID : STEAM_0:0:213953517
Hlstats : tu
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Toto je kategória, ktorú nerád otváram, keďže som nebýval vždy až taký anjelik. Po dlhých nerdských mesiacoch, čo tu ale hrávam, už všetci zistili, že som Cecov brat. Tým pádom starší admini si určite pamätajú aj mňa a moje vyčíňanie na serveri, keď som bol ešte dieťa a nechápal som celému princípu JB a iba som fragoval, častokrát aj cez hranicu slovíčkarenia. Týmto by som sa chcel ospravedlniť nie len adminom, ktorých som, či už zosmiešňoval alebo im kazil hru, ale aj samotným nevinným hráčom, ktorí sa nemali ako brániť a nemali častokrát priestor si normálne zahrať. JE MI TO ĽÚTO
Musím tu bohužiaľ však priznať ban ktorý som obdržal cca mesiac dozadu od Aweeho za moju demenciu/FK keď som si na mape snow ho ako VD chcel zapojiť keď bol v cele . Neviem ani už prečo som to spravil, asi som sa bál, že spôsobí vzburu, tým že ma zboxuje zozadu
. Je mi toho banu stále lúto, keďže to zo mňa robí hráča, ktorý "porušuje" pravidlá. Ban som oľutoval hneď po jeho dostaní a patrične ako slušný človek som sa aj danému hráčovi (Aweemu) ospravedlnil za pokazené kolo. Som rád, že aj napriek banu, o ktorom pár hráčov vie, môžem hráčom stále poradiť alebo im pomôct vďaka tomu, že som už veľký kapor v rybníku a niektorí hráči mi dôverujú aj keď tým adminom niesom.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Patrik a chodím na gymnázium. Vo voľnom čase si chodím rád von zahrať basketbal a nebránim sa ani nejakej oslave a podobným veciam, preto, ak ma chce niekto niekam pozvať, píšte na steam
. Popri mojom sociálnom živote si rád zahrám práve Jailbreak, ktorý ma začal neskutočne baviť a vôbec sa nečudujem, že som to tak nerdil, keď som bol malý
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nad touto témou som musel dlhšie rozmýšlať, keďže som sem nechcel písať také tie klišé v typu: Chcel by som zlepšiť chod na serveri a podobne, keďže to chce automaticky každý kto si o tie práva žiada. No prakticky to musím napísať aj ja, aby tu vôbec niečo bolo napísané, keďže žiaden iný dôvod ako je: riešenie problémových hráčov a snaha zlepšiť chod tohto portálu, nemám. Aj napriek tomu (ako som spominal vyššie) že som uz veľká ryba a nie iba planktón, stále sa nájdu hráči, ktorí: nepochopia buď módu, sú tvrdohlaví a stoja si za ich nelogickými názormi ohľadom pravidiel na JB (z čoho vzniká veľké % FKs, keďže sa hráči učia pravidlá mechanicky a nie logicky). Pre normálného hráča na serveri je nemožné, aby prehovoril CTčku do duše, vybavil Tčku VD a aby hra pokračovala ďalej.
Stručne povedané, ide mi o to, aby hráči na serveri hrali spokojne a aby si aj tento mód užívali (veď o tom to aj je) a nie opúšťali server so slovami, že tam hrajú s prepáčením idioti a mali nechuť sa tam vrátiť kvoli nejakým MFKs atď.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a už konečne dúfam, že sa dostanem aspoň k tým testom aby som ukázal, čo je vo mne
. Ako si môžte všimnúť, prestal som spať, začal piť kávu a nahlásenia sa len hrnuli. Dúfam, že teraz som vás aspoň trochu presvedčil, že moja krv nie je taká hlúpa a že iba môj brat si dal veľa kvapiek do nosa, nafetoval sa a začalo mu šibať na hlavu 

Nick v hre : 30kg cementu na ksichte
Nick na fóre : Seso
Profil na fóre : Legenda
Vek : 16
Steam nick : 30kg cementu na ksichte
Steam ID : STEAM_0:0:213953517
Hlstats : tu
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Toto je kategória, ktorú nerád otváram, keďže som nebýval vždy až taký anjelik. Po dlhých nerdských mesiacoch, čo tu ale hrávam, už všetci zistili, že som Cecov brat. Tým pádom starší admini si určite pamätajú aj mňa a moje vyčíňanie na serveri, keď som bol ešte dieťa a nechápal som celému princípu JB a iba som fragoval, častokrát aj cez hranicu slovíčkarenia. Týmto by som sa chcel ospravedlniť nie len adminom, ktorých som, či už zosmiešňoval alebo im kazil hru, ale aj samotným nevinným hráčom, ktorí sa nemali ako brániť a nemali častokrát priestor si normálne zahrať. JE MI TO ĽÚTO

Musím tu bohužiaľ však priznať ban ktorý som obdržal cca mesiac dozadu od Aweeho za moju demenciu/FK keď som si na mape snow ho ako VD chcel zapojiť keď bol v cele . Neviem ani už prečo som to spravil, asi som sa bál, že spôsobí vzburu, tým že ma zboxuje zozadu

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Patrik a chodím na gymnázium. Vo voľnom čase si chodím rád von zahrať basketbal a nebránim sa ani nejakej oslave a podobným veciam, preto, ak ma chce niekto niekam pozvať, píšte na steam

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nad touto témou som musel dlhšie rozmýšlať, keďže som sem nechcel písať také tie klišé v typu: Chcel by som zlepšiť chod na serveri a podobne, keďže to chce automaticky každý kto si o tie práva žiada. No prakticky to musím napísať aj ja, aby tu vôbec niečo bolo napísané, keďže žiaden iný dôvod ako je: riešenie problémových hráčov a snaha zlepšiť chod tohto portálu, nemám. Aj napriek tomu (ako som spominal vyššie) že som uz veľká ryba a nie iba planktón, stále sa nájdu hráči, ktorí: nepochopia buď módu, sú tvrdohlaví a stoja si za ich nelogickými názormi ohľadom pravidiel na JB (z čoho vzniká veľké % FKs, keďže sa hráči učia pravidlá mechanicky a nie logicky). Pre normálného hráča na serveri je nemožné, aby prehovoril CTčku do duše, vybavil Tčku VD a aby hra pokračovala ďalej.
Stručne povedané, ide mi o to, aby hráči na serveri hrali spokojne a aby si aj tento mód užívali (veď o tom to aj je) a nie opúšťali server so slovami, že tam hrajú s prepáčením idioti a mali nechuť sa tam vrátiť kvoli nejakým MFKs atď.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a už konečne dúfam, že sa dostanem aspoň k tým testom aby som ukázal, čo je vo mne

https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
[Prijatý] Jailbreak/30kg cementu na ksichte
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/30kg cementu na ksichte
Poslední věta to zabila 
Jinak na zmíněný ban ode mně, nebude brán zřetel, takže ho ignorujte a zaměřte se na jiné zkušenosti s Ceco junior

Jinak na zmíněný ban ode mně, nebude brán zřetel, takže ho ignorujte a zaměřte se na jiné zkušenosti s Ceco junior

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Holá,
Se žadatelem mám zkušenosti..
Musím říct, že souhlasím s hracmi, kteří cementa na serveru příliš nemají v lásce. Nesnáším ho, pořád mi píše na steam, at zajdu situaci na server uklidnit, či se vyskytne nějaký spekulant s cheaty. Fakt otrava toto..
Ne, samozřejmě jsem za tohoto hráče jen a jen rád, s hráčem jsem se seznámil skrz Habse, kde jsem si zahráli pay day, kde se ukázala logická část hráče, ale i dobře naladěna nálada, která se vyskytuje i na samotném JB. (Mimochodom Habs to pořád neumí)
Hráč je jedním z mála lidí, co si na serveru dokáže zajistit klid i přes hloupé řeči pár hloupých lidí. Jeho kola mě i dokonce baví, což je taky dobrá změna než u obvyklých atrakcí většiny hráčů..
Doufám, ze ti toto pomohlo
nezbývá než říct GL.
-P.
Se žadatelem mám zkušenosti..
Musím říct, že souhlasím s hracmi, kteří cementa na serveru příliš nemají v lásce. Nesnáším ho, pořád mi píše na steam, at zajdu situaci na server uklidnit, či se vyskytne nějaký spekulant s cheaty. Fakt otrava toto..

