Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý] JailBreak 4 / Spawe

Příspěvekod SpaweNick » 21 kvě 2017, 16:54

Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na server JailBreak 4

Nick ve hře: Spawe

Nick na fórum: SpaweNick

Profil na fórum: spawenick-u2429.html

Věk: 21 let

Steam nick: _spoony_great_

Steam ID: STEAM_0:1:50741202

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=9460

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ne

Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se David a momentálně pracuji jako webdesigner a grafik v jedné úspěšné firmě. Jelikož je moje práce spíše sedavá, tak si rád zajdu prohejbat celé tělo do posilovny a když už je to počasí venku k světu, tak si zajdu na brusle nebo na kolo. Mám rád celkový pohyb, ale i počítačové hry, takže si i rád zahraju. Mezi moje nejoblíbenější hry patří CS 1.6 Je to možná tím, že jsem na tom také vyrůstal. Nepohrdnu ani výborným filmem jakéhokoliv druhu a nebo pořádným seriálem.

Proč by jsem se chtěl stát na GS adminem?: Už jsem se tu 9. dubna 2017 rozepsal, že proč by jsem si přál být adminem. Každopádně jsem trošku měl problém s neaktivitou v PP. Od té doby jsem tedy prohřešky ostatních hráčů nahlašoval a pochopil jsem, že nahlašování nepřizpůsobivých hráčů může napomoct lepšímu chodu serveru. Taky vím, že se každý den najde plno hráčů co pravidla neumí a zbytečně tak v nepřítomnosti admina dávají FK, nesmyslné příkazy a kazí hru ostatním hráčům. Mám snahu nahlašovat hráče, kteří pravidla neznají a dělat tak pořádek na serveru JailBreaku.

Děkuji za Váš strávený čas u mého příspěvku. Budu se těšit na Vaše reakce.

S pozdravem

Váš dlouhodobý hráč Spawe
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

[Prijatý] JailBreak 4 / Spawe

od Rumcajz » 21 kvě 2017, 16:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak 4 / Spawe

Příspěvekod Habs » 21 kvě 2017, 17:51 VIP

Každopádně jsem trošku měl problém s neaktivitou v PP

Od poslednej žiadosti boli skrz tvoje nahlásenia zabanovaní 3 hráči, z toho jeden mimo jb. Príde ti to za vyše mesiaca ako dostatočný počet ?
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod SpaweNick » 21 kvě 2017, 19:26

Ano, protože to neznamená, že jsem neaktivní. Koukněte i HLSTATS jak aktivní jsem. Může se také stát, že mě někdo s nahlášením předběhne, ale z toho se Svět nezboří ne? :) A co se týče pravidel, tak ty ovládám natolik abych serveru přispěl. Přece jenom jsem bývalý admin a 7 let na JailBreaku se jen tak nezapomíná.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 20:28

Jde o to, že pokud je všem jedno zda admin budeš nebo ne, tak hlášení v pp jsou plusové body ke kterým se přihlédne.
Takhle je mi to jedno, takže pokud tě několik adminů brutálně nevychválí, čekej spíše zamítnutí.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod SpaweNick » 21 kvě 2017, 20:54

Aha, takže jestli tomu rozumím, tak se všechno točí kolem nahlašování porušení pravidel? Vůbec tedy nezáleží na tom jaký člověk je, jak se chová, jestli někdy dostal ban nebo jestli se opravdu chce zlepšovat apod...? Že tomu nevěříš ty Awee, tak neznamená, že to pravda není. No, tak doufám, že mě tu někdo do "nebes" vychválí.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 21:03

Přesně na tom záleží. Ale o tom kdo bude přijat a kdo ne rozhoduje jen hrstka lidí, kteří nemohou znát všechny hráče ze serveru a vědět že se snaží. Proto mají admini i hráči možnost žadatele vychválit a napsat své zkušenosti.
V případě že se tak nestane, je pro nás jediné měřítko vaší snahy hlstats a pp. A pokud někdo neprojeví minimální snahu tím, že sem tam někoho nahlásí, není moc důvodů proč se takovým člověkem zaobírat a riskovat že třeba zrovna tenhle kluk bude dobrej nebo snaživej.. Není jediný důvod.

Takže jak jsem psal, můžeš se chtít zlepšovat jak chceš ale pokud o své snaze nikoho nepřesvědčíš, budeš mít smůlu. Slova nestačí.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Habs » 28 kvě 2017, 21:20 VIP

Dobre, skusis si test. Napis mne alebo Maxovi ohladom termínu.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Pohovor] JailBreak 4 / Spawe

Příspěvekod Habs » 01 čer 2017, 16:40 VIP

Prijatý, vitaj :)
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů