• Stránka 1 z 1
[Admin zrušený] JailBreak/Erwin
Dôvod: Neoprávnený ct ban/Arogantné odpovedanie
Název tématu [Server / Nick admina]: JailBreak #1/erwin
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Udelil mi ct ban nepravom pričom si prezrel demo ale asi nie poriadne a dal mi ban/na nahlasenie mňa reagoval celkom arogantne
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:Zde
Název tématu [Server / Nick admina]: JailBreak #1/erwin
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Udelil mi ct ban nepravom pričom si prezrel demo ale asi nie poriadne a dal mi ban/na nahlasenie mňa reagoval celkom arogantne
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:Zde
goldKubiik<3
- allonsy27
- Kolemjdoucí
[Admin zrušený] JailBreak/Erwin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak/Erwin
Nijak arogantne som na teba nereagoval, pýtal si sa či mal byť na čiare alebo nie ja som ti odpovedal keď niečo spravil tak ho zabi
Arogantne som na teba nereagoval, nieje to môj problém že potom jak sa deje taká vec kde to musíš konzultovať so simonom a dať hráčovi mikrofon a vysvetliť si to čo sa vlastne stalo tak si to leavol povedal si že mu nahlasuješ nevýhodu tak som ho zabil.
Zbytočne útočíš s tým že to bol ban neprávom keď si pred riešením situácie leavol, ja som na teba nijak ani nereagoval keďže som práve simonoval.
Za mňa všetko.
Arogantne som na teba nereagoval, nieje to môj problém že potom jak sa deje taká vec kde to musíš konzultovať so simonom a dať hráčovi mikrofon a vysvetliť si to čo sa vlastne stalo tak si to leavol povedal si že mu nahlasuješ nevýhodu tak som ho zabil.
Zbytočne útočíš s tým že to bol ban neprávom keď si pred riešením situácie leavol, ja som na teba nijak ani nereagoval keďže som práve simonoval.
Za mňa všetko.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Erwin má docela dost stížností FU.
-
Kroker - Drbna
Jelikož jsem do toho zapojený, tak koukal jsem na demo 4x všichni jsme ti to psali na serveru šlo všechno v pořádku vyřešit, ale když jsi to odpojil, tak to jinak nešlo.. :/
„Nepřítel ti vytyčuje meze, dává ti tvar a pevnost.“ — Antoine de Saint-Exupéry
-
PR1ME - Pokročilý
9 dní prešlo a stále sa s tým erwinom nič nerobí
zaujímavé ... Kde je pes zakopaný ?

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Zdravím,
po zhliadnutí dema som si všimol, že hráč dostal úplný free ban, hráč nenahlasoval nevýhodu, len sa pýtal, či mal byť Saizo na čiare, nič o nevýhode sa tam ani nebavilo, Erwin ho aj tak zabil a vlastne mu dal FK, pretože nepočúva ostatné CT a ešte mu z PP potom dá dodatočne ban za Neschopnosť CT ?
Sťažnosť oprávnená.
Admin zrušený.
po zhliadnutí dema som si všimol, že hráč dostal úplný free ban, hráč nenahlasoval nevýhodu, len sa pýtal, či mal byť Saizo na čiare, nič o nevýhode sa tam ani nebavilo, Erwin ho aj tak zabil a vlastne mu dal FK, pretože nepočúva ostatné CT a ešte mu z PP potom dá dodatočne ban za Neschopnosť CT ?
Sťažnosť oprávnená.
Admin zrušený.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Admin zrušený] JailBreak/Erwin
Ďakujem za vyriešenie síce to trvalo celkom dlho ale nevadí som rád že sa to vyriešilo
S pozdravom Kubiik
S pozdravom Kubiik
goldKubiik<3
- allonsy27
- Kolemjdoucí
Re: [Admin zrušený] JailBreak/Erwin
Poggers ale jako Erwin si o to koledoval, tím jeho chováním by si člověk rovnou myslel že to je někdo z vedení GS (nic proti Garlinovi či Gustikovi)
Mors aeterna
- Dior
- Amatér
• Stránka 1 z 1