Ne, samozřejmě jsem za tohoto hráče jen a jen rád, s hráčem jsem se seznámil skrz Habse, kde jsem si zahráli pay day, kde se ukázala logická část hráče, ale i dobře naladěna nálada, která se vyskytuje i na samotném JB. (Mimochodom Habs to pořád neumí)
Hráč je jedním z mála lidí, co si na serveru dokáže zajistit klid i přes hloupé řeči pár hloupých lidí. Jeho kola mě i dokonce baví, což je taky dobrá změna než u obvyklých atrakcí většiny hráčů..
Doufám, ze ti toto pomohlo

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Posledný týždeň som neaktívny z osobných dôvodov, no keď vidím, že si Cement žiada o práva, nedá mi to nevyjadriť sa. Tých pár minút si proste musím nájsť. 
Chcel by som sa teda podeliť o svoje skúsenosti s týmto hráčom. Moje skúsenosti sú nasledovné:
Hráč podľa môjho názoru nazbieral dostatočné množstvo skúseností na JB serveroch a pravidlá ovláda dobre. Je snaživý, inteligentný a vie sa správať. Keď je na serveri bordel a nie je tam prítomný admin, hráč mi napíše na steame, či by som to vedel prísť poriešiť (nie vždy sa mi dá prísť, no jeho snahu a záujem o poriadok na serveri oceňujem). Tiež vnímam pozitívnu zmenu v jeho správaní sa na serveri. Keďže s hráčom častejšie komunikujem na steame, asi pred mesiacom som mu napísal, že má určité muchy, ktoré by mohol vychytať, lebo to nedobre pôsobí - niekedy pôsobil pri simonovaní znudene, keď sa vyskytol problém, začal panikáriť, sem-tam začal nervózne bliakať do mikrofónu a podobne. Každý máme nejaké muchy, veď sme ľudia. Hráč tie svoje však dokázal vychytať a v poslednej dobe (v priebehu posledného mesiaca) skutočne vnímam veľkú nápravu a snahu z jeho strany. Tie negatívne veci, ktoré som mu vytýkal sa vytratili, jeho kolá sú zábavné a mám z nich dobrý pocit. Možno máte s hráčom iné skúsenosti ako ja, neviem, no podľa mňa si šancu zaslúži.

Chcel by som sa teda podeliť o svoje skúsenosti s týmto hráčom. Moje skúsenosti sú nasledovné:
Hráč podľa môjho názoru nazbieral dostatočné množstvo skúseností na JB serveroch a pravidlá ovláda dobre. Je snaživý, inteligentný a vie sa správať. Keď je na serveri bordel a nie je tam prítomný admin, hráč mi napíše na steame, či by som to vedel prísť poriešiť (nie vždy sa mi dá prísť, no jeho snahu a záujem o poriadok na serveri oceňujem). Tiež vnímam pozitívnu zmenu v jeho správaní sa na serveri. Keďže s hráčom častejšie komunikujem na steame, asi pred mesiacom som mu napísal, že má určité muchy, ktoré by mohol vychytať, lebo to nedobre pôsobí - niekedy pôsobil pri simonovaní znudene, keď sa vyskytol problém, začal panikáriť, sem-tam začal nervózne bliakať do mikrofónu a podobne. Každý máme nejaké muchy, veď sme ľudia. Hráč tie svoje však dokázal vychytať a v poslednej dobe (v priebehu posledného mesiaca) skutočne vnímam veľkú nápravu a snahu z jeho strany. Tie negatívne veci, ktoré som mu vytýkal sa vytratili, jeho kolá sú zábavné a mám z nich dobrý pocit. Možno máte s hráčom iné skúsenosti ako ja, neviem, no podľa mňa si šancu zaslúži.

https://ctrlv.cz/FWYt
diagnóza - ťažká schizofrénia
diagnóza - ťažká schizofrénia
-
StrapataaPani - Pokročilý
Chtěl bych taky stručně něco říct k tomuto hráči. Myslím si že tento hráč by si zasloužil šanci, ted v poslední době mi často píše na steam, abych přišel na server, že je tam nepořádek, at už se jedná o hráče, kteří úmyslně porušují pravidla a nebo o Cheatery.
Pravidla ovládá celkem slušně a simonování taky zvládá na pohodu.
Takže doufám že dostane šanci a přeji hodně štěstí
Pravidla ovládá celkem slušně a simonování taky zvládá na pohodu.
Takže doufám že dostane šanci a přeji hodně štěstí

25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Tento človek je podobný ako jeho brat. Má parádne myslenie a dostatočný charakter, vrátane pozitívnej nálady, ktorú šíri po serveri. Pravidlá má na dostatočnej úrovni, neberie kvapky do nosa a necheatuje
Poznajú ho mnohí, s adminmi má dobré vzťahy, pýta sa, keď niečo nevie. Držím palce 

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Aj ja sa vyjadrim, keďže som sa o tom dozvedel na pive s ním. Tak ako na pive, tak aj na servery pozitivna nálada, keď niekto niečo nevie, a nie je k dispozícií admin na servery, dokáže pomôcť. Čiže s pravidlami je na tom dobre, a ak už dačo nevie, spýta sa na steame a dá vedieť na server. Bordeľ nerobí, snaží sa byť dobrým hráčom, čo nekazia hru. Čo sa týka situácií, pri ktorých sa každý zasekne ako Simon, a nevie čo robiť, Patrik tieto situácie zvláda skvelo. Verím, že ak uspeje, zapadne rýchlo ako admin. Snaha u neho o dosť stúpla.
PS: Jeho sa nedá porovnávať s Cecom
.
GL
PS: Jeho sa nedá porovnávať s Cecom

GL

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Tak já musím taky no 
Jak už zde psali kolegové, je to jeden z mála hráčů, který si dokáže urdržet požádek na serveru i bez přítomnosti admina. Pravidla ovládá, chová se slušně a na serveru má vždy pohodovou náladu. Když si v něčem není jistý zeptá se. Zvládá dobře i stresové situace. Když se někde zasekne, s chladnou hlavou to vyřeší a pokračuje dál ve hře. Cement by podle mě měl dostat šanci.
Hodně štěstí
.

Jak už zde psali kolegové, je to jeden z mála hráčů, který si dokáže urdržet požádek na serveru i bez přítomnosti admina. Pravidla ovládá, chová se slušně a na serveru má vždy pohodovou náladu. Když si v něčem není jistý zeptá se. Zvládá dobře i stresové situace. Když se někde zasekne, s chladnou hlavou to vyřeší a pokračuje dál ve hře. Cement by podle mě měl dostat šanci.
Hodně štěstí

-
Paulee - Profesionál
Admini, ktorí poskytli referencie budú potrestaní za branie úplatkov podľa zákona o korupcí a braní úplatkov č. 300 / 2005 trestného zákona, paragrafu § 328 odsek 1.
Cecak junior si pôjde skúsiť test.
Kto priamo alebo cez sprostredkovateľa pre seba alebo pre inú osobu
prijme, žiada alebo si dá sľúbiť úplatok..... potrestá sa odňatím slobody na dva roky až päť
rokov
-
Habs - Spamer
Re: [Pohovor] Jailbreak/30kg cementu na ksichte
Habs píše:Admini, ktorí poskytli referencie budú potrestaní za branie úplatkov podľa zákona o korupcí a braní úplatkov č. 300 / 2005 trestného zákona, paragrafu § 328 odsek 1.
Kto priamo alebo cez sprostredkovateľa pre seba alebo pre inú osobu
prijme, žiada alebo si dá sľúbiť úplatok..... potrestá sa odňatím slobody na dva roky až päť
rokov
To je za to Pay day? No co už.. prostě to neumíš..

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Pohovor] Jailbreak/30kg cementu na ksichte
Uplatkar Seso zvladol test na výbornu.
Prijatý
Prijatý
-
Habs - Spamer