• Stránka 1 z 1
JailBreak 8/Ceco/[NeXuS] D4N!3L
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Ceco.
[AMXBans] Zbyva jeste 6 days , 22 hours , 58 minutes and 48 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [NeXuS] D4N!3L
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] + Garlinova cena zamier '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1023156 '
[AMXBans] Tva IP : ' 217.12.49.42 '
Takže.. za prvé MFK som vobec nedal simon povedal zahráme sa na simona..a potom povedal simon skočte nikto neskočil tak povedal Danko možeš si ich zabit tak som tak aj urobil.. dalej príde len tak s ničoho nič Ceco a dá mi ban na 4000 rokov a potom mi to zmenil na 6 dni jak hovorim z ničoho nič... a tak som teda išiel na forum požiadat o UB ale ako som zistil dal mi ban aj tu aby som si nemohol požiadat o UB.. len tak PS:Urobte stým Adminom niečo dáva bany pre nič zanič.
Mám VIP na tomto servery!
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Ceco.
[AMXBans] Zbyva jeste 6 days , 22 hours , 58 minutes and 48 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [NeXuS] D4N!3L
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] + Garlinova cena zamier '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1023156 '
[AMXBans] Tva IP : ' 217.12.49.42 '
Takže.. za prvé MFK som vobec nedal simon povedal zahráme sa na simona..a potom povedal simon skočte nikto neskočil tak povedal Danko možeš si ich zabit tak som tak aj urobil.. dalej príde len tak s ničoho nič Ceco a dá mi ban na 4000 rokov a potom mi to zmenil na 6 dni jak hovorim z ničoho nič... a tak som teda išiel na forum požiadat o UB ale ako som zistil dal mi ban aj tu aby som si nemohol požiadat o UB.. len tak PS:Urobte stým Adminom niečo dáva bany pre nič zanič.
Mám VIP na tomto servery!
- Danicek159753
- Kolemjdoucí
JailBreak 8/Ceco/[NeXuS] D4N!3L
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 8/Ceco/[NeXuS] D4N!3L
Ahoj,
ban na web som ti nedal ja, ale vyslúžil si si ho v tejto unban žiadosti, kde si hrubo urážal admina a k tomu si si vyslúžil aj ban na týždeň od admina Infa na JB serveroch.
K tomu MFK : Väzni mali ísť na čiaru a tam mali doplňovať bližšie k zbrojke, čo aj urobili. Prišiel si a dal si MFK.
- Po zabanovaní si začal HRUBO urážať mňa a moju rodinu a prial si mne a mojej rodine smrť. Následne ti bol ban predĺžený na týždeň.
ban na web som ti nedal ja, ale vyslúžil si si ho v tejto unban žiadosti, kde si hrubo urážal admina a k tomu si si vyslúžil aj ban na týždeň od admina Infa na JB serveroch.
K tomu MFK : Väzni mali ísť na čiaru a tam mali doplňovať bližšie k zbrojke, čo aj urobili. Prišiel si a dal si MFK.
- Po zabanovaní si začal HRUBO urážať mňa a moju rodinu a prial si mne a mojej rodine smrť. Následne ti bol ban predĺžený na týždeň.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
O tom MFK a rodine pekne klameš vôbec to neni pravda 

- Danicek159753
- Kolemjdoucí
Ahoj sorry tych 4000 rokov bol preklep s nulami (mal si to asi 10 minut)... ban na tyzden som ti dal za tvojich 55 banov co tam mas za tie ite priestupky a nadavky do rodiny co si spustil po udeleni banu.
Ked sa po tyzdni vratis doporucujem ti sa spravat slusne inac sa moze stat ze dalsi ban bude na mesiac.
PS ak mas dokaz v podobe dema so zvukom (HLTV nestaci) ktory dokazuje tvoju nevinu posli mi to do PM. Inac na zaklade tvojich 55 banov verim adminovi.
LOCK
Ked sa po tyzdni vratis doporucujem ti sa spravat slusne inac sa moze stat ze dalsi ban bude na mesiac.
PS ak mas dokaz v podobe dema so zvukom (HLTV nestaci) ktory dokazuje tvoju nevinu posli mi to do PM. Inac na zaklade tvojich 55 banov verim adminovi.
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1