• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak / Dominik
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreaku.
Nick v hre : DOMINIK endzin/PATRIK admin
Nick na fóre : Dominik569
Profil na fóre : /dominik569-u69668.html
Vek : 10 , kdyz tak muzu jit do akademie pokud bude problem s vekem ale myslim si ze mam na to byt admin
Steam nick : Dominik569
Steam ID : STEAM_0:1:557678658
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=42287
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som ban ale vymazal jsem vsechny cheaty a uz nikdy nebudu nadavat nebo cheatovat.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Lukas pujdu do 3 tridy , rad hraju fotbal a koukam na hokej a koukam nekdy i na pohadky a rad hraju csko a nikdy me to neomrzi.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci banovat lidi ktery cheatujou a porusuju pravidla a lidi ktery nemaj mikrofon tak jim dam kick nebo prehoz a taky chci banovat nadavky a bugovani taky. A myslim si ze kdyby ste mi dali sancu na pohovor tak uvidite ze sem se zmenil a uz nikdy neporusim ani jedno pravidlo a budu vsechno delat co ma admin delat.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : DOMINIK endzin/PATRIK admin
Nick na fóre : Dominik569
Profil na fóre : /dominik569-u69668.html
Vek : 10 , kdyz tak muzu jit do akademie pokud bude problem s vekem ale myslim si ze mam na to byt admin
Steam nick : Dominik569
Steam ID : STEAM_0:1:557678658
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=42287
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som ban ale vymazal jsem vsechny cheaty a uz nikdy nebudu nadavat nebo cheatovat.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Lukas pujdu do 3 tridy , rad hraju fotbal a koukam na hokej a koukam nekdy i na pohadky a rad hraju csko a nikdy me to neomrzi.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci banovat lidi ktery cheatujou a porusuju pravidla a lidi ktery nemaj mikrofon tak jim dam kick nebo prehoz a taky chci banovat nadavky a bugovani taky. A myslim si ze kdyby ste mi dali sancu na pohovor tak uvidite ze sem se zmenil a uz nikdy neporusim ani jedno pravidlo a budu vsechno delat co ma admin delat.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Body : 0(20)
-
Dominik569 - Zkušený
[Zamietnuté]Jailbreak / Dominik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / Dominik
Áno, prejdi si Akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-