I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JailBreak #4 Stížnost na posedlého ilka

Příspěvekod Isaaaac » 25 zář 2014, 14:33

Zdar podávám stížnost na Ilka.
Hra se odehrávala takhle : Zeptal jsem se simona jestli mužu děrovat (do chatu) řekl do voicu že ne tak jsem poslušně odkráčel na druhou stranu.
Potom Simon řekl: "ctčka" pak chvíly mlčel (asi výpadek paměti) a řekl teď na druhé straně tak jsem vzal to ubohé dělo a párkrát jsem vystřelil :DDD lol a potom simon: "dovolil jsem vám děrovat?" o řádek výš mužete vidět.
Potom mě samozřejmě vzal do grabu a švihnul mě o zem protože neposlouchá hru a myslí si jaký je "HERO".

Za další : vážně si myslíš že jsem takový retar* že neznám pravidla? když jsem žádal o práva tak pravidla snad ovládám ne?
Navíc z minulosti má ilko se mnou problém a nemá mě do dneška rád.
Kdyby si mě aspoň nevšímal tak okey jenže on je posedlý, protože vždy když jsem u CT a on dead čeká a spectuje mě jestli udělám
nějakou minimální chybu :).Když už jsem u chyb tak ilko taky dal multi freekill omluvil se a já jsem se ani nestihl omluvit. :)
Navíc ještě pořád chci dřív nebo později požádat o práva a rozhodně nebudu porušovat pravidla ŽE ANO...

Ukončil bych to tak že to bylo nederozumění se simonem jak mužete vidět červeně označenou větu.
Jestli to do dvou hodin uvidí vyšší admin a uvěří mi tak rovnou žádám o UB.
Obrázek
Obrázek
EVIP : Jailbreak 4#
Isaaaac
Amatér
Amatér

JailBreak #4 Stížnost na posedlého ilka

od Rumcajz » 25 zář 2014, 14:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak #4 Stížnost na posedlého ilka

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 zář 2014, 14:36

Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy