Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JailBreak/Be Careful please

Příspěvekod BeCareful » 10 čer 2017, 17:37

Zdravím rád by som si požiadal o admin-akademické práva na JB serveroch.

Nick v hre: Be Careful please

Nick na fóre: BeCareful

Profil na fóre: Profil

Vek: 13 (14.7.2003)+dokončená akadémia.

Steam nick: BeCareful

Steam ID: STEAM_0:0:81684203

HLstats: HLstats

Nejaké bany alebo prehrešky: Ako NS hráč som dostal ban za MFK a nadávky.Ten MFK sa stal tak že som si myslel že keď poviem VD skočí tak VD nemá skočiť zabil som takto 2 VD pretože skočili a admin mi dal ban za MFK z tohto som sa poučil a takýto príkaz už nepoužívam.Ohľadom tých nadávok sám neviem prečo ale myslel som si že keď budem nadávať budem za frajera...z tohto som sa poučil viac už nenadávam.

Niečo o sebe: Zdravím volám sa Tomáš.Chodím na základnú školu tento rok budem končiť ôsmy ročník.Ďalej by som asi chcel ísť na elektrotechnickú školu alebo na gympel.Vo voľnom čase chodievam s kamarátmi von zahrať športové hry ako sú napríklad:Futbal,tenis,hokej,volejbal.Určite si aj vo voľnom čase rád pozriem film alebo si prečítam dobrú knihu.

Prečo by som chcel na GS adminovať? Ako admin poprípadne admin-akademik by som chcel čo najviac pomáhať hráčom,ktorý ešte nechápu pravidlá a takto vznikajú zbytočné FK poprípadne MFK(nesplniteľné príkazy).Veľa hráčov si väčšinou stoja za svojím a nepriznajú si chybu a porušujú takto pravidlá niekedy stále dookola.Preto by som chcel na serveri udržať poriadok.

Určite si myslím že najväčšou vecou nad ktorou sa "pozastavíte" bude asi môj vek.Viem že je to celkom tiež dosť základná vec ale myslím si že pravidlá celkom dobre ovládam a na serveri sa snažím nesprávať nijak detsky či trápne.

Ďakujem za váš čas,ktorý ste venovali čítaniu tejto žiadosti.
„Pravým znakom inteligencie nie sú vedomosti, ale predstavivosť.“
BeCareful
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] JailBreak/Be Careful please

od Rumcajz » 10 čer 2017, 17:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak/Be Careful please

Příspěvekod Habs » 12 čer 2017, 18:17 VIP

Vzhľadom na okolností sú 2 mesiace strávene v akademií nedostatočným dôvodom pre kladné vybavenie tvojej žiadosti. Zotrvaj v nej, zbieraj skúsenosti a dokáž nám, že na to máš.

Inak pekná žiadosť :)

Zamietnuté
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů