• Stránka 1 z 1
Jailbreak 6 / Bug - šachta v cele.
Zdravím včera som si hral a zistil som že ak na tejto mape : ba_jail_rebellion_fix otvoríte a hneď zavriete cely bugnete šachtu a nejde ani rozbiť ani do nej vliezť proste sa bugne.
Neviem či je potrebné demo ale keď tak mám zachytene demo keď to CT radilo simoni. Tak to sem dávam či to nejde opraviť.

Neviem či je potrebné demo ale keď tak mám zachytene demo keď to CT radilo simoni. Tak to sem dávam či to nejde opraviť.

-
selisheeno - Mistr
Jailbreak 6 / Bug - šachta v cele.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 6 / Bug - šachta v cele.
Táto šachta je navhrnutá tak, že keď tam vleze 1. T, tak sa zavrie a zapečatí sa, čiže sa nedajú zničiť tie nové "dvere". Ak ti to simon, cez simon menu zatvorí, tak maš proste smolu, mal si byť rýchli.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Aha tak ak to nie je bug tak môžte lock.
-
selisheeno - Mistr
Twixo38 píše: tak maš proste smolu, mal si byť rýchli.
Wtf veď ani neviem či Tčko stihne rozbiť šachtu dokedy CTčko zobere simona. A načo blokovať tú šachtu? Je určená pre Tčka. To je ako keby si dal nad šachtu blok.
-
Errik - Turnajový admin
povedal som, že úmyselne to blokne? stalo sa mi, že simon proste otvoril cely a neskôr zavrel, lebo sa preklikol, tak zavrel tu šachtu -.- iba som mu naznačil, že o bug ani nejde, lebo na GO JB nemá veľa hodín -.-000Erik000 píše:Twixo38 píše: tak maš proste smolu, mal si byť rýchli.
Wtf veď ani neviem či Tčko stihne rozbiť šachtu dokedy CTčko zobere simona. A načo blokovať tú šachtu? Je určená pre Tčka. To je ako keby si dal nad šachtu blok.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
000Erik000 píše:Twixo38 píše: tak maš proste smolu, mal si byť rýchli.
Máš pravdu. Ak by sa to dalo opraviť bol by som rád lebo niekedy sa väzni medzi sebou začnú pri šachte blokovať a tým pádom to simon stihne a bude to trošku také nefer lebo ako keby mal simon výhodu a blokoval šachty aby niekto neutiekol a neurobil vzburu.
-
selisheeno - Mistr
Twixo38 píše:povedal som, že úmyselne to blokne? stalo sa mi, že simon proste otvoril cely a neskôr zavrel, lebo sa preklikol, tak zavrel tu šachtu -.- iba som mu naznačil, že o bug ani nejde, lebo na GO JB nemá veľa hodín -.-000Erik000 píše:Twixo38 píše: tak maš proste smolu, mal si byť rýchli.
Proste som videl veľa hráčov ktorí to robia pravidelne a úmyselne
-
Errik - Turnajový admin
To je špatný

-
nxs223 - Mistr
To si si všimol až teraz? Ja to takto zatváram už rok
Ak zoberieš simona po 4s a hneď to zatvoríš T to nestihnú. Tak to dopadá keď sa ti plugin vŕta v mape 

-
ZelezoBeton - Profesionál
ZelezoBeton píše:To si si všimol až teraz? Ja to takto zatváram už rokAk zoberieš simona po 4s a hneď to zatvoríš T to nestihnú. Tak to dopadá keď sa ti plugin vŕta v mape
Aha

-
selisheeno - Mistr
• Stránka 1 z 1