• Stránka 1 z 1
jailbreak/cs
Takže ked som u T na jailbreaku a nejaky simon zapne mod furien tak mi lagne csko a musím ukončit ctrl+alt+delete
ale robí mi to vždy ked som iba u t
druhý problém je to že proste ked vypnem csko sa mi akokeby zle vypne na steame ked mam zapaté csko mám okolo mojej fotky zelený rámček, a mal by som mat modrý ked mam vypnuté ale bohužial vždy ked vypnem csko a nehram stále mam zelené a ked chcem znova spustit csko musím dat reštart kompu..
ale robí mi to vždy ked som iba u t
druhý problém je to že proste ked vypnem csko sa mi akokeby zle vypne na steame ked mam zapaté csko mám okolo mojej fotky zelený rámček, a mal by som mat modrý ked mam vypnuté ale bohužial vždy ked vypnem csko a nehram stále mam zelené a ked chcem znova spustit csko musím dat reštart kompu..
-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
jailbreak/cs
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jailbreak/cs
stačí přes správce úloh v procesech vypnout hl.exe nebo jak to je a nemusis restartovat PC
Adminem od 8.4.2011
SA od 7.9.2011 do 31.8.2013
SA od 7.9.2011 do 31.8.2013
-
Technik123 - Kolemjdoucí
otom viem robil som to niekedy ale proste to hl.exe v procesoch tam neni neviem s akého dôvodu 

-
Tak to už je vyriešené a prvý problém je Takže ked som u T na jailbreaku a nejaky simon zapne mod furien tak mi lagne csko a musím ukončit ctrl+alt+delete , ale robí mi to vždy ked som iba u t
Vedel by mi niekto pomoct ?
Vedel by mi niekto pomoct ?

-
• Stránka 1 z 